TEŠKO NAORUŽANJE U CENTRU ZAGREBA
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: TEŠKO NAORUŽANJE U CENTRU ZAGREBA
znaci vise voliš uzicku minđu nego recimo karlovackuv_vlado wrote:U pravu si.....točno tako...nego jel migovi lete ili ne lete???vuksadinare wrote:da..gdje nemaju prste srajevo,uzice,travnik,ljubljana,skoplje..ne valja...n_razbojnik wrote:Nemojte mi tih ustaških Degmana , jebo tenk kojem Prvi Partizan ne pravi municiju, aj bjaži
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne biram....orgazam je orgazam ako na to misliš..vuksadinare wrote:znaci vise voliš uzicku minđu nego recimo karlovackuv_vlado wrote:U pravu si.....točno tako...nego jel migovi lete ili ne lete???vuksadinare wrote:da..gdje nemaju prste srajevo,uzice,travnik,ljubljana,skoplje..ne valja...n_razbojnik wrote:Nemojte mi tih ustaških Degmana , jebo tenk kojem Prvi Partizan ne pravi municiju, aj bjaži
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
migove smo dali braći sovjetima i usrali mečku...odsad na remont samo u regijonu, kad nas zajebe nek je barem naš! Za početak u Prvu Petoletku da se ispita hidraulikav_vlado wrote:U pravu si.....točno tako...nego jel migovi lete ili ne lete???vuksadinare wrote:da..gdje nemaju prste srajevo,uzice,travnik,ljubljana,skoplje..ne valja...n_razbojnik wrote:Nemojte mi tih ustaških Degmana , jebo tenk kojem Prvi Partizan ne pravi municiju, aj bjaži
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Za moderne tenkoljupce tu je Patria, za vas malo starije tu je suza u oku Sovjetskog saveza i čast i slava čitave yu industrije...jugoslovački t-84Usne Stjepana Gnječa wrote:Kako se rvati vole kurčit ( to im je ispušni ventil za kompleks manje vrijednosti ) mogli su parkirati ovaj tenk već kad ga proizvode:
Tenk Degman
http://ddsv.hr/tenk_degman_1.html
ušla sam jednom u Patriu..mnogo nisko i tijesno
Guest- Guest
k'o i u Lambo AventadoraNoor wrote:n_razbojnik wrote:Za moderne tenkoljupce tu je Patria, za vas malo starije tu je suza u oku Sovjetskog saveza i čast i slava čitave yu industrije...jugoslovački t-84Usne Stjepana Gnječa wrote:Kako se rvati vole kurčit ( to im je ispušni ventil za kompleks manje vrijednosti ) mogli su parkirati ovaj tenk već kad ga proizvode:
Tenk Degman
2014-04-15
n_razbojnik wrote:k'o i u Lambo AventadoraNoor wrote:n_razbojnik wrote:Za moderne tenkoljupce tu je Patria, za vas malo starije tu je suza u oku Sovjetskog saveza i čast i slava čitave yu industrije...jugoslovački t-84Usne Stjepana Gnječa wrote:Kako se rvati vole kurčit ( to im je ispušni ventil za kompleks manje vrijednosti ) mogli su parkirati ovaj tenk već kad ga proizvode:
Tenk Degman
ahaha...valjda
Guest- Guest
Noor wrote:n_razbojnik wrote:k'o i u Lambo AventadoraNoor wrote:n_razbojnik wrote:Za moderne tenkoljupce tu je Patria, za vas malo starije tu je suza u oku Sovjetskog saveza i čast i slava čitave yu industrije...jugoslovački t-84Usne Stjepana Gnječa wrote:Kako se rvati vole kurčit ( to im je ispušni ventil za kompleks manje vrijednosti ) mogli su parkirati ovaj tenk već kad ga proizvode:
Tenk Degman
ahaha...valjda
jest jest, mada u Patriji nisam bio...s nje mogu barem pasti, kao naš Zoka
2014-04-15
....u oklopnjacima je uvijek mnogo tesnoNoor wrote:n_razbojnik wrote:Za moderne tenkoljupce tu je Patria, za vas malo starije tu je suza u oku Sovjetskog saveza i čast i slava čitave yu industrije...jugoslovački t-84Usne Stjepana Gnječa wrote:Kako se rvati vole kurčit ( to im je ispušni ventil za kompleks manje vrijednosti ) mogli su parkirati ovaj tenk već kad ga proizvode:
Tenk Degman
2015-09-08
n_razbojnik wrote:Noor wrote:n_razbojnik wrote:k'o i u Lambo AventadoraNoor wrote:n_razbojnik wrote:
Za moderne tenkoljupce tu je Patria, za vas malo starije tu je suza u oku Sovjetskog saveza i čast i slava čitave yu industrije...jugoslovački t-84
ahaha...valjda
nisam se ja verala NA nju...samo ušla unutra, al i za to treba dosta nogu podići
Guest- Guest
Kao da ti je problem dići nogu!Noor wrote:n_razbojnik wrote:Noor wrote:n_razbojnik wrote:k'o i u Lambo AventadoraNoor wrote:
ahaha...valjda
nisam se ja verala NA nju...samo ušla unutra, al i za to treba dosta nogu podići
Regoč wrote:Kao da ti je problem dići nogu!Noor wrote:n_razbojnik wrote:Noor wrote:n_razbojnik wrote:
k'o i u Lambo Aventadora
ahaha...valjda
Regoč rvat katolik prosvjetni radnik.
