Žid koji je spalio živo palestinsko dijete pušten bez optužnice
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Žid koji je spalio živo palestinsko dijete pušten bez optužnice
Istini za volju, te koljače podržava Mossad, dakle država IzraelYehudi wrote:udba wrote:Zamisli, padneš takvom u ruke u nekom logoru, ha?preko_vode_do_slobode wrote:uredu je, ali nema pravdanje , tipa "palestinac ubio židova" i onda "uredu je da židov zapali malo dijete".
to isto da ne znam četnici granatirali slavonski brod, ubili malu djecu, i sada da ja opravdavam hrvata koji će paliti živu srpsku djecu? NE, nikada
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Istini za volju, te koljače podržava Mossad, dakle država IzraelYehudi wrote:udba wrote:Zamisli, padneš takvom u ruke u nekom logoru, ha?preko_vode_do_slobode wrote:uredu je, ali nema pravdanje , tipa "palestinac ubio židova" i onda "uredu je da židov zapali malo dijete".
to isto da ne znam četnici granatirali slavonski brod, ubili malu djecu, i sada da ja opravdavam hrvata koji će paliti živu srpsku djecu? NE, nikada
Te koljače je izmislio i instalirao MOSSAD i židovi tj država Izrael uz svesrdnu pomoć USA i sad se židovi čude ko pura dreku šta se desilo.
Guest- Guest
Da. Organizirao Mossad, financirala Saudijska Arabija, naoružava Turska, CIA im preko Turske dostavlja satelitske snimke, itd.Usne Stjepana Gnječa wrote:melkior wrote:Istini za volju, te koljače podržava Mossad, dakle država IzraelYehudi wrote:udba wrote:Zamisli, padneš takvom u ruke u nekom logoru, ha?preko_vode_do_slobode wrote:uredu je, ali nema pravdanje , tipa "palestinac ubio židova" i onda "uredu je da židov zapali malo dijete".
Te koljače je izmislio i instalirao MOSSAD i židovi tj država Izrael uz svesrdnu pomoć USA i sad se židovi čude ko pura dreku šta se desilo.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Molimo dio tkz. forumskih židova koji podržava ovoga degenerika, da svoje infanticidne sklonosti zadovolje prije dolaska na forum
Kermit-
2014-04-17
nešto kao buduće mamićevo suđenje u OsijekuUsne Stjepana Gnječa wrote:Pustite institucije da rade svoj posao
Kermit-
2014-04-17
Yehudi wrote:asilovski wrote:
-H E R O J -
2014-04-15
pa za asilu se sumnjalo, dodoše znamo da je Srbin, a sad još i ovo... Sandžaklija?kofein wrote:Kad Izraelac spali dijete iz osvete, to je politički korektno, a mi smo svi muslimani i ljubitelji Isil-a. Ovo ne bi progutao ni Zurrof :D
2014-04-15
pravim farmerke u Novom Pazarun_razbojnik wrote:pa za asilu se sumnjalo, dodoše znamo da je Srbin, a sad još i ovo... Sandžaklija?kofein wrote:Kad Izraelac spali dijete iz osvete, to je politički korektno, a mi smo svi muslimani i ljubitelji Isil-a. Ovo ne bi progutao ni Zurrof :D
Kermit-
2014-04-17
...lose ces proc kod evve,norke i yehudijaUsne Stjepana Gnječa wrote:melkior wrote:Istini za volju, te koljače podržava Mossad, dakle država IzraelYehudi wrote:udba wrote:Zamisli, padneš takvom u ruke u nekom logoru, ha?preko_vode_do_slobode wrote:uredu je, ali nema pravdanje , tipa "palestinac ubio židova" i onda "uredu je da židov zapali malo dijete".
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da, zapalio je on cijelu obitelj, s tim da su roditelji i beba umrli a ovo dijete je preživjelo. Zbilja zemlja sumnjive demokracije kada pusta takve na slobodu. Nije opravdanje - i oni su njih. Nisu ti isti. I kod nas su dobili zatvora za familiju zec a jednom od počinitelja su cetnici zaklali oca mislim, ali nisu to bili ti isti.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
To je drugo, kada to rade židovi riječ je o nebeskoj misiji...herojikaja_333 wrote:Da, zapalio je on cijelu obitelj, s tim da su roditelji i beba umrli a ovo dijete je preživjelo. Zbilja zemlja sumnjive demokracije kada pusta takve na slobodu. Nije opravdanje - i oni su njih. Nisu ti isti. I kod nas su dobili zatvora za familiju zec a jednom od počinitelja su cetnici zaklali oca mislim, ali nisu to bili ti isti.
