Let's talk about Sex....
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Let's talk about Sex....
zagy..ti volis ovakve cosave kao sto ti je ovaj u avataru?
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
Lejdi nevjeruje da nemam, a ti vjeruješ...
Bdv, jel dlakava?
Bdv, jel dlakava?
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
Ne....alkarZagy wrote:Volim ćosave da....jesi ti to hercegovac?
2015-09-08
zagy..svako ima svoje ukuse....meni ej opravdano ako je muskarac prirodno cosav..ali da se brije..narocito prsa,trbuh,ispod pazuha...brrr....ma bjezi..
2015-09-08
....mislim ono....jegulja....taj kad se oznoji sklizne ti kroz ruke..he,he
2015-09-08
http://www.24sata.hr/lifestyle/dlakavost-je-dobra-znak-je-inteligencije-te-stiti-zdravlje-415718
2015-09-08
Akavost je meni znak za visak testosterona...sto većinom povlači sirovost...moje skromno mišljenje....
Kler ako imas fejs potraži ju....necemo praviti od muhe slona....
Ćosav moja mama govori a ona je hercegovka....
Guest- Guest
...sirovost?....Pa onda 90% zena voli sirove muskarce...to nema veze sa sirovoscu vec pokazatelj muskosti...cosav se govori i u dalmaciji...Zagy wrote:Akavost je meni znak za visak testosterona...sto većinom povlači sirovost...moje skromno mišljenje....
2015-09-08
....stavi mene i cosavog na izbor...zenama...siguran sam da sam kod velike vecine..izbor..ne da se hvalim ima tu svjedokinja koje mogu potvrditi moje rijeci...crn,dlakav po prsima,trbuhu,nogama..
2015-09-08
...to je u redu...moras biti svoja...volis sto volis i to treba postivat...zene poput tebe mogu samo predstavljat izazov muskarcu i tiha zelja..ja ne cijenim a nisu mi ni privlacne zene bez stava i svog misljenja...samim time i strast je manjaZagy wrote:Briga mene sto,navodno,većina žena voli
2015-09-08
Nista..nista...zabuna...sve pet...Noor wrote:reci....vuksadinare wrote:ha?Noor wrote:Zagy wrote:
Noor
2015-09-08
xx...davuksadinare wrote:Nista..nista...zabuna...sve pet...Noor wrote:reci....vuksadinare wrote:ha?Noor wrote:Zagy wrote:
Noor
Guest- Guest
......smatrate li da li je potrebno da imate jos jednog partnera u sex-u uz postojeceg...zena/muz/....iz osobnog iskustva...da....
2015-09-08
Ne....
Žao mi je ljudi koji varaju jer očito nisu iskusili sta znači biti jedno s nekim i graditi odnos.....neke stvari kad se pokidaju,nema im povratka.....
Žao mi je ljudi koji varaju jer očito nisu iskusili sta znači biti jedno s nekim i graditi odnos.....neke stvari kad se pokidaju,nema im povratka.....
Guest- Guest
tocno...ali...mozda su ti odnosi bili pokidani i nisu bili u redu i prije ljubavnika/ljubavnice.....ali opcenito trazenje ljubavnika ili ljubavnice zasniva se na sex-u...ako on nije zadovoljavajuci a muskarac ili zena imaju jos snage i volje i zelje...a ne dovbivaju potrebito...mozda su prisiljeni zadovoljstvo potraziti negdje drugdje...ali ima i toga da dolazi kod nekih i do zasicenja...ne znaci ako ti imas dobar odnos u drugim zivotnim stvarima....da ti mora biti takav odnos i u sex-u...a sex je jedan budimo iskreni jako bitan faktor u partnerskom odnosu..Zagy wrote:Ne....
2015-09-08
Jeste naravno,i nemoj misliti da je itko pošteđen krize i kolotečine,samo što treba raditi sa partnerom na.problemu,ne trčati pod drugu suknju.....budimo iskreni,i sa tom sulnjom ce te nakon odredjenog vremena dočekati isto......znači morat ćeš opet traziti drugu.....
Mogu reci iz iskustva da se svaki trud i rad na odnosu isplati jer dolazi do novog nivoa.....svaka zajednički prebrodjena kriza donosi novi plod,slađi.....zato mi je žao onih koji varaju jer to nikad neće iskusiti.....
Mogu reci iz iskustva da se svaki trud i rad na odnosu isplati jer dolazi do novog nivoa.....svaka zajednički prebrodjena kriza donosi novi plod,slađi.....zato mi je žao onih koji varaju jer to nikad neće iskusiti.....
Guest- Guest
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Similar topics
» Bill Gates Lets You Know That Mass Gatherings Will be Cancelled Until You Take a New Vaccine
» Let's talk about Sex....
» New Paypal Policy Lets Firm Fine Users $2,500 for Spreading ‘Misinformation
» talk,talk
» New Paypal Policy Lets Firm Fine Users $2,500 for Spreading ‘Misinformation
» talk,talk
Page 9 of 50