Žid koji je spalio živo palestinsko dijete pušten bez optužnice
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Žid koji je spalio živo palestinsko dijete pušten bez optužnice
udba wrote:Zamisli, padneš takvom u ruke u nekom logoru, ha?preko_vode_do_slobode wrote:uredu je, ali nema pravdanje , tipa "palestinac ubio židova" i onda "uredu je da židov zapali malo dijete".
to isto da ne znam četnici granatirali slavonski brod, ubili malu djecu, i sada da ja opravdavam hrvata koji će paliti živu srpsku djecu? NE, nikada
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
wtfYehudi wrote:asilovski wrote:i zato je ovaj zapalio obitelj koja nema veze sa ovima, pa daj đehudi malo manje vutra a više knjige u rukeYehudi wrote:Yehudi wrote:
A ova su dva koljača napravila taj masakr
kad su zakllali troje dice od kojih najmladje od 3 miseca
Stoga smrdljivi -isis- Arapi i njihovi ljubitelji -O D J E B-
OVU SU OBITELJ MASAKRIRALA OVA DVA GOVNA ISLAMISTIČKA
"palestinska"
DITE OD 3 MISECA, OITE OD 3 GODINE, DITE OD 5 GODINA I NJIHOVE RODITELJE
SU NOŽEVIMA IZBOLI I ZAKLALI OVI ISLAMISTIČKI ARAPI "palestinci"
Nema veze .....reče ti................................a kakve ti imaš veze pa da te to dira?????????????
Očito da on ima veze sa time puno više nego ti 8 koji si se našao pozvan ili poslan )
jer on je ipak tamo u Eretz Izrael a ti ..............šta si ti da te se to tiče ????????????'
Ja ću reći - ti si musliman, sklon islamističkim koljačima pa zato i napadaš Izrael na ovaj način
Kermit-
2014-04-17
Ovako rade kad misle da su u snazi, jaki
Ali redovito takvi siledjije i ubojice završe ovako
2014-04-20
Yehudi wrote:udba wrote:Zamisli, padneš takvom u ruke u nekom logoru, ha?preko_vode_do_slobode wrote:uredu je, ali nema pravdanje , tipa "palestinac ubio židova" i onda "uredu je da židov zapali malo dijete".
to isto da ne znam četnici granatirali slavonski brod, ubili malu djecu, i sada da ja opravdavam hrvata koji će paliti živu srpsku djecu? NE, nikada
Daj sad jel u redu što je ovaj spržio obitelj ili ne? Bili i tako spržio civile za viši cilj? Pusti sad šta i drugi rade, za to se slažemo da je zlo.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
mali Arap "palestinac"
ISIS child executioner shoots prisoners in shock
...........a štaš...........dječica islamistička
...............nakon sritnog djetinjstva ..........odrastanje
..........u Palmiri
2014-04-20
udba wrote:Yehudi wrote:udba wrote:Zamisli, padneš takvom u ruke u nekom logoru, ha?preko_vode_do_slobode wrote:uredu je, ali nema pravdanje , tipa "palestinac ubio židova" i onda "uredu je da židov zapali malo dijete".
Daj sad jel u redu što je ovaj spržio obitelj ili ne? Bili i ti tako spržio civile za viši cilj? Pusti sad šta i drugi rade, za to se slažemo da je zlo.
2015-11-10
" pravedni -sherijat-............za Europu
Inače tzv "palestinci" tj. Arapi iz Gaze su listom za -isis-
2014-04-20
" Daj sad jel u redu što je ovaj spržio obitelj ili ne?
Bili i ti tako spržio civile za viši cilj? Pusti sad šta i drugi rade, za to se slažemo da je zlo"
By -UDBA-
-------------------------------------------------------------
PITANJE JE RETORIČKO I NE ZASLUŽUJE ODGOVOR KAO TAKVO
jer tvoj upit je ciljan sa namjerom da iznudi odgovor kojim bi ti opravdao postupak istoga.
reci ti meni bili ti tako napravio " za viši cilj"
------------------------------------------------------
Po meni se ne radi o tome već je upitno otvaranje teme sa ciljem sotoniziranja jedne strane
u ovome slučaju Izraela.
A to nije prvi put da taj kolega, ciljano, otara teme kako bi izazvao mržnju na Izrael
ne ne, to mu je već -stoti put- i zato me čudi da admini ništa ne poduzimaju
Bili i ti tako spržio civile za viši cilj? Pusti sad šta i drugi rade, za to se slažemo da je zlo"
By -UDBA-
jer tvoj upit je ciljan sa namjerom da iznudi odgovor kojim bi ti opravdao postupak istoga.
Po meni se ne radi o tome već je upitno otvaranje teme sa ciljem sotoniziranja jedne strane
u ovome slučaju Izraela.
A to nije prvi put da taj kolega, ciljano, otara teme kako bi izazvao mržnju na Izrael
2014-04-20
Ne znam, na mene tema nema antizraelski učinak, podržavam Židove i drago mi je što imaju svoju državu gdje mogu biti normalni ljudi i smatram da moramo puno od njih učiti.Yehudi wrote:" Daj sad jel u redu što je ovaj spržio obitelj ili ne?
By -UDBA-
u ovome slučaju Izraela.
Čovjeka koji uz smješak može spaliti četvoromjesečnu bebu i to opravdavati time što je netko drugi nekome rezao ruku je psihopat kojeg treba izolirati, kao i svakog drugog koji ga podržava, bez obzira na stranu.
2015-11-10
udba wrote:Ne znam, na mene tema nema antizraelski učinak, podržavam Židove i drago mi je što imaju svoju državu gdje mogu biti normalni ljudi i smatram da moramo puno od njih učiti.Yehudi wrote:" Daj sad jel u redu što je ovaj spržio obitelj ili ne?
