đUkanović spreman da stopira krađu
Page 1 of 1
đUkanović spreman da stopira krađu
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=06&dd=12&nav_category=167&nav_id=1694326
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
Re: đUkanović spreman da stopira krađu
neces pichko da se izvuces
kukavicki
kukavicki
2020-04-21
pizzon wrote:neces pichko da se izvuces
kukavicki
Vlada je bila spremna da obustavi implementaciju Zakona o slobodi veroispovesti sve do trenutka dok o njegovoj ispravnosti odluku ne donesu Ustavni sud Crne Gore i Evropski sud za ljudska prava u Strazburu.
Jasno je kakva bi bila odluka oba tijela o tom pitanju.
Dakle, dobro vas je zeznuo Đukanović i pokazao cijelom svijetu kakav ste jadež.
Guest- Guest
Milo jebe ne vadi, Srbi po obicaju kukaju u svoj svojoj neucinkovitosti. Zasluzuju jedni druge. Uzivajte u "Regionu"
omni-
2014-04-12
Speare Shaker wrote:pizzon wrote:neces pichko da se izvuces
kukavicki
Vlada je bila spremna da obustavi implementaciju Zakona o slobodi veroispovesti sve do trenutka dok o njegovoj ispravnosti odluku ne donesu Ustavni sud Crne Gore i Evropski sud za ljudska prava u Strazburu.
Kako nas je zeznuo
ko je to prihvatio
ti ?
2020-04-21
omni wrote:Milo jebe ne vadi, Srbi po obicaju kukaju u svoj svojoj neucinkovitosti. Zasluzuju jedni druge. Uzivajte u "Regionu"
mozda jebe vurtuelno
realno sebe itd
2020-04-21
pizzon wrote:Speare Shaker wrote:pizzon wrote:neces pichko da se izvuces
kukavicki
Kako nas je zeznuo
ko je to prihvatio
ti ?
Pokazao je snagu u popuštanju i samouvjerenost tipičnu za pobjednike jer vam je ponudio razumnu i časnu odstupnicu od luđačkog primitivizma koji ste do sad pokazali. Ne samo po tom pitanju.
Odluka Ustavnog suda Crne Gore i Europskog suda za ljudska prava je posve izvjesna i Zakon o kojem je riječ je u skladu sa Ustavom Crne Gore i europskim standardima o poštivanju ljudskih prava uključujući tu i ona na slobodno ispovjedanje vlastite vjere. Ti standardi ništa ne govore o vlasništvu nad vjerskim objektima, to je u nadležnosti zakonodavstva nacionalnih država samih.
Ja sam tu tebi i takvim kao ti najmanji problem, ako sam problem uopće.
Najveći problem imate u sebi samima, jer ne prihvaćate niti jedan civlilizirani princip današnjeg svijeta i međunarodnih pravnih standarda.
I Đukanović će nakon odbijanja sa suprotne strane imati sva opravdanja za svoje daljnje djelovanje po Zakonu o kojem je riječ jer ste se oglušili na njegov poziv za dijalogom.
Guest- Guest
Similar topics
» Europska komisija stopira 22 milijarde eura fondova za Mađarsku
» Bande iz Hrvatske tjeraju djecu na krađu i drže ih u ropstvu
» JADNI MIGRANT U JADU I OČAJU POKUŠAO KRAĐU MERCEDESA HERCEGOVCU
» Avdo Avdić: Vaso Brkić sprema "krađu" izbora u BiH u korist Čovića a na štetu Komšića
» Amerika stopira upotrebu Džonson&Džonson vakcine
» Bande iz Hrvatske tjeraju djecu na krađu i drže ih u ropstvu
» JADNI MIGRANT U JADU I OČAJU POKUŠAO KRAĐU MERCEDESA HERCEGOVCU
» Avdo Avdić: Vaso Brkić sprema "krađu" izbora u BiH u korist Čovića a na štetu Komšića
» Amerika stopira upotrebu Džonson&Džonson vakcine
Page 1 of 1