UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Huh, ja imam stambeni kredit u HR još ohoho godina...Sve je nesigurno ali i to je bolje nego stalna seljakanja...dopizdila mi stvarno...
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
O cem vi pricate vec sam zivio na 7-8 adresa
Meni jedino nisu jasni ovi nasi ljudi..misle da gdje se rode trebaju i prdniti o fenjer...to kucenje mi je