Let's talk about Sex....
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Let's talk about Sex....
Bravo...treba je iskompleksirana do boli...ta qurtza vidi mozda jednom mjesecno...pa peca tu po forumu...ne jebem takve 2%...procitana knjiga...quratz u cvalje i ona happybogomdani wrote:Mdaaaa..samo doticna ima pravo napadati i vrijedjati druge kad oni kazu svoje misljenje ili stav... Meni je ovaj topic za zene kojima je dopizdio bracni seks,ili je muž izgubio interes za njih..šit hepens..vuksadinare wrote:Dajte ljudi sto napadate zagy...ona ima takvo misljenje i ok...ne mora se nama svidjati...njezin nacin gledanja na sex,higijenu...ali ima pravo zboriti na svoj nacin
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
A ne znam..ne znam o kome govoris konkretno..vuksadinare wrote:Bravo...treba je iskompleksirana do boli...ta qurtza vidi mozda jednom mjesecno...pa peca tu po forumu...ne jebem takve 2%...procitana knjiga...quratz u cvalje i ona happybogomdani wrote:Mdaaaa..samo doticna ima pravo napadati i vrijedjati druge kad oni kazu svoje misljenje ili stav... Meni je ovaj topic za zene kojima je dopizdio bracni seks,ili je muž izgubio interes za njih..šit hepens..vuksadinare wrote:Dajte ljudi sto napadate zagy...ona ima takvo misljenje i ok...ne mora se nama svidjati...njezin nacin gledanja na sex,higijenu...ali ima pravo zboriti na svoj nacin
Guest- Guest
...opaljiva on drugu negdje dom se ti ceses po medjunozju i visis na forumu i pecas...shenell wrote:vuksadinare wrote:Kucka ko i sve druge ovdje...od qurtza nista pa visi ovdje u pola noci..ja bar radim...da sam ti muz,decko dva samara i mrs u krevet
Ja sam njemu opalila samar i poslala u krevet.
Tak to kod mene ide
2015-09-08
Zagybogomdani wrote:A ne znam..ne znam o kome govoris konkretno..vuksadinare wrote:Bravo...treba je iskompleksirana do boli...ta qurtza vidi mozda jednom mjesecno...pa peca tu po forumu...ne jebem takve 2%...procitana knjiga...quratz u cvalje i ona happybogomdani wrote:Mdaaaa..samo doticna ima pravo napadati i vrijedjati druge kad oni kazu svoje misljenje ili stav... Meni je ovaj topic za zene kojima je dopizdio bracni seks,ili je muž izgubio interes za njih..šit hepens..vuksadinare wrote:Dajte ljudi sto napadate zagy...ona ima takvo misljenje i ok...ne mora se nama svidjati...njezin nacin gledanja na sex,higijenu...ali ima pravo zboriti na svoj nacin
2015-09-08
Ti iz bosne?shenell wrote:Milfaca :^O
Jebote sta jos neću procitat.
Valjam se
2015-09-08
vuksadinare wrote:...opaljiva on drugu negdje dom se ti ceses po medjunozju i visis na forumu i pecas...shenell wrote:vuksadinare wrote:Kucka ko i sve druge ovdje...od qurtza nista pa visi ovdje u pola noci..ja bar radim...da sam ti muz,decko dva samara i mrs u krevet
Tak to kod mene ide
Ja se ne cesem,to nije higijenski.
A on inace peca da
Arwen-
2014-04-22
hehehehehe..-dobih ja dva tjedna bana,jerbo mudroslovno sazeh na zajednicki nazivnik sve njene dogodovstine kojima se sama pohvalila..ebi ga..ne bunim se..rijeci su bile malčice intenzivne..vuksadinare wrote:Zagybogomdani wrote:A ne znam..ne znam o kome govoris konkretno..vuksadinare wrote:Bravo...treba je iskompleksirana do boli...ta qurtza vidi mozda jednom mjesecno...pa peca tu po forumu...ne jebem takve 2%...procitana knjiga...quratz u cvalje i ona happybogomdani wrote:Mdaaaa..samo doticna ima pravo napadati i vrijedjati druge kad oni kazu svoje misljenje ili stav... Meni je ovaj topic za zene kojima je dopizdio bracni seks,ili je muž izgubio interes za njih..šit hepens..vuksadinare wrote:Dajte ljudi sto napadate zagy...ona ima takvo misljenje i ok...ne mora se nama svidjati...njezin nacin gledanja na sex,higijenu...ali ima pravo zboriti na svoj nacin
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Ti iz bosne?shenell wrote:Milfaca :^O
Valjam se
Da,da. Odmah si pogodio
Arwen-
2014-04-22
Sto je onda gladis peromshenell wrote:vuksadinare wrote:...opaljiva on drugu negdje dom se ti ceses po medjunozju i visis na forumu i pecas...shenell wrote:vuksadinare wrote:Kucka ko i sve druge ovdje...od qurtza nista pa visi ovdje u pola noci..ja bar radim...da sam ti muz,decko dva samara i mrs u krevet
Tak to kod mene ide
Ja se ne cesem,to nije higijenski.
