Žid koji je spalio živo palestinsko dijete pušten bez optužnice
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Žid koji je spalio živo palestinsko dijete pušten bez optužnice
Prestani s tim isil-ovcima, to je ionak produkt mossada. Bolje da priznaš da je čovjek ekstremist, i da mu ne valja to kaj je spalio palestinsku obitelj, a ne da na ovak jadan način braniš to kaj je uradio.
Vidiš kak je yoda objektivan. On isto tak voli cione, ali čovjek bar prizna kad je neko psihopat.
Vidiš kak je yoda objektivan. On isto tak voli cione, ali čovjek bar prizna kad je neko psihopat.
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
AlfaOmega wrote:Prestani s tim isil-ovcima, to je ionak produkt mossada. Bolje da priznaš da je čovjek ekstremist, i da mu ne valja to kaj je spalio palestinsku obitelj, a ne da na ovak jadan način braniš to kaj je uradio.
Izvadi najprije brvno iz svoga oka ................
PS - Yoda pojma nema o ničemu ( osim kad konzultira Wickipediju)
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
yoda razmišlja ka i većina ciona. Ne stidi se priznati da voli kanibale, jerbo se ovi bore protiv jedine snage koja može ugroziti te iste cione, a to je Hezbollah, Iran i Assad.
Neki dan je i sam dao video gdje onaj cionist jasno kaže zakaj preferiraju al-qaidu.
Ti pak pokušavaš nekog ubjediti da si na strani Assada, Hezbollaha i Irana, a onda kad neko posta ovakvu vijest o budalaštinama cionističkih ekstremista, ljutiš se i pjeniš. Nije dobro za zdravlje. :P
Neki dan je i sam dao video gdje onaj cionist jasno kaže zakaj preferiraju al-qaidu.
Ti pak pokušavaš nekog ubjediti da si na strani Assada, Hezbollaha i Irana, a onda kad neko posta ovakvu vijest o budalaštinama cionističkih ekstremista, ljutiš se i pjeniš. Nije dobro za zdravlje. :P
asila in short xD
ugl, aj bolje ipak ključ, ispucali smo se-
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Hafrar spalio ukrajinski Il-76 koji je dopremao municiju iz Turske
» Čeh koji je isturio golu zadnjicu na konvoj NATO sada spalio Kuran
» Ispovijest radnika koji je gradio arapske kuće u Sarajevu: Kada sam tražio pare, psovao mi je mrtvo dijete!
» Keleminec spalio Novosti
» HDZ-e spalio vikendicu Ortynskom
» Čeh koji je isturio golu zadnjicu na konvoj NATO sada spalio Kuran
» Ispovijest radnika koji je gradio arapske kuće u Sarajevu: Kada sam tražio pare, psovao mi je mrtvo dijete!
» Keleminec spalio Novosti
» HDZ-e spalio vikendicu Ortynskom
Page 6 of 6