Let's talk about Sex....
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Let's talk about Sex....
Joj pa ja se ne bunim....neka ga.....
Ja sam danas horny.....primijeti li se?
Ja sam danas horny.....primijeti li se?
Guest- Guest
A bokte
....kler je fino objasnio....znas ona gadna crvena sto ti se svaki mjesec nasadi pa ni bide ne pomaze!
....kler je fino objasnio....znas ona gadna crvena sto ti se svaki mjesec nasadi pa ni bide ne pomaze!
Guest- Guest
Ma imas imas...daj mi dodji na zicerZagy wrote:Ja je imam napretek.....poradi na svojoj....
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
....kad pokazes guzu...mozes doci po jedan usis kod meneLady_D wrote:Jebote Vucic zenska se zeza
Vi s ViP-a zbilja skacete na svaku rijec...pa i onu koje nije uvredljiva
jbo zeca...
2015-09-08
Zagy wrote:I hvala ti nell sto si primila ruskinju...dopizdila mi!
Imala sam neke druge planove i sad će morati pricekati dva tri dana.
Na ovu tugu danas jos vise mi se place
Arwen-
2014-04-22
Joj...koja si sisa...komad ico miki....draga...jebo bi teZagy wrote:Daj pokaži guzu sestro
2015-09-08
A ti si nesto posebno pametna...sto glumis?..puna sebe a visi na forumu u ova doba...ajd bjezi i izdrkavaj se na idijotu pokraj sebeshenell wrote:Kriste kakvi pacijenti ovdje zalaze :^O
2015-09-08
vuksadinare wrote:A ti si nesto posebno pametna...sto glumis?..puna sebe a visi na forumu u ova doba...ajd bjezi i izdrkavaj se na idijotu pokraj sebeshenell wrote:Kriste kakvi pacijenti ovdje zalaze :^O
A ti si se prrepoznao? Lijepo,lijepo :D
Arwen-
2014-04-22
Kucka ko i sve druge ovdje...od qurtza nista pa visi ovdje u pola noci..ja bar radim...da sam ti muz,decko dva samara i mrs u krevet
2015-09-08
Mdaaaa..samo doticna ima pravo napadati i vrijedjati druge kad oni kazu svoje misljenje ili stav... Meni je ovaj topic za zene kojima je dopizdio bracni seks,ili je muž izgubio interes za njih..šit hepens..vuksadinare wrote:Dajte ljudi sto napadate zagy...ona ima takvo misljenje i ok...ne mora se nama svidjati...njezin nacin gledanja na sex,higijenu...ali ima pravo zboriti na svoj nacin
Guest- Guest
prolufta...:DNoor wrote:A kako odrzavas higijenu nakon wc-a....ides cijela u kadu?shenell wrote:Meni je bide isto bezveze
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
Sto je ovo?...tema za molitve ili za jebacinu...tema za bon ton..ajde milfaco bolje se qurtza uhvatishenell wrote:vuksadinare wrote:A ti si nesto posebno pametna...sto glumis?..puna sebe a visi na forumu u ova doba...ajd bjezi i izdrkavaj se na idijotu pokraj sebeshenell wrote:Kriste kakvi pacijenti ovdje zalaze :^O
A ti si se prrepoznao? Lijepo,lijepo :D
2015-09-08
vuksadinare wrote:Kucka ko i sve druge ovdje...od qurtza nista pa visi ovdje u pola noci..ja bar radim...da sam ti muz,decko dva samara i mrs u krevet
Ja sam njemu opalila samar i poslala u krevet.
Tak to kod mene ide
Arwen-
2014-04-22
Milfaca :^O
Jebote sta jos neću procitat.
Valjam se
Jebote sta jos neću procitat.
Valjam se
Arwen-
2014-04-22
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Similar topics
» Bill Gates Lets You Know That Mass Gatherings Will be Cancelled Until You Take a New Vaccine
» Let's talk about Sex....
» New Paypal Policy Lets Firm Fine Users $2,500 for Spreading ‘Misinformation
» talk,talk
» New Paypal Policy Lets Firm Fine Users $2,500 for Spreading ‘Misinformation
» talk,talk
Page 35 of 50