A on inace peca da
2015-09-08
Fuk..ovo je tvoje prirodno okruzje..voljne,napaljene zenke...ebo politiku i VIP
Guest- Guest
.a nisam puno ni promasio kad previse pametujes..odi mi pljuge kupitshenell wrote:vuksadinare wrote:Ti iz bosne?shenell wrote:Milfaca :^O
Valjam se
Da,da. Odmah si pogodio
2015-09-08
bogomdani wrote:Fuk..ovo je tvoje prirodno okruzje..voljne,napaljene zenke...ebo politiku i VIP
S obzirom da je napaljeni jadnik jedino tu i moze čamit
Arwen-
2014-04-22
Fuk je oke lik..postenjacina ..ja danas zaribo u seksu...rijetko se dogadja..shenell wrote:bogomdani wrote:Fuk..ovo je tvoje prirodno okruzje..voljne,napaljene zenke...ebo politiku i VIP
S obzirom da je napaljeni jadnik jedino tu i moze čamit
Guest- Guest
Bogi...ovo je jad od zenki..daj isao sam tamo na temu moja glava..da vidim 'face'...mozda zaluta kakav zgodni primjerak...ova zagy npr ko da si jadranku kosor preslikao na ovaj forum...Lady_d..?...ta se jos nije izvukla po stilu iz osamdesetih...saka jada moj bogi koji bogu krade dane na forumu..pogotovo na ovoj temi..znas da sam ja brutalno iskren..pa kog dirne dirne...bolje da im ja kazem nego muzevi,ljubavnici,deckibogomdani wrote:Fuk..ovo je tvoje prirodno okruzje..voljne,napaljene zenke...ebo politiku i VIP
2015-09-08
kolko frustracija pored žene i ljubavnice....
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
Daj nam stavi sebe sa te prokomentiramo
Sigurno si jako zgodan deckic
Sigurno si jako zgodan deckic
Arwen-
2014-04-22
vuksadinare wrote:Bogi...ovo je jad od zenki..daj isao sam tamo na temu moja glava..da vidim 'face'...mozda zaluta kakav zgodni primjerak...ova zagy npr ko da si jadranku kosor preslikao na ovaj forum...Lady_d..?...ta se jos nije izvukla po stilu iz osamdesetih...saka jada moj bogi koji bogu krade dane na forumu..pogotovo na ovoj temi..znas da sam ja brutalno iskren..pa kog dirne dirne...bolje da im ja kazem nego muzevi,ljubavnici,deckibogomdani wrote:Fuk..ovo je tvoje prirodno okruzje..voljne,napaljene zenke...ebo politiku i VIP
sta ti mene spominjes, kada ja tebe ne?
Guest- Guest
klerko wrote:kolko frustracija pored žene i ljubavnice....
Ide bosanku zajebavat. I to milfacu.
Vidis ti to klerko.
A ja sam dosla reć zagici da sam se isla kod susjede u bide oprat jer mi jebena ruskinja dosla
Arwen-
2014-04-22
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Similar topics
» Bill Gates Lets You Know That Mass Gatherings Will be Cancelled Until You Take a New Vaccine
» Let's talk about Sex....
» New Paypal Policy Lets Firm Fine Users $2,500 for Spreading ‘Misinformation
» talk,talk
» New Paypal Policy Lets Firm Fine Users $2,500 for Spreading ‘Misinformation
» talk,talk
Page 36 of 50