UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Današnji dan mi je ludnica. Probudila se jedva ujutro za faks, dođem na faks nema predavanja. Usput me stislo i letila doma na wc. :D nakon tuša i svega ručak u menzi pa drugi dio predavanja. Sprijateljila sa se sa super zenskicom.
Ima 37 godina i troje djece, moj smjer, pričale smo malo. Inače je upisala vanredno, ali dozvolili su joj da dolazi ovisno o poslu kojega radi uz to. Jako je lijepa i simpatična. Mislila da ima 25 godina. Nasmijala se s njom. Izgleda mlađe od pola ženskih na faksu sa hrpom šminke. Prirodna je, stvarno lijepa.
Nakon druge faze predavanja sam otišla doma. Međutim poštar ni nije ostavio žuti papirić tako da sam u postu morala. Usput obavila mali shopping. Sada idem učiti malo. Sljedeći tjedan već seminar.
Koliko god naporan dan bio, savršeno mi je ispunjen i ja sam sretna. Eto.
Ima 37 godina i troje djece, moj smjer, pričale smo malo. Inače je upisala vanredno, ali dozvolili su joj da dolazi ovisno o poslu kojega radi uz to. Jako je lijepa i simpatična. Mislila da ima 25 godina. Nasmijala se s njom. Izgleda mlađe od pola ženskih na faksu sa hrpom šminke. Prirodna je, stvarno lijepa.
Nakon druge faze predavanja sam otišla doma. Međutim poštar ni nije ostavio žuti papirić tako da sam u postu morala. Usput obavila mali shopping. Sada idem učiti malo. Sljedeći tjedan već seminar.
Koliko god naporan dan bio, savršeno mi je ispunjen i ja sam sretna. Eto.
Guest- Guest
Super!
Na tu žensku bih se mogla ugledati ja.....imam 2 godine fore još...:D
Na tu žensku bih se mogla ugledati ja.....imam 2 godine fore još...:D
Guest- Guest
Jos se zahvalila na komplimentu sto sam joj dala za godine. :)
Kaže da dođe na predavanje ujutro, završi sa predavanjem, a onda dođe nakon tri sata predavanja kući i taman joj sin dođe iz skole pa uče prirodu i društvo :D
I sa Paolom na vanredno, su dva muskarca u tridesetima ;)
Inače ja vam imam predavanja ujutro i popodne. Do 11 Naprimjer pa se u 13 vraćam do 16. Nekada u kompletu do 14 i tako.... Nekada tri ujutro sata pa se vraćam od 15 do 17. Uglavnom... :D
Zagy nikada nije kasno :)
Kaže da dođe na predavanje ujutro, završi sa predavanjem, a onda dođe nakon tri sata predavanja kući i taman joj sin dođe iz skole pa uče prirodu i društvo :D
I sa Paolom na vanredno, su dva muskarca u tridesetima ;)
Inače ja vam imam predavanja ujutro i popodne. Do 11 Naprimjer pa se u 13 vraćam do 16. Nekada u kompletu do 14 i tako.... Nekada tri ujutro sata pa se vraćam od 15 do 17. Uglavnom... :D
Zagy nikada nije kasno :)
Guest- Guest
Posto će me dočekati penzija sa 65 tek,znaci imam još 30 godina do nje,nije kasno.....
Guest- Guest
današnji dan, jučerašnji dan.. koma
naprosto ne znam kud bi sa sobom. da se razumijemo, imala sam akcije, dakle nije mi bilo dosadno, pa opet... sve besmisleno
trebao bi bit pms, a opet...
naprosto ne znam kud bi sa sobom. da se razumijemo, imala sam akcije, dakle nije mi bilo dosadno, pa opet... sve besmisleno
trebao bi bit pms, a opet...
jeste kad jeli piroške? to vam je nešto najfinije
smjesa tijesta i kuhanog krumpira, unutra fil od salame i kiselog vrhnja, pa napravimo valjak, recimo, i pržimo u ulju, masti
smjesa tijesta i kuhanog krumpira, unutra fil od salame i kiselog vrhnja, pa napravimo valjak, recimo, i pržimo u ulju, masti
ajoj! moja sestra to stalno pravi.. i baš svi obožavamo... i ta kombinacija kiselog vrhnja s tim tijestom i salamicom je predivna :D ne sir, nego baš kiselo vrhnje.. onako blago i osvježavajuće... ali i sir bi bio odličan
zapravo, i samo tijesto je već savršenstvo
zapravo, i samo tijesto je već savršenstvo
grmi podmuklo, sijeva.. naravno da će bit sranja nakon ljeta u desetom mjesecu!!!!!
strah me šta nas čeka u budućnosti tek.. jer ovo vrijeme je sve čudnije i sve čudnije će bit
strah me šta nas čeka u budućnosti tek.. jer ovo vrijeme je sve čudnije i sve čudnije će bit
Zagy wrote:Svaku 2.-3. Subotu...
Kojih tableta?
to je super,ne moraš svaku ;)
pijem duphaston..
Arwen-
2014-04-22
Umorna sam,i ljuta,i razočarana i dosta mi je.... :(
Sama sam si kriva ako ne promijenim posao...
Sama sam si kriva ako ne promijenim posao...
Guest- Guest
Alkohol zato postoji...casica viskija i sve je puno lakse
Guest- Guest
Uskoro 21.rodjendan..moci cu i u americi legalno piti :)
Guest- Guest
I moja šefica je nedojebana žrtva...dobro bi joj došao koji orgazam,da bude lakše i njoj i nama.....
Treba organizirat kakav kidnap,s misijom lizanje do besvijesti,za skidanje okova......
Treba organizirat kakav kidnap,s misijom lizanje do besvijesti,za skidanje okova......
Guest- Guest
Jebote podsjećam sama sebe na Vedranu Rudan.....
Last edited by Zagy on 15/10/2014, 22:44; edited 1 time in total
Guest- Guest
Tvoj savjet zlata vrijedi.....M3tzTli wrote:Alkohol zato postoji...casica viskija i sve je puno lakse
Zezaš za 21.?!
Guest- Guest
Kresnuo sam konjak ipak :D viski je....hm popijen ocito...neki dan :D
Yep nije mi rodjendan tako skoro..tek u ljeto ^^
Yep nije mi rodjendan tako skoro..tek u ljeto ^^
Guest- Guest
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)