TEŠKO NAORUŽANJE U CENTRU ZAGREBA
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: TEŠKO NAORUŽANJE U CENTRU ZAGREBA
...on je mislio na divlji radic i ambrozijuRegoč wrote:Salata je zdrava.vuksadinare wrote:..i past ces travu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:...on je mislio na divlji radic i ambrozijuRegoč wrote:Salata je zdrava.vuksadinare wrote:..i past ces travu
Nađe se i koji list konoplje...nakon objeda dobro je zapalit konoplju.
Guest- Guest
A, dopunjuješ se pa ne stignem sve vidjeti. Ne bih se ja nikada tako nešto odvažio reći za "antifašisticu", o njima samo najljepše. Liepo sam konstatirao da je Noor u formi i može dizati nogu kad joj se prohtije. Kakvo je zlo u tom što ju hvalim?Usne Stjepana Gnječa wrote:Lijepim celofaniranim odgovorom zapravo si rekao da je Noor štraca.
Nije mislio, nije to za njega, za njega je kurčenje vlastitih usanah.vuksadinare wrote:...on je mislio na divlji radic i ambrozijuRegoč wrote:Salata je zdrava.vuksadinare wrote:..i past ces travu
Metnija sam samo za to jer sam znao da će ti to biti prva pomisao.jastreb wrote:Ma,Ero je ovo otvorio bez da je i pročitao o čemu se radi.
Sigurno je mislio kako Karamarko pučira.
PS: Karamarko ne upravlja vojskom!
Šta kaže Milanović, on bi to triba znat...DORH?v_vlado wrote:U pravu si.....točno tako...nego jel migovi lete ili ne lete???vuksadinare wrote:da..gdje nemaju prste srajevo,uzice,travnik,ljubljana,skoplje..ne valja...n_razbojnik wrote:Nemojte mi tih ustaških Degmana , jebo tenk kojem Prvi Partizan ne pravi municiju, aj bjaži
Sve se ušutilo. I Milanović šuti, jer mu je tako savjetovano.
Po onome ako šutiš nitko neće znati da si budala.
Regoč wrote:A, dopunjuješ se pa ne stignem sve vidjeti. Ne bih se ja nikada tako nešto odvažio reći za "antifašisticu", o njima samo najljepše. Liepo sam konstatirao da je Noor u formi i može dizati nogu kad joj se prohtije. Kakvo je zlo u tom što ju hvalim?Usne Stjepana Gnječa wrote:Lijepim celofaniranim odgovorom zapravo si rekao da je Noor štraca.
ne bi to bilo prvi put
Guest- Guest
S moje strane seksualna aluzija na antifašisticu teško da se pojavila. U svom upisu hvalio sam tvoju tjelesnu spremu, a seksa gladan i žedan Stipan je odmah u tom vidio raskalašenost.Noor wrote:Regoč wrote:A, dopunjuješ se pa ne stignem sve vidjeti. Ne bih se ja nikada tako nešto odvažio reći za "antifašisticu", o njima samo najljepše. Liepo sam konstatirao da je Noor u formi i može dizati nogu kad joj se prohtije. Kakvo je zlo u tom što ju hvalim?Usne Stjepana Gnječa wrote:Lijepim celofaniranim odgovorom zapravo si rekao da je Noor štraca.
ne bi to bilo prvi put
Regoč wrote:S moje strane seksualna aluzija na antifašisticu teško da se pojavila. U svom upisu hvalio sam tvoju tjelesnu spremu, a seksa gladan i žedan Stipan je odmah u tom vidio raskalašenost.Noor wrote:Regoč wrote:A, dopunjuješ se pa ne stignem sve vidjeti. Ne bih se ja nikada tako nešto odvažio reći za "antifašisticu", o njima samo najljepše. Liepo sam konstatirao da je Noor u formi i može dizati nogu kad joj se prohtije. Kakvo je zlo u tom što ju hvalim?Usne Stjepana Gnječa wrote:Lijepim celofaniranim odgovorom zapravo si rekao da je Noor štraca.
ne bi to bilo prvi put
al smetlarske aluzije ti idu ...
Guest- Guest
Kakvi sad smetlari? Teško je sliediti "antifašistički" tiek misli.
Regoč wrote:Kakvi sad smetlari? Teško je sliediti "antifašistički" tiek misli.
tebe malo skleroza lovi ili se samo praviš?
šta nisam bila "smeće"?!
Guest- Guest
A, to, to si bila kad si ružno pisala o dobrim ljudima ili nedužnim žrtvama. Vidiš da si zaslužila, ne bih ja inače.
Regoč wrote:A, to, to si bila kad si ružno pisala o dobrim ljudima ili nedužnim žrtvama. Vidiš da si zaslužila, ne bih ja inače.
teško da sam išta ružno rekla za dobrog i nedužnog čovjeka...iustitia je moja zvijezda vodilja
i magen david, jasno.
Guest- Guest
Bit će da jesi jer sam ja duša od čovjeka, spor na srdžbu i vrlo dobrostiv, sa svima korektan dok ne krenu obezvrjeđivati ljudskost i ljudske vrjednote.
sto ti je onda tada bilo!?Regoč wrote:Bit će da jesi jer sam ja duša od čovjeka, spor na srdžbu i vrlo dobrostiv, sa svima korektan dok ne krenu obezvrjeđivati ljudskost i ljudske vrjednote.
Guest- Guest
Krenula si obezvrjeđivati ljudskost i ljudske vrjednote.
laž..nikad to ne radim.Regoč wrote:Krenula si obezvrjeđivati ljudskost i ljudske vrjednote.
ti si popio koju vise...
Guest- Guest
Da nisi, ne bih te tako klasificirao. Ne pijem kad kuckam.Noor wrote:laž..nikad to ne radim.Regoč wrote:Krenula si obezvrjeđivati ljudskost i ljudske vrjednote.
ti si popio koju vise...
rijesio si ti to prije kuckanja..Regoč wrote:Da nisi, ne bih te tako klasificirao. Ne pijem kad kuckam.Noor wrote:laž..nikad to ne radim.Regoč wrote:Krenula si obezvrjeđivati ljudskost i ljudske vrjednote.
ti si popio koju vise...
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
n_razbojnik wrote:Nemojte mi tih ustaških Degmana , jebo tenk kojem Prvi Partizan ne pravi municiju, aj bjaži
Jebo ih i IMT pride. Pobio je više poljoprivrednika nego svi jugoslavenski ratovi.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Horor u centru Zagreba
» Ekskluziva: Ravnogorci u centru Zagreba
» Petrač polomljen u centru Zagreba
» Boža Alić i HSP-e drunk banditen divljali u centru Zagreba
» Protuprosvjednici dočekali crnokošuljaše u centru Zagreba, a ovi urlaju "pozdrav Trumpu"
» Ekskluziva: Ravnogorci u centru Zagreba
» Petrač polomljen u centru Zagreba
» Boža Alić i HSP-e drunk banditen divljali u centru Zagreba
» Protuprosvjednici dočekali crnokošuljaše u centru Zagreba, a ovi urlaju "pozdrav Trumpu"
Page 3 of 3