Let's talk about Sex....
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Let's talk about Sex....
oni ne bi placali alimetaciju. frajeri djeca su susjedova.....shenell wrote:Kakve to veze ima s pristojnosti.
Sta je danas sramota razvest se i plaćat alimentaciju.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Fuk,kako je vrijeme doli?vuksadinare wrote:Tko si ti?Lady_D wrote:nemoj se ti samnom zajebavat...vuksadinare wrote:Ko te dira....Lady_D wrote:rekla sam ti samo vuce, ostavi se menkoe...
ako te ne diram, ne spominjem, ne spominji ni ti mene
Guest- Guest
klerko wrote:forum je forum.... Ništa prvi drugi...shenell wrote:klerko wrote:lako njemu kad ima školjku i bide u jednom...shenell wrote:Veberu ti si najpristojniji muskarac na ovom forumu
Ali ti si mi drag s onog nekog drugog foruma.
evo nostalgija me hvata
Imas ti bide??
iam bide... odličan je za šišanje noktiju na nogama... ne lete daleko geleri....
Naplaćuj instrukcije kleru....
ža mi sad sto moram ići....
Guest- Guest
misliš da ima hidromasažni efekt?Zagy wrote:klerko wrote:lako njemu kad ima školjku i bide u jednom...shenell wrote:Veberu ti si najpristojniji muskarac na ovom forumu
Zato mu i ne treba zensko....
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
bogomdani wrote:Nije,ali je Weber nskupio PREVISE alimentacija..kujiš?? Puno moćao,pa mu puno zena poslalo racune...shenell wrote:Kakve to veze ima s pristojnosti.
Ponavljam..sta je sramota plaćat alimentaciju?
Arwen-
2014-04-22
klerko wrote:forum je forum.... Ništa prvi drugi...shenell wrote:klerko wrote:lako njemu kad ima školjku i bide u jednom...shenell wrote:Veberu ti si najpristojniji muskarac na ovom forumu
Ali ti si mi drag s onog nekog drugog foruma.
evo nostalgija me hvata
Imas ti bide??
iam bide... odličan je za šišanje noktiju na nogama... ne lete daleko geleri....
Omajkuti. Nisam vebera tad ni znala,kako mozes sumnjat u moje lajkanje :^O
Bide će mi postat obavezan. Mrzim nokte pronalazit svuda
Arwen-
2014-04-22
A evo dobro...bas imam vjezbe...drzim nocni dril ovim 'afganistancima' koji idu za mjesec dana u afganistan...bogomdani wrote:Fuk,kako je vrijeme doli?vuksadinare wrote:Tko si ti?Lady_D wrote:nemoj se ti samnom zajebavat...vuksadinare wrote:Ko te dira....Lady_D wrote:rekla sam ti samo vuce, ostavi se menkoe...
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
jok..to je cast..shenell wrote:bogomdani wrote:Nije,ali je Weber nskupio PREVISE alimentacija..kujiš?? Puno moćao,pa mu puno zena poslalo racune...shenell wrote:Kakve to veze ima s pristojnosti.
Guest- Guest
ja kad kupim, moja će špricat i kolu i fantu...Zagy wrote:Poznavajuci vebera da
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
opa..instruktor..svaka ti dala..vuksadinare wrote:A evo dobro...bas imam vjezbe...drzim nocni dril ovim 'afganistancima' koji idu za mjesec dana u afganistan...bogomdani wrote:Fuk,kako je vrijeme doli?vuksadinare wrote:Tko si ti?Lady_D wrote:nemoj se ti samnom zajebavat...vuksadinare wrote:
Ko te dira....
Guest- Guest
ne kuzi da su to moja djeca...shenell wrote:bogomdani wrote:Nije,ali je Weber nskupio PREVISE alimentacija..kujiš?? Puno moćao,pa mu puno zena poslalo racune...shenell wrote:Kakve to veze ima s pristojnosti.
2014-12-30
a gdje si to ti?vuksadinare wrote:A evo dobro...bas imam vjezbe...drzim nocni dril ovim 'afganistancima' koji idu za mjesec dana u afganistan...bogomdani wrote:Fuk,kako je vrijeme doli?vuksadinare wrote:Tko si ti?Lady_D wrote:nemoj se ti samnom zajebavat...vuksadinare wrote:
Ko te dira....
Guest- Guest
veber wrote:ne kuzi da su to moja djeca...shenell wrote:bogomdani wrote:Nije,ali je Weber nskupio PREVISE alimentacija..kujiš?? Puno moćao,pa mu puno zena poslalo racune...shenell wrote:Kakve to veze ima s pristojnosti.
Tvoja? Ma jok. To su samo zenina
I koliko puta si bogatiji covjek?
Arwen-
2014-04-22
Ma kuzim..no,jesil 100% siguran?? Znas ono da je vjerovatnost za kukavicje joo0jce oko 30%?veber wrote:ne kuzi da su to moja djeca...shenell wrote:bogomdani wrote:Nije,ali je Weber nskupio PREVISE alimentacija..kujiš?? Puno moćao,pa mu puno zena poslalo racune...shenell wrote:Kakve to veze ima s pristojnosti.
Guest- Guest
Zagy wrote:shenell wrote:Ja ću na putu svratit kod klera
Ne moze!
Ti se ne petljaj jadranka
Bolje provjeri jel te muz negdje vara
Arwen-
2014-04-22
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Similar topics
» Bill Gates Lets You Know That Mass Gatherings Will be Cancelled Until You Take a New Vaccine
» Let's talk about Sex....
» New Paypal Policy Lets Firm Fine Users $2,500 for Spreading ‘Misinformation
» talk,talk
» New Paypal Policy Lets Firm Fine Users $2,500 for Spreading ‘Misinformation
» talk,talk
Page 38 of 50