Guest- Guest
Odjeb od mene, drž se teme.Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Kao da ti je problem dići nogu!Noor wrote:n_razbojnik wrote:Noor wrote:
ahaha...valjda
Regoč wrote:Odjeb od mene, drž se teme.Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Kao da ti je problem dići nogu!Noor wrote:n_razbojnik wrote:
A ti se kao držiš teme??? Nemoj meni docirati kretenčino. OK? OK.
Guest- Guest
sto ti je jesi normalan..sad ce te gnjec qurtzem po glaviRegoč wrote:Odjeb od mene, drž se teme.Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Kao da ti je problem dići nogu!Noor wrote:n_razbojnik wrote:
2015-09-08
Držim se, Noor je komentirala da za ulazak u vozilo koje je u naslovu treba dići nogu, ja sam se nadovezao da to nije nešto osobito teško. I kakve veze ima s tim tvoj komentar? Nikakvu misaonu nit ne sliedi.Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Odjeb od mene, drž se teme.Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Kao da ti je problem dići nogu!Noor wrote:
Gnječ može samo sebe kurcem po usnama.vuksadinare wrote:sto ti je jesi normalan..sad ce te gnjec qurtzem po glaviRegoč wrote:Odjeb od mene, drž se teme.Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Kao da ti je problem dići nogu!Noor wrote:
Salata je zdrava.vuksadinare wrote:..i past ces travu
Regoč wrote:Držim se, Noor je komentirala da za ulazak u vozilo koje je u naslovu treba dići nogu, ja sam se nadovezao da to nije nešto osobito teško. I kakve veze ima s tim tvoj komentar? Nikakvu misaonu nit ne sliedi.Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Odjeb od mene, drž se teme.Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:
Kao da ti je problem dići nogu!
Slijedi tvoju dvosmislenu nit glede kako ženama nije problem dići nogu. Lijepim celofaniranim odgovorom zapravo si rekao da je Noor štraca.
Last edited by Usne Stjepana Gnječa on 9/6/2016, 15:46; edited 1 time in total
Guest- Guest
Kako kojoj, Noor je mlada i u formi, zašto bi njoj bilo teško dići nogu? A i kakve to ima veze sa mnom?Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Držim se, Noor je komentirala da za ulazak u vozilo koje je u naslovu treba dići nogu, ja sam se nadovezao da to nije nešto osobito teško. I kakve veze ima s tim tvoj komentar? Nikakvu misaonu nit ne sliedi.Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Odjeb od mene, drž se teme.Usne Stjepana Gnječa wrote:
Slijedi tvoju dvosmislenu nit glede kako ženama nije problem dići nogu.
...on je mislio na divlji radic i ambrozijuRegoč wrote:Salata je zdrava.vuksadinare wrote:..i past ces travu
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Horor u centru Zagreba
» Ekskluziva: Ravnogorci u centru Zagreba
» Petrač polomljen u centru Zagreba
» Boža Alić i HSP-e drunk banditen divljali u centru Zagreba
» Protuprosvjednici dočekali crnokošuljaše u centru Zagreba, a ovi urlaju "pozdrav Trumpu"
» Ekskluziva: Ravnogorci u centru Zagreba
» Petrač polomljen u centru Zagreba
» Boža Alić i HSP-e drunk banditen divljali u centru Zagreba
» Protuprosvjednici dočekali crnokošuljaše u centru Zagreba, a ovi urlaju "pozdrav Trumpu"
Page 2 of 3