Let's talk about Sex....
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Let's talk about Sex....
U ponedjeljak draga u ponedjeljak..vec sam rekao...shenell wrote:Daj nam stavi sebe sa te prokomentiramo
Sigurno si jako zgodan deckic
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
hahahahaha..pa cuj..za dvije neimenovane dame sa kojima sam bio bliskiji,ne intimno naravno,jerbo sam po prirodi fer igrac,i nisam htio ih seksualno iskoristiti i ostaviti,jerbo sam ja di sam a one vec gdje jesu,poa to ne bi funkcioniralo..i nadalje visko respektiram te dvije dame,a ove naspomenute,pa,ono,sto da kazem..Lejdica mi je simpa curičak,cudno ali neiskvarena,osim u mislima,koje joj katkad pobjegnu..Nije materijal za nas stare Kesonje..Zagy..personalno ne poznam,samo malo brzi jezik nego ostatak povrh i iznad njega..sve osobno shvaca iako joj nije upuceno..cesto smo u sukobu bili,a mrzi me jos otkad sam joj na starom forumu rekao da ima ruzan nokat na srednjaku.. ..e otad su sva zla krenula.. ..vuksadinare wrote:Bogi...ovo je jad od zenki..daj isao sam tamo na temu moja glava..da vidim 'face'...mozda zaluta kakav zgodni primjerak...ova zagy npr ko da si jadranku kosor preslikao na ovaj forum...Lady_d..?...ta se jos nije izvukla po stilu iz osamdesetih...saka jada moj bogi koji bogu krade dane na forumu..pogotovo na ovoj temi..znas da sam ja brutalno iskren..pa kog dirne dirne...bolje da im ja kazem nego muzevi,ljubavnici,deckibogomdani wrote:Fuk..ovo je tvoje prirodno okruzje..voljne,napaljene zenke...ebo politiku i VIP
cuj,trebanama zenki na forumu,a ono ako ni za sto drugo,radi politicke korektnosti..
Last edited by bogomdani on 24/6/2016, 22:37; edited 1 time in total
Guest- Guest
onda odi s teme....vuksadinare wrote:Bogi...ovo je jad od zenki..daj isao sam tamo na temu moja glava..da vidim 'face'...mozda zaluta kakav zgodni primjerak...ova zagy npr ko da si jadranku kosor preslikao na ovaj forum...Lady_d..?...ta se jos nije izvukla po stilu iz osamdesetih...saka jada moj bogi koji bogu krade dane na forumu..pogotovo na ovoj temi..znas da sam ja brutalno iskren..pa kog dirne dirne...bolje da im ja kazem nego muzevi,ljubavnici,deckibogomdani wrote:Fuk..ovo je tvoje prirodno okruzje..voljne,napaljene zenke...ebo politiku i VIP
2014-12-30
.....drage ste vi meni...malo sam grub prema vama...njonjavost mi ne pristaje...fino upucavanje mogu samo na pp ili uzivo...ovo drugo mi je sve zajebancija i tjeranje sege..privat je nesto drugo...za one koji me poznaju
2015-09-08
Veberu ti si najpristojniji muskarac na ovom forumu
Arwen-
2014-04-22
Ne da mi se..dobra zajebancija za ubit vrijeme...da sam doma ne bi ni bio tu kako sam rekao...preko vikenda kljuc u forumsku bravu..imam drugih obveza...veber wrote:onda odi s teme....vuksadinare wrote:Bogi...ovo je jad od zenki..daj isao sam tamo na temu moja glava..da vidim 'face'...mozda zaluta kakav zgodni primjerak...ova zagy npr ko da si jadranku kosor preslikao na ovaj forum...Lady_d..?...ta se jos nije izvukla po stilu iz osamdesetih...saka jada moj bogi koji bogu krade dane na forumu..pogotovo na ovoj temi..znas da sam ja brutalno iskren..pa kog dirne dirne...bolje da im ja kazem nego muzevi,ljubavnici,deckibogomdani wrote:Fuk..ovo je tvoje prirodno okruzje..voljne,napaljene zenke...ebo politiku i VIP
2015-09-08
ajoj..zato je nakupio 2500 ojra alimentacija mjesecno...pristojan i dobar naebao..shenell wrote:Veberu ti si najpristojniji muskarac na ovom forumu
Guest- Guest
lako njemu kad ima školjku i bide u jednom...shenell wrote:Veberu ti si najpristojniji muskarac na ovom forumu
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
Ko te dira....Lady_D wrote:rekla sam ti samo vuce, ostavi se menkoe...
2015-09-08
Kakve to veze ima s pristojnosti.
Sta je danas sramota razvest se i plaćat alimentaciju.
Arwen-
2014-04-22
klerko wrote:lako njemu kad ima školjku i bide u jednom...shenell wrote:Veberu ti si najpristojniji muskarac na ovom forumu
Ali ti si mi drag s onog nekog drugog foruma.
evo nostalgija me hvata
Imas ti bide??
Arwen-
2014-04-22
nemoj se ti samnom zajebavat...vuksadinare wrote:Ko te dira....Lady_D wrote:rekla sam ti samo vuce, ostavi se menkoe...
ako te ne diram, ne spominjem, ne spominji ni ti mene
Guest- Guest
klerko wrote:lako njemu kad ima školjku i bide u jednom...shenell wrote:Veberu ti si najpristojniji muskarac na ovom forumu
Zato mu i ne treba zensko....
Guest- Guest
Nije,ali je Weber nskupio PREVISE alimentacija..kujiš?? Puno moćao,pa mu puno zena poslalo racune...shenell wrote:Kakve to veze ima s pristojnosti.
Guest- Guest
forum je forum.... Ništa prvi drugi...shenell wrote:klerko wrote:lako njemu kad ima školjku i bide u jednom...shenell wrote:Veberu ti si najpristojniji muskarac na ovom forumu
Ali ti si mi drag s onog nekog drugog foruma.
evo nostalgija me hvata
Imas ti bide??
iam bide... odličan je za šišanje noktiju na nogama... ne lete daleko geleri....
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
Tko si ti?Lady_D wrote:nemoj se ti samnom zajebavat...vuksadinare wrote:Ko te dira....Lady_D wrote:rekla sam ti samo vuce, ostavi se menkoe...
ako te ne diram, ne spominjem, ne spominji ni ti mene
2015-09-08
oni ne bi placali alimetaciju. frajeri djeca su susjedova.....shenell wrote:Kakve to veze ima s pristojnosti.
2014-12-30
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Similar topics
» Bill Gates Lets You Know That Mass Gatherings Will be Cancelled Until You Take a New Vaccine
» Let's talk about Sex....
» New Paypal Policy Lets Firm Fine Users $2,500 for Spreading ‘Misinformation
» talk,talk
» New Paypal Policy Lets Firm Fine Users $2,500 for Spreading ‘Misinformation
» talk,talk
Page 37 of 50