Let's talk about Sex....
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Let's talk about Sex....
ako pitaš dal friziram pipija, da, šišnem oko korijena da izgleda veći... :D
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
to je to...protiv brijanja sam..ali sisanje da...klerko wrote:ako pitaš dal friziram pipija, da, šišnem oko korijena da izgleda veći... :D
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
koliko mi je poznato tema je o sex-u ili ne?....
2015-09-08
Jeste ali treba zaslužiti sudjelovanje... seksistički uleti tu baš i ne pomažu...
Guest- Guest
pa dobro..mogu ja i finoZagy wrote:Jeste ali treba zaslužiti sudjelovanje... seksistički uleti tu baš i ne pomažu...
2015-09-08
....evo recimo....privlace li vas dlakavi muskarci...
2015-09-08
pa da...mogu se fino izrazavati...Zagy wrote:
2015-09-08
....samo meni to nekako fensi ako je sex u pitanju...ono pipica...pipi...pizza...mackica...di ej tu strast?...rijeci mogu itekako utjecati na pravi sex...
2015-09-08
Ja bi obrijao povremeno za promjenu... Ali mi je bed ako uletim u neku mušku nogometnu svlačionu jedini ćelav...
2014-10-23
Ovo je forum a ne pravi sex... Tu mi uopce nije cilj ispast sexy i strastven, nego u prvom redu klaun i budalaš....vuksadinare wrote:....samo meni to nekako fensi ako je sex u pitanju...ono pipica...pipi...pizza...mackica...di ej tu strast?...rijeci mogu itekako utjecati na pravi sex...
2014-10-23
meni zena i ljubavnica ne daju...vole dlakavije muskarce..kazu obrijan muskarac po tijelu nije muskarac...a u neku ruku su u pravu...bog dao...nije zabadavaklerko wrote:Ja bi obrijao povremeno za promjenu... Ali mi je bed ako uletim u neku mušku nogometnu svlačionu jedini ćelav...
2015-09-08
....a cuj..ukusi su razliciti...nikad ne znas sto ti forum moze donijeti i kakav od njega dar mozes dobiti...klerko wrote:Ovo je forum a ne pravi sex... Tu mi uopce nije cilj ispast sexy i strastven, nego u prvom redu klaun i budalaš....vuksadinare wrote:....samo meni to nekako fensi ako je sex u pitanju...ono pipica...pipi...pizza...mackica...di ej tu strast?...rijeci mogu itekako utjecati na pravi sex...
2015-09-08
Bog se zajebo... Ima žena dlakavih ko jeti....vuksadinare wrote:meni zena i ljubavnica ne daju...vole dlakavije muskarce..kazu obrijan muskarac po tijelu nije muskarac...a u neku ruku su u pravu...bog dao...nije zabadavaklerko wrote:Ja bi obrijao povremeno za promjenu... Ali mi je bed ako uletim u neku mušku nogometnu svlačionu jedini ćelav...
2014-10-23
Zar pored žene i ljubavnice trebaš još darova?:Dvuksadinare wrote:....a cuj..ukusi su razliciti...nikad ne znas sto ti forum moze donijeti i kakav od njega dar mozes dobiti...klerko wrote:Ovo je forum a ne pravi sex... Tu mi uopce nije cilj ispast sexy i strastven, nego u prvom redu klaun i budalaš....vuksadinare wrote:....samo meni to nekako fensi ako je sex u pitanju...ono pipica...pipi...pizza...mackica...di ej tu strast?...rijeci mogu itekako utjecati na pravi sex...
Mene bogami darovi ne zanimaju...
2014-10-23
naravno..ima jedna u indiji koja se ponosi bradom..kaze da se tako osjeca sexyklerko wrote:Bog se zajebo... Ima žena dlakavih ko jeti....vuksadinare wrote:meni zena i ljubavnica ne daju...vole dlakavije muskarce..kazu obrijan muskarac po tijelu nije muskarac...a u neku ruku su u pravu...bog dao...nije zabadavaklerko wrote:Ja bi obrijao povremeno za promjenu... Ali mi je bed ako uletim u neku mušku nogometnu svlačionu jedini ćelav...
2015-09-08
a cuj...u zivotnoj sam formi...klerko wrote:Zar pored žene i ljubavnice trebaš još darova?:Dvuksadinare wrote:....a cuj..ukusi su razliciti...nikad ne znas sto ti forum moze donijeti i kakav od njega dar mozes dobiti...klerko wrote:Ovo je forum a ne pravi sex... Tu mi uopce nije cilj ispast sexy i strastven, nego u prvom redu klaun i budalaš....vuksadinare wrote:....samo meni to nekako fensi ako je sex u pitanju...ono pipica...pipi...pizza...mackica...di ej tu strast?...rijeci mogu itekako utjecati na pravi sex...
Mene bogami darovi ne zanimaju...
2015-09-08
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Similar topics
» Bill Gates Lets You Know That Mass Gatherings Will be Cancelled Until You Take a New Vaccine
» Let's talk about Sex....
» New Paypal Policy Lets Firm Fine Users $2,500 for Spreading ‘Misinformation
» talk,talk
» New Paypal Policy Lets Firm Fine Users $2,500 for Spreading ‘Misinformation
» talk,talk
Page 8 of 50