2014-04-15
A vidi mu frizurice , vidi se da je manijak..
2015-08-15
....to nije opravdanje...ako srbin hrvata zakolje mora postojati neki razlog za to..ako hrvat rokne srbina nema nikakvog opravdanja za to..makar mu ovaj srbin prethodno pobio citavu obitelj...'nebeske' narode ne smijes dirati...kaja_333 wrote:Da, zapalio je on cijelu obitelj, s tim da su roditelji i beba umrli a ovo dijete je preživjelo. Zbilja zemlja sumnjive demokracije kada pusta takve na slobodu. Nije opravdanje - i oni su njih. Nisu ti isti. I kod nas su dobili zatvora za familiju zec a jednom od počinitelja su cetnici zaklali oca mislim, ali nisu to bili ti isti.
2015-09-08
naravno. To oni od straha ili zbog Jasenovca ili sto su ih nagovorilivuksadinare wrote:.ako srbin hrvata zakolje mora postojati neki razlog za to..kaja_333 wrote:Da, zapalio je on cijelu obitelj, s tim da su roditelji i beba umrli a ovo dijete je preživjelo. Zbilja zemlja sumnjive demokracije kada pusta takve na slobodu. Nije opravdanje - i oni su njih. Nisu ti isti. I kod nas su dobili zatvora za familiju zec a jednom od počinitelja su cetnici zaklali oca mislim, ali nisu to bili ti isti.
2015-08-15
...ili su bili kuhari pa im iz ruke izletjela satarakaja_333 wrote:naravno. To oni od straha ili zbog Jasenovca ili sto su ih nagovorilivuksadinare wrote:.ako srbin hrvata zakolje mora postojati neki razlog za to..kaja_333 wrote:Da, zapalio je on cijelu obitelj, s tim da su roditelji i beba umrli a ovo dijete je preživjelo. Zbilja zemlja sumnjive demokracije kada pusta takve na slobodu. Nije opravdanje - i oni su njih. Nisu ti isti. I kod nas su dobili zatvora za familiju zec a jednom od počinitelja su cetnici zaklali oca mislim, ali nisu to bili ti isti.
2015-09-08
Ali nije osveta ubiti neku familiju bezveze. To je bas manijakalnost i mržnja. A vidi mu frizure , to da ga ošišas na ćelavo i prebijes ko vola.
2015-08-15
i kaja potvrdila da je za ISIL...samo se skupljate, a yehudi blježi
2014-04-15
:matrix:
HAHAHAHAHAHAHaaaa
Pa vi niste normalni, čovjek je krivo optužen. Nije on krivac hallllloooooooooo
Jebali vas Arapi iz Gaze tzv "palestinci"
HAHAHAHAHAHAHaaaa
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
yehudi...opasno se ovi urotili protiv vas zida...ima tu i ljevicara..koji su jos otrovniji prema vama...no meni ne smetate...ja vas milujem he,heYehudi wrote::matrix:
HAHAHAHAHAHAHaaaa
2015-09-08
Eto nije kriv, nije ni heroj...jebat ga
2014-04-15
Pa nisam ja pročitala da je krivo optužen. A dobro, možda nisam skužila..Yehudi wrote::matrix:
HAHAHAHAHAHAHaaaa
2015-08-15
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Hafrar spalio ukrajinski Il-76 koji je dopremao municiju iz Turske
» Čeh koji je isturio golu zadnjicu na konvoj NATO sada spalio Kuran
» Ispovijest radnika koji je gradio arapske kuće u Sarajevu: Kada sam tražio pare, psovao mi je mrtvo dijete!
» Keleminec spalio Novosti
» HDZ-e spalio vikendicu Ortynskom
» Čeh koji je isturio golu zadnjicu na konvoj NATO sada spalio Kuran
» Ispovijest radnika koji je gradio arapske kuće u Sarajevu: Kada sam tražio pare, psovao mi je mrtvo dijete!
» Keleminec spalio Novosti
» HDZ-e spalio vikendicu Ortynskom
Page 4 of 6