Let's talk about Sex....
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Let's talk about Sex....
...ja sam upravo nekidan polozio jedan ispit...Lady_D wrote:zajebavam te veberu
Cekam ispit
Kasni dobrano
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
sta ti veberu zajebavas Lady_D da sam ja star?...tek izasao iz puberteta a on meni ja starac...
2015-09-08
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
to je bilo prosle godine..veber wrote:je, a bio si na koncertu prljavaca na trgu
2015-09-08
veber-
2014-12-30
...lejdi....ja sam ti mladac samo takav...nema niko mlađi od mene...jos mi dlake posteno ispod pazuha nisu izrasle..veber wrote:aha, pričaj to lejdi...
2015-09-08
ne volim jungferevuksadinare wrote:...lejdi....ja sam ti mladac samo takav...nema niko mlađi od mene...jos mi dlake posteno ispod pazuha nisu izrasle..veber wrote:aha, pričaj to lejdi...
Guest- Guest
..pa sto volis bog te tvoj?...ne volis 'starce' ne volis jungfere...sto se onda druzis sa njima...uzvisenaLady_D wrote:ne volim jungferevuksadinare wrote:...lejdi....ja sam ti mladac samo takav...nema niko mlađi od mene...jos mi dlake posteno ispod pazuha nisu izrasle..veber wrote:aha, pričaj to lejdi...
2015-09-08
vuksadinare wrote:..pa sto volis bog te tvoj?...ne volis 'starce' ne volis jungfere...sto se onda druzis sa njima...uzvisenaLady_D wrote:ne volim jungferevuksadinare wrote:...lejdi....ja sam ti mladac samo takav...nema niko mlađi od mene...jos mi dlake posteno ispod pazuha nisu izrasle..veber wrote:aha, pričaj to lejdi...
Guest- Guest
Zagy wrote:Mi u slavoniji imamo bide i to je cisti turcizam.....ja naivno donedavno mislila to za noge prati.....
Također. Zivota mi dok se nismo doselili tu i dok mi muz nije raekao da mu je najveći problem sto nema bidea..
Pa mislim ssi i kazem mu,operi noge u kadi nes ti problema.
Smijao mi se tjedan dana nakon,a i svaki slijedeći put kad se spomene rijec bide.
Jebo vas bide
Arwen-
2014-04-22
bide je bezvezan dodatak u kupaonici.Noor wrote:Pa gdje vi to za boga zivite da se u 2016 cudite bideu?!?!
ja imam školjku s toplom vodom koja je pride i bide.
samo moraš pazit koji gumbić stisneš nakon sranja...
2014-12-30
Kad ti ta skoljka rikne...ne bus mogel ni srat ni dupe prat...
Guest- Guest
A kako odrzavas higijenu nakon wc-a....ides cijela u kadu?shenell wrote:Meni je bide isto bezveze
Guest- Guest
10g garancija taman kada opet krenem u rekonstrukciju, zamijenu sanitarija i pločica...Noor wrote:Kad ti ta skoljka rikne...ne bus mogel ni srat ni dupe prat...
2014-12-30
Hjoj...pa vecina to radi...cak i koji nemaju bideLady_D wrote:Da bas itko pere dupe ba svaki puta nakon govna...
Guest- Guest
veber wrote:10g garancija taman kada opet krenem u rekonstrukciju, zamijenu sanitarija i pločica...Noor wrote:Kad ti ta skoljka rikne...ne bus mogel ni srat ni dupe prat...
Guest- Guest
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Similar topics
» Bill Gates Lets You Know That Mass Gatherings Will be Cancelled Until You Take a New Vaccine
» Let's talk about Sex....
» New Paypal Policy Lets Firm Fine Users $2,500 for Spreading ‘Misinformation
» talk,talk
» New Paypal Policy Lets Firm Fine Users $2,500 for Spreading ‘Misinformation
» talk,talk
Page 30 of 50