UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
al inače, čizkejk ti ima stabilan biskvit :D nemaš brige
po tvom ukusu :P
po tvom ukusu :P
modra- Posts : 7660
2014-04-17
totalno sam ovo krivo pročitaomodra wrote:i još se usuđuju grist me
Guest- Guest
Kako su ljudi ogavni...al 80% sigurno...karakter nula,prodali bi mamu za 5centi,a da ne govorim o jalnim zločestim ljudima koji sikću oko sebe svoj jadni otrov...umišljene jadne budale...tko sam,sta sam...Itd. Ljudima je predobro........oganj i potop,to nam treba....
Eto i ja sam izbacila svoje...:D
Majke mi muka mi je od prodaje....istrest cu se jednom nekom u facu pa NEK mi daju otkaz...odo se onda školovat bez grižnje savjesti....
Eto i ja sam izbacila svoje...:D
Majke mi muka mi je od prodaje....istrest cu se jednom nekom u facu pa NEK mi daju otkaz...odo se onda školovat bez grižnje savjesti....
Guest- Guest
Dobro ja ne volim psovat...ali bi ih dobro natukla sve...malo saw i to....
Guest- Guest
Nisam za nasilje, puno posla, gubitka energije, a da ne govorim o čišćenju nereda....zato je tu dobra stara plinska komora
Guest- Guest
modra wrote:hahaaaa, kod mene kontra.. meni je fora kad se malo mrvi :D isto volim kod kremastih da je neurednije, cmoljavije
ipak, ovisi o receptu.. neki se ne daju uneredit.. a ja jadna onda ne mogu pojest kad su kao po crti
ne,ne,ne i ne!
ja ludim na to.
ponudila se prijateljica pravit samnom tortu meni za rođendan,rekla sam joj da si taj stres ne treba haha.
kod mene svi slojevi torte/kolača moraju biti iste debljine!
Arwen-
2014-04-22
modra-
2014-04-17
Predivno pa zar ti nisi mokra zena ;kisurina ,oblaci ,depresija
Btw bitak kolaca je na dvije razine ... estetski ..mora biti umjetnicko djelo..ruzni kolac neces nikad probati
Druga razina..gastronomska..mora biti blagoslov spram jezicnih pupoljaka... lijep kolac ako nije ukusan je veliko razocaranje ... svima tko voli citati i kuhati preporucujem kratki roman gospodina barbieria..epitaf carskog gurmana ... otprilike nesto kao orwelova 1984 sa kuhanjem izvan okvira represivnog sustava gdje je hedonizam grijeh protiv drzave
Btw bitak kolaca je na dvije razine ... estetski ..mora biti umjetnicko djelo..ruzni kolac neces nikad probati
Druga razina..gastronomska..mora biti blagoslov spram jezicnih pupoljaka... lijep kolac ako nije ukusan je veliko razocaranje ... svima tko voli citati i kuhati preporucujem kratki roman gospodina barbieria..epitaf carskog gurmana ... otprilike nesto kao orwelova 1984 sa kuhanjem izvan okvira represivnog sustava gdje je hedonizam grijeh protiv drzave
Guest- Guest
da da, ja sam mokra žena dobro me sjetio!!
ne, ja baš obožavam ljeto u listopadu
grozan dan, primjećujem!
pala sam u depru
opet sjećanja
i nejasnoće kako se nešto (potencijalno) dobro pretvori u noću moru..
ni sama ne znam...
mislim da MORAM vježbat danas... jillian me, primjerice, baš oraspoloži.. kad završim s njom, hoću reć :D
al da....
pala sam u depru
opet sjećanja
i nejasnoće kako se nešto (potencijalno) dobro pretvori u noću moru..
ni sama ne znam...
mislim da MORAM vježbat danas... jillian me, primjerice, baš oraspoloži.. kad završim s njom, hoću reć :D
al da....
i svi imaju ljepšu kosu od mene :D al za stvarno
modra wrote:i svi imaju ljepšu kosu od mene :D al za stvarno
hoćeš da ti ja uslikam svoju?
uuot: razmišljam..sutra kod doktorice.načekat ću se al jedva čekam :D
Arwen-
2014-04-22
modra wrote:da da, ja sam mokra žena dobro me sjetio!!
Ay se odluci vise haha
Odvratna kisurina ili sunceko:?:
Btw bio dosad u legogradu .... rupa kao i prije cak se ni moj kvart nije nista promijenio :cyclops:
Guest- Guest
T
Trudna? :)shenell wrote:modra wrote:i svi imaju ljepšu kosu od mene :D al za stvarno
hoćeš da ti ja uslikam svoju?
uuot: razmišljam..sutra kod doktorice.načekat ću se al jedva čekam :D
Guest- Guest
Eto da vam kažem za faks. Sve u svemu dobro mi je. Ekipa nije nesto, ali ionako nas ima 200 u jednoj dvorani tako da valjda nije ni bitno. Nikada nisam mislila da cu upisati nesto gdje ima taaaako puno matematike. Skoro u svakom kolegiju je dijelic nje.
Koma mi je i predavač iz Mate,ati,e jer je brzoplet nezainteresiran. Zato je djevojka koja nam je vodila vježbe iz matematike divna(na žalost je ona na zamjeni ). Ta tri sata vježbi su mi prošli dok kažeš keks, sve sam shvatila, svega se prisjetila, sve je pojasnila, temeljita i odlična. Obožavam takve osobe. Inače je buka bila na predavanju, a na vježbama mir i tišina, svi rade. Jos uvijek stojim do toga da je u 80% slučajeva profesor odgovoran za uspjeh učenika.
Inače. Paolo me zarazio. Bas sam u komi. Grlo me ubija i nos curi. Operil, strepili i angal sprej koristim, uz to čaj, med i limun, vitamine i ostale gluposti...
Jedina mana odlaska na faks je sto odlazim u 7.10 ujutro :p
Koma mi je i predavač iz Mate,ati,e jer je brzoplet nezainteresiran. Zato je djevojka koja nam je vodila vježbe iz matematike divna(na žalost je ona na zamjeni ). Ta tri sata vježbi su mi prošli dok kažeš keks, sve sam shvatila, svega se prisjetila, sve je pojasnila, temeljita i odlična. Obožavam takve osobe. Inače je buka bila na predavanju, a na vježbama mir i tišina, svi rade. Jos uvijek stojim do toga da je u 80% slučajeva profesor odgovoran za uspjeh učenika.
Inače. Paolo me zarazio. Bas sam u komi. Grlo me ubija i nos curi. Operil, strepili i angal sprej koristim, uz to čaj, med i limun, vitamine i ostale gluposti...
Jedina mana odlaska na faks je sto odlazim u 7.10 ujutro :p
Guest- Guest
Haha studiranje...kafultet mhm... žao mi je jedino sto sam ga završio
Guest- Guest
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)