Let's talk about Sex....
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Let's talk about Sex....
Jeste naravno,i nemoj misliti da je itko pošteđen krize i kolotečine,samo što treba raditi sa partnerom na.problemu,ne trčati pod drugu suknju.....budimo iskreni,i sa tom sulnjom ce te nakon odredjenog vremena dočekati isto......znači morat ćeš opet traziti drugu.....
Mogu reci iz iskustva da se svaki trud i rad na odnosu isplati jer dolazi do novog nivoa.....svaka zajednički prebrodjena kriza donosi novi plod,slađi.....zato mi je žao onih koji varaju jer to nikad neće iskusiti.....
Mogu reci iz iskustva da se svaki trud i rad na odnosu isplati jer dolazi do novog nivoa.....svaka zajednički prebrodjena kriza donosi novi plod,slađi.....zato mi je žao onih koji varaju jer to nikad neće iskusiti.....
Guest- Guest
Da se meni desilo da nisam koju krizu sa svojim mužem prebrodila mi bi se rastali....
Guest- Guest
......ovisi....a sto ako zena vise nije zaenterisarana za sex toliko?...nnego okrene se recimo nekim drugim stvarima a drugi partner pati..kako ces tu naci rjesenje...?....mastrurbirati?...pokusao sam ja i to..ali to ne moze vjecno trajati...a zivot prolazi..a osjecas se mlad,zdrav,zeljan..Zagy wrote:Jeste naravno,i nemoj misliti da je itko pošteđen krize i kolotečine,samo što treba raditi sa partnerom na.problemu,ne trčati pod drugu suknju.....budimo iskreni,i sa tom sulnjom ce te nakon odredjenog vremena dočekati isto......znači morat ćeš opet traziti drugu.....
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
mislim da su sexualne krize najgore....tesko se tu vise vratiti...odnosno vratiti ti se na isti nivo...svejedno ti ej onda gdje se praznis virtual ili stvarno..ali se moras prazniti
2015-09-08
Jesi pokusao razgovarati?
Kupiti sexy donje rublje?
Poznat mi je taj tip žena.....nažalost je takvima sex većinom nužno zlo.....ja bih njih na sexualnu terapiju.....
Poznat mi je taj tip žena.....nažalost je takvima sex većinom nužno zlo.....ja bih njih na sexualnu terapiju.....
Guest- Guest
..ma joj to sexy rublje je isfurano..ja recimo volim gole zene sa stiklama s visokim petama...no moja ih bas ne voli nositi pa nista....malo se to jedno vrijeme popravilo fantaziranjem o grupnjaku...ali to moze samo krace trajati..mislim da se tu radi vise o tome o zasicenju...odlicno se mi slazemo u ostalim zivotnim stvarima...ali meni je sex vrlo bitna stavka...vrijeme prolazi a ja ne zelim cupkati na mjestu i cekati da se nesto popravi..pod onim 'mozda'...Zagy wrote:Jesi pokusao razgovarati?
2015-09-08
.....no jos je nisam prevario sexualno da se razumijemo....ali intenzivno razmisljam o tome.....za sad sam na masturbaciji..dokle vidjet cemo
2015-09-08
Možda bi NJOJ dobro doslo donje rublje da se osjeća zavodljivije....
Moj je slab na donje rublje a i ja volim......
Guest- Guest
..ma dobro donje rublje je ok..ja volim gacice trgat zubima...nego nekako sam u posljednje vrijeme fetiš na gole zene sa stiklama...jesi ti kad mastala o grupnjaku?Zagy wrote:Možda bi NJOJ dobro doslo donje rublje da se osjeća zavodljivije....
2015-09-08
gledao sam film..jer volim meryl streep kao glumicu...Zagy wrote:Pogledaj ovaj film...
Hope springs
2015-09-08
Zagy wrote:Pogledaj ovaj film...
Hope springs
američka shema...spasavanje braka bez psihića je nemoguća misija
Guest- Guest
Ne bih se složila.....u svojoj povrijedjenosti i tvrdoglavosti parovi često trebaju samo malo poguravanja izvana....od neutralne i objektivne osobe... .
Grupnjak bi dolazio u obzir samo iz čisto strastvenih razloga.... nipošto pod emocijama....nisam sigurna bi li mogla i da nisam zauzeta...
Grupnjak bi dolazio u obzir samo iz čisto strastvenih razloga.... nipošto pod emocijama....nisam sigurna bi li mogla i da nisam zauzeta...
Guest- Guest
pa grupnjak i ej strastveni sex..nema tu emocija...ali netko priznao to ili ne lijepo je ponekad vidjeti takvo sto...uzbudi te..ne moze rec nitko da nije bas takoZagy wrote:Ne bih se složila.....u svojoj povrijedjenosti i tvrdoglavosti parovi često trebaju samo malo poguravanja izvana....od neutralne i objektivne osobe... .
2015-09-08
Zagy wrote:Ne bih se složila.....u svojoj povrijedjenosti i tvrdoglavosti parovi često trebaju samo malo poguravanja izvana....od neutralne i objektivne osobe... .
američki psiholozi, kao izmišljeni animatori i experti za bračne probleme redovito sjede zavaljeni u fotelje i neprestano gledajući u sat, nezainteresirano slušaju klijente....
neš ti savjeta i rješenja
Guest- Guest
Zagy wrote:Ne bih se složila.....u svojoj povrijedjenosti i tvrdoglavosti parovi često trebaju samo malo poguravanja izvana....od neutralne i objektivne osobe... .
znači nemaš ništa protiv sexa bez emocije?
a kako bih ti na to utjecala (na boldano)??
Guest- Guest
Zagy wrote:Pod opijatima
to nije to...prava strast je samo ona koju osjetiš potpuno trezvena
Guest- Guest
to moze svatko...poslije kao ne sjecam se...Zagy wrote:Pod opijatima
2015-09-08
A jebote izvadite štap iz guzice
Ja sam za to da se može probati sve sto ti srce želi.....nekome nametati nešto samo zato jer je tebi kao okvir ok,je ograničeno.....
Za opijate sam se zajebavala no očito nisam shvaćena....di je kler?
Ja sam za to da se može probati sve sto ti srce želi.....nekome nametati nešto samo zato jer je tebi kao okvir ok,je ograničeno.....
Guest- Guest
Zagy wrote:A jebote izvadite štap iz guzice
ne vidim tko kome išta nameće...iznose se mišljenja, a forum za to i služi
otkud znam kad se zajebavaš
Guest- Guest
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Similar topics
» Bill Gates Lets You Know That Mass Gatherings Will be Cancelled Until You Take a New Vaccine
» Let's talk about Sex....
» New Paypal Policy Lets Firm Fine Users $2,500 for Spreading ‘Misinformation
» talk,talk
» New Paypal Policy Lets Firm Fine Users $2,500 for Spreading ‘Misinformation
» talk,talk
Page 10 of 50