Karamarko spreman odsupiti
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Karamarko spreman odsupiti
Nema linka jer su to upravo ovog trenutka objavili na RTL vijestima.
Sad će se javiti ero i objasniti nam kako Vlada besprijekorno funkcionira.
Sad će se javiti ero i objasniti nam kako Vlada besprijekorno funkcionira.
Re: Karamarko spreman odsupiti
Čak ga (Karamarka) i jedan mali, jadni, Jandroković krenuo "cipelariti".
ne smeta mi prekomjerno granatiranje karamarka , sad bi on...moze otici necasno iz sabora
jedino posteno
jedino posteno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Kaže Karačmarko da ide on ako ide i Petrov i Orešković.
Svaki čas mijenja stavove.
Prije koji sat rekli su kako HDZ ne pristaje na ucjene.
Svaki čas mijenja stavove.
Prije koji sat rekli su kako HDZ ne pristaje na ucjene.
Bome ni shekspeare ne bi smislio takvu dramu
Sad Kosorica cvate... prisjeća se kako je nju Karačmarko cipelario.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
http://www.index.hr/vijesti/clanak/karamarko-najbolje-bi-bilo-da-oreskovic-petrov-i-ja-izadjemo-iz-vlade/898402.aspx
Guest- Guest
marcellus wrote:Tako se ne vodi stranka ni država.
Hrvatska treba slijediti EU direktive, nema tu mjesta za ideološke projekte malih šefova.
Guest- Guest
deda getting old wrote:marcellus wrote:Tako se ne vodi stranka ni država.
Hrvatska treba slijediti EU direktive, nema tu mjesta za ideološke projekte malih šefova.
Govorim o "leadershipu"
netko tko želi biti lider se tako ne ponaša.
Popustljivost nitko neće gledati u pozitivnom svjetlu, već kao znak slabosti (Strahi je zacijelo čitao Il Principea)
Sora wrote:Bome ni shekspeare ne bi smislio takvu dramu
zato ja već danima imam na avataru Prospera. Tempest.
marcellus wrote:
Govorim o "leadershipu"
Orešković se ponaša liderski.
Guest- Guest
marcellus wrote:Sora wrote:Bome ni shekspeare ne bi smislio takvu dramu
zato ja već danima imam na avataru Prospera. Tempest.
kad mjenjaš stav? vidiš da je i Karamarko popustio
Guest- Guest
Ne čitaju ga oni koji bi trebali, očito... No mislim da je Karamarko tu, pored svega, stao nekim daleko većim igračima na žulj. Zašto Kolinda šuti? Meni jedini logičan odgovor da Tomu ruše Amerikanci, posredno, no ipak...marcellus wrote:deda getting old wrote:marcellus wrote:Tako se ne vodi stranka ni država.
Govorim o "leadershipu"
Popustljivost nitko neće gledati u pozitivnom svjetlu, već kao znak slabosti (Strahi je zacijelo čitao Il Principea)
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Ne čitaju ga oni koji bi trebali, očito... No mislim da je Karamarko tu, pored svega, stao nekim daleko većim igračima na žulj. Zašto Kolinda šuti? Meni jedini logičan odgovor da Tomu ruše Amerikanci, posredno, no ipak...marcellus wrote:deda getting old wrote:marcellus wrote:Tako se ne vodi stranka ni država.
Govorim o "leadershipu"
to je cijela filozofija
Guest- Guest
Sanader je bio daleko odgovorniji kad je dao ostavku umjesto da zemlju uvlači u krizu pred ulazak u EU.
Guest- Guest
Sad nagađam...pravi razlog mogao bi biti to da se Karamarku nisu sviđalneke mjere koje je Orešković namjeravao poduzeti pa mu se usprotivio i ovi "intervenirali", nije isključeno ni da je Karamarko imao na umu neko približavanje Rusima, ipak je iz tog nekog miljea kojem su uvijek Rusi bili bliži...Petrov je tu nebitan, običan privjesak, no sigurno je da su ga pridobili...preko_vode_do_slobode wrote:Starhemberg wrote:Ne čitaju ga oni koji bi trebali, očito... No mislim da je Karamarko tu, pored svega, stao nekim daleko većim igračima na žulj. Zašto Kolinda šuti? Meni jedini logičan odgovor da Tomu ruše Amerikanci, posredno, no ipak...marcellus wrote:deda getting old wrote:marcellus wrote:Tako se ne vodi stranka ni država.
Govorim o "leadershipu"
to je cijela filozofija
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Ne čitaju ga oni koji bi trebali, očito... No mislim da je Karamarko tu, pored svega, stao nekim daleko većim igračima na žulj. Zašto Kolinda šuti? Meni jedini logičan odgovor da Tomu ruše Amerikanci, posredno, no ipak...marcellus wrote:deda getting old wrote:marcellus wrote:Tako se ne vodi stranka ni država.
Govorim o "leadershipu"
Iz mog teksta za sutrašnje novine:" A Orešković bi kontrolirao, kao premijer, tajne službe, ministarstva, pa i vojsku, iako ga nitko nije izabrao: podsjetimo, Tihomir Orešković jee rekao je u razgovoru za jedne dnevne novine da je novi šef SOA-e Daniel Markić "dobio podršku od američkog i kanadskog veleposlanika", a za druge da Markić, osim podrške stranih veloposlanstava, " ima potporu i stranih tajnih službi". Pa bi se mogao steći dojam da zapravo Hrvatskom vladaju strane tajne službe, i onako usput određuju tko je prihvatljiv."
Tako nešto, da. Satstanak sa SOA-om, povjerljive prirode? Hm.marcellus wrote:Starhemberg wrote:Ne čitaju ga oni koji bi trebali, očito... No mislim da je Karamarko tu, pored svega, stao nekim daleko većim igračima na žulj. Zašto Kolinda šuti? Meni jedini logičan odgovor da Tomu ruše Amerikanci, posredno, no ipak...marcellus wrote:deda getting old wrote:marcellus wrote:Tako se ne vodi stranka ni država.
Govorim o "leadershipu"
Iz mog teksta za sutrašnje novine:" A Orešković bi kontrolirao, kao premijer, tajne službe, ministarstva, pa i vojsku, iako ga nitko nije izabrao: podsjetimo, Tihomir Orešković jee rekao je u razgovoru za jedne dnevne novine da je novi šef SOA-e Daniel Markić "dobio podršku od američkog i kanadskog veleposlanika", a za druge da Markić, osim podrške stranih veloposlanstava, " ima potporu i stranih tajnih službi". Pa bi se mogao steći dojam da zapravo Hrvatskom vladaju strane tajne službe, i onako usput određuju tko je prihvatljiv."
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Karamarko za 76 potpisa spreman i ne biti u Vladi?
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» S-500 spreman
» Gdafijev sin spreman preuzeti Libiju
» đUkanović spreman da stopira krađu
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» S-500 spreman
» Gdafijev sin spreman preuzeti Libiju
» đUkanović spreman da stopira krađu
Page 1 of 4