By -UDBA-
u ovome slučaju Izraela.
Čovjeka koji uz smješak može spaliti četvoromjesečnu bebu i to opravdavati time što je netko drugi nekome rezao ruku je psihopat kojeg treba izolirati, kao i svakog drugog koji ga podržava, bez obzira na stranu.
potpisujem od riječi do riječi
Guest- Guest
udba wrote:Ne znam, na mene tema nema antizraelski učinak, podržavam Židove i drago mi je što imaju svoju državu gdje mogu biti normalni ljudi i smatram da moramo puno od njih učiti.Yehudi wrote:" Daj sad jel u redu što je ovaj spržio obitelj ili ne?
By -UDBA-
u ovome slučaju Izraela.
ma koji smješak...........o čemu pričaš kolega?
Pogledaj kako se na sudu smiješe ona dva koljača koji su zaklali dite od 3 miseca,
dite od 5 i dite od 11 god te njihove roditelje.........TO NE VIDITE NITI NE KOMENTIRATE
MA SRAMITE SE.
Ovaj je bacio zapaljivo sredstvo a nije znao dali će netko stradati a ovi su islamisti "palestinci" Arapi
vama omiljeni..................noževima masakrirali cilu obitelj i smiju se na sudu.
ŽIVOTA MI MOGA...........JA BIH IM PRESUDIO MOMENTALNO......BEZ SUDA
2014-04-20
Yehudi wrote: ma koji smješak...........o čemu pričaš kolega?
Pogledaj kako se na sudu smiješe ona dva koljača koji su zaklali dite od 3 miseca,
dite od 5 i dite od 11 god te njihove roditelje.........TO NE VIDITE NITI NE KOMENTIRATE
MA SRAMITE SE.
Ovaj je bacio zapaljivo sredstvo a nije znao dali će netko stradati a ovi su islamisti "palestinci" Arapi
vama omiljeni..................noževima masakrirali cilu obitelj i smiju se na sudu.
ŽIVOTA MI MOGA...........JA BIH IM PRESUDIO MOMENTALNO......BEZ SUDA
Opet ti, taj drugi koji je klao židovsku djecu je isto govedo ko i ovaj Židov koji spalio ovu djecu. Iste vrste psihopata. Da osuđujem i te druge zločince milion puta, Sto miliona puta. Zadovoljan? Po čemu nama "omiljeni". Jebote koja Goebelsova škola.
2015-11-10
- K L J U Č -
molim
molim
2014-04-20
u biti ti želi ban, jer je tema vijest i t ne neka ahnbra već...Yehudi wrote:- K L J U Č -
molim
Kermit-
2014-04-17
".....u biti ti želi ban, jer je tema vijest i t ne neka ahnbra već..."
---------------------------------
Tko kome želi ban?
-------------------------------------------------
"........i t ne neka ahnbra već......"
-----------------------------------------------
What ?
---------------------------------
Tko kome želi ban?
-------------------------------------------------
"........i t ne neka ahnbra već......"
-----------------------------------------------
What ?
2014-04-20
Govno cionističko, a isto takvo ga brani na forumu
Kad Izraelac spali dijete iz osvete, to je politički korektno, a mi smo svi muslimani i ljubitelji Isil-a. Ovo ne bi progutao ni Zurrof :D
Guest- Guest
Arapi, Židovi, sve ti ista sorta.
Pa pušten jer je bio krivo optužen. Jesi li uopće čitao taj link?asilovski wrote:zašto bi tema išla pod lkudč? to je vijest koju je objavio i times of israel koji se isto ne slaže sa odlukomYehudi wrote:kic wrote:bez osobnih uvreda, tvoje slike su bile slike s poprišta masakra, na njegovim nema ništ brutalno..
ugl, sve je propaganda, koji vam je k, ko da itko od nas ima veze s tim događajima par tisuća km od nas, skulirajte se.
Ja nisam otvorio temu
već je temu otvorio musliman a prikriveni islamist
Zato ti ( ili već tko triba) budite mudri pa takve provokativne -antisemitske- teme
odmah stavite pod ključ. Jer to nisu nikakve -vijesti- već se takve teme otvaraju
isključivo kako bi se stvarala mržnja prema jednome narodu ..................Izraelu
http://www.timesofisrael.com/who-is-meir-ettinger-the-shin-bets-no-1-alleged-jewish-nationalist/
A naći će sigurno tko je kriv točno i tomu ne gine zatvor kako su i prije svaki put. Pravna je država tamo na djelu za razliku od nekih drugih.
Mad_Vlad-
2014-05-02
Pustite institucije da rade svoj posao
Guest- Guest
Istini za volju, te koljače podržava Mossad, dakle država IzraelYehudi wrote:udba wrote:Zamisli, padneš takvom u ruke u nekom logoru, ha?preko_vode_do_slobode wrote:uredu je, ali nema pravdanje , tipa "palestinac ubio židova" i onda "uredu je da židov zapali malo dijete".
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Hafrar spalio ukrajinski Il-76 koji je dopremao municiju iz Turske
» Čeh koji je isturio golu zadnjicu na konvoj NATO sada spalio Kuran
» Ispovijest radnika koji je gradio arapske kuće u Sarajevu: Kada sam tražio pare, psovao mi je mrtvo dijete!
» Keleminec spalio Novosti
» HDZ-e spalio vikendicu Ortynskom
» Čeh koji je isturio golu zadnjicu na konvoj NATO sada spalio Kuran
» Ispovijest radnika koji je gradio arapske kuće u Sarajevu: Kada sam tražio pare, psovao mi je mrtvo dijete!
» Keleminec spalio Novosti
» HDZ-e spalio vikendicu Ortynskom
Page 3 of 6