UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Nije bilo predavanja, bezveze ustajala u 6.20 -.- sad sam doma pa cu kasnije prošvrljati gradom i menzom na ručak. Vidjela sam da imaju kelja <3
Guest- Guest
Inače vrelo mi jeeeeee. Imam osjećaj da cu se ugušit. :(
Guest- Guest
Ma joj ne znam šta bi sa sobom trenutno.
išla bi negdje a ne da mi se ustati iz kreveta :D
Trebala bih se natjerati :^O
išla bi negdje a ne da mi se ustati iz kreveta :D
Trebala bih se natjerati :^O
Arwen-
2014-04-22
Piiiicim pod tuš. DJ mi modra. Čudno mi je da nema već 1000'postpva u jednome satu?
Guest- Guest
prisutna!
ali ne da mi se tipkat danas, vjerovali ili ne :D drijemam, na farmi
ali ne da mi se tipkat danas, vjerovali ili ne :D drijemam, na farmi
Bome i ja sva uzdrijemana. Kiša mi padala sinoć, a danas opet sunce i sparina....
Guest- Guest
kod mene ni k od kiše već sedam dana, najmanje sedam
al zato sutraaaaa :<<3:
al zato sutraaaaa :<<3:
Jos sat vremena posla ...pa audicije na komisiji hAha
Btw poceli su se ljudi plasiti mog oligarh/mafijas/hitman stila odijevanja ^^^
Btw poceli su se ljudi plasiti mog oligarh/mafijas/hitman stila odijevanja ^^^
Guest- Guest
Danas slobodna ali imam drugih obaveza...sljedeća 2 tjedna opet prekovremeni u planu...mrzim to... Kad 35 sati tjedno radim,jedva djecu vidim....
Uglavnom,ja i marco idemo danas kod frizera i na kontrolu kod obiteljskog...idemo vidjet kakva nam je krv....slabo se osjećam u zadnje vrijeme a on je jako blijed...sigurno nam fali željeza....
Još nisam napravila termin u institutu za školovanje odraslih.....
Uglavnom,ja i marco idemo danas kod frizera i na kontrolu kod obiteljskog...idemo vidjet kakva nam je krv....slabo se osjećam u zadnje vrijeme a on je jako blijed...sigurno nam fali željeza....
Još nisam napravila termin u institutu za školovanje odraslih.....
Guest- Guest
Ovih 35 radnih sati je mucka provokacija:^0:
TRAZI SE
Ban zbog uzrokovanja dusevnih boli i uzurpiranja patriotizma i moralnih osjecaja
TRAZI SE
Ban zbog uzrokovanja dusevnih boli i uzurpiranja patriotizma i moralnih osjecaja
Guest- Guest
To meni ban?
Sta cu vam ja...ja se divim mamama koje imaju djecu i rade puno radno vrijeme...ja planiram tek kad odrastu...:D
Kad radim preko 30 sati ništa ne stignem....
Sta cu vam ja...ja se divim mamama koje imaju djecu i rade puno radno vrijeme...ja planiram tek kad odrastu...:D
Kad radim preko 30 sati ništa ne stignem....
Guest- Guest
I još nešto...jest da mi sjedne onda fina plaća ali to je dvosjekli mač kod mene,jer sto vise zaradim,to vise i potrošim.....
Guest- Guest
zagy jel radiš vikendom?
mene stalno neka slabost muči,sigurno od tableta
mene stalno neka slabost muči,sigurno od tableta
Arwen-
2014-04-22
Sjedim u kafiću i ispijam pice. Bila u malom shoppinga. Kupila čizme i Maju za 200kn ukupno. :) malo odmaram pa cu uočit dok dragi ima faks
Guest- Guest
Današnji dan mi je ludnica. Probudila se jedva ujutro za faks, dođem na faks nema predavanja. Usput me stislo i letila doma na wc. :D nakon tuša i svega ručak u menzi pa drugi dio predavanja. Sprijateljila sa se sa super zenskicom.
Ima 37 godina i troje djece, moj smjer, pričale smo malo. Inače je upisala vanredno, ali dozvolili su joj da dolazi ovisno o poslu kojega radi uz to. Jako je lijepa i simpatična. Mislila da ima 25 godina. Nasmijala se s njom. Izgleda mlađe od pola ženskih na faksu sa hrpom šminke. Prirodna je, stvarno lijepa.
Nakon druge faze predavanja sam otišla doma. Međutim poštar ni nije ostavio žuti papirić tako da sam u postu morala. Usput obavila mali shopping. Sada idem učiti malo. Sljedeći tjedan već seminar.
Koliko god naporan dan bio, savršeno mi je ispunjen i ja sam sretna. Eto.
Ima 37 godina i troje djece, moj smjer, pričale smo malo. Inače je upisala vanredno, ali dozvolili su joj da dolazi ovisno o poslu kojega radi uz to. Jako je lijepa i simpatična. Mislila da ima 25 godina. Nasmijala se s njom. Izgleda mlađe od pola ženskih na faksu sa hrpom šminke. Prirodna je, stvarno lijepa.
Nakon druge faze predavanja sam otišla doma. Međutim poštar ni nije ostavio žuti papirić tako da sam u postu morala. Usput obavila mali shopping. Sada idem učiti malo. Sljedeći tjedan već seminar.
Koliko god naporan dan bio, savršeno mi je ispunjen i ja sam sretna. Eto.
Guest- Guest
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)