Karamarko spreman odsupiti
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Karamarko spreman odsupiti
udba wrote:Podrška Karamarku, treba se žrtvovat za Stvar,
ko će opet trpit Vrdoljaka i Marasa.
lustriralo karamarka
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
....tebe zajebala sigurno neka kurva...kad imas takav izricaj..ili si mnogo pio i danas..provocator wrote:I ovoga se puta pokazalo da u većini slučajeva iza svega stoji žena, u ovom slučaju supruga šefa HDZ-a, Ana Karamarko, čiji su nedavno objavljeni ugovori o poslovanju s MOL-ovim konzultantom Josipom Petrovićem doveli do u Hrvatskoj još neviđene krize vlasti, izglednog pada Vlade i prvih izvanrednih izbora u povijesti države. Kurvetine vladaju svijetom.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Čemu skupocjeni automobili na ovakvoj kaldrmi?
Ja bi političarima i policjonerima dao konjsku zapregu.
Guest- Guest
aww.. prejadno si informiran za nekoga tko se voli nazivati novinarommarcellus wrote:Orešković nije nikakav nestranački premijer nego je član HDZ-a
čitaj onda i uči:
Nestranački mandatar je - Tihomir Orešković
http://www.hrt.hr/314310/vijesti/damir-vanelic-novi-mandatar
Pokazala se dobra volja u 24 sata, prihvatile su se naše želje, ali i prijedlozi druge strane. Od početka smo potencirali priču nestranačkog mandatara i bili dosljedni. Domoljubna koalicija na to je pristala. A mi smo prihvatili njihov prijedlog jer smatramo da je dobar. Zasad smo definirali samo mandatara, a ako ovako nastavimo svi će razgovori brzo završiti. Nije riječ o koaliciji, ne morate se smješkati, to je suradnja, ustvrdio je Petrov o razgovorima s Karamarkom.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
sigurno..zasto,ne zna se.Starhemberg wrote:Ne čitaju ga oni koji bi trebali, očito... No mislim da je Karamarko tu, pored svega, stao nekim daleko većim igračima na žulj. Zašto Kolinda šuti? Meni jedini logičan odgovor da Tomu ruše Amerikanci, posredno, no ipak...marcellus wrote:deda getting old wrote:marcellus wrote:Tako se ne vodi stranka ni država.
Hrvatska treba slijediti EU direktive, nema tu mjesta za ideološke projekte malih šefova.
Govorim o "leadershipu"
netko tko želi biti lider se tako ne ponaša.
Popustljivost nitko neće gledati u pozitivnom svjetlu, već kao znak slabosti (Strahi je zacijelo čitao Il Principea)
2014-04-12
zvuci k'o longi.vuksadinare wrote:....tebe zajebala sigurno neka kurva...kad imas takav izricaj..ili si mnogo pio i danas..provocator wrote:I ovoga se puta pokazalo da u većini slučajeva iza svega stoji žena, u ovom slučaju supruga šefa HDZ-a, Ana Karamarko, čiji su nedavno objavljeni ugovori o poslovanju s MOL-ovim konzultantom Josipom Petrovićem doveli do u Hrvatskoj još neviđene krize vlasti, izglednog pada Vlade i prvih izvanrednih izbora u povijesti države. Kurvetine vladaju svijetom.
2014-04-12
...joj..oni su vjerni,odani,nikad ne gledaju druge zene...ideali od muzeva....kad ne dobiju...he,heIvyTeasdale wrote:zvuci k'o longi.vuksadinare wrote:....tebe zajebala sigurno neka kurva...kad imas takav izricaj..ili si mnogo pio i danas..provocator wrote:I ovoga se puta pokazalo da u većini slučajeva iza svega stoji žena, u ovom slučaju supruga šefa HDZ-a, Ana Karamarko, čiji su nedavno objavljeni ugovori o poslovanju s MOL-ovim konzultantom Josipom Petrovićem doveli do u Hrvatskoj još neviđene krize vlasti, izglednog pada Vlade i prvih izvanrednih izbora u povijesti države. Kurvetine vladaju svijetom.
2015-09-08
jos milosevic...Noor wrote:nije vrag da nam ona ljiga Milošević bude premijer?!
2015-09-08
Maric, kako zamisljaju.
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:Maric, kako zamisljaju.
drugi Orešković..isti k drugo pakovanje
jedino, što za razliku od Timmyja ovaj ima HR državljanstvo...
besmislu nema kraja....
http://www.gradjanska-akcija-official.com/presedan-hrvatski-premijer-nema-ni-hrvatsko-drzavljanstvo/
Guest- Guest
jasno ti je da je to jeftina provokacija i da ima..te akcije samo izmisljaju sebi posao,da bi olako zivjeli na nas racun :DNoor wrote:IvyTeasdale wrote:Maric, kako zamisljaju.
besmislu nema kraja....
http://www.gradjanska-akcija-official.com/presedan-hrvatski-premijer-nema-ni-hrvatsko-drzavljanstvo/
Bit ce onaj kojeg odrede,cak mi Maric nije ni nesimpatican..dobro,meni nije ni Tim..
2014-04-12
Kol`ko vidim, nije preduslov da vam premijer bude drzavljanin rvacke... Jel mogu ja da se kandidujem?
Stanojko wrote:Kol`ko vidim, nije preduslov da vam premijer bude drzavljanin rvacke... Jel mogu ja da se kandidujem?
Možeš komšija ko ti brani. Ali imam bolji predlog: dajte da zamenimo političare dajte da Hrvatskom upravljaju srpski političari a Srbijom hrvatski političari. Mislim da bi to bila win-win situacija.
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Stanojko wrote:Tja, nama ne bi bilo gore nego sto je sada...
Misliš? Bilo bi vama bolje i nama jer bi se političari natjecali tko će biti bolji i raditi dobro jer u suprotnom će da mu u matičnoj državi onaj drugi političar da jebe kevu/mater.
Guest- Guest
IvyTeasdale wrote:jasno ti je da je to jeftina provokacijaNoor wrote:IvyTeasdale wrote:Maric, kako zamisljaju.
besmislu nema kraja....
...ako i jest, zakašnjela je..čemu sada dok kupuje one way ticket ?!
Guest- Guest
Stanojko wrote:Kol`ko vidim, nije preduslov da vam premijer bude drzavljanin rvacke... Jel mogu ja da se kandidujem?
pa možeš, vama nije uvjet da bude srbin...
'ko kaze..moze covjek zivjeti gdje zeli,putovat kamo zeli..;-)Noor wrote:IvyTeasdale wrote:jasno ti je da je to jeftina provokacijaNoor wrote:IvyTeasdale wrote:Maric, kako zamisljaju.
besmislu nema kraja....
...ako i jest, zakašnjela je..čemu sada dok kupuje one way ticket ?!
2014-04-12
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Karamarko za 76 potpisa spreman i ne biti u Vladi?
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» S-500 spreman
» Gdafijev sin spreman preuzeti Libiju
» đUkanović spreman da stopira krađu
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» S-500 spreman
» Gdafijev sin spreman preuzeti Libiju
» đUkanović spreman da stopira krađu
Page 4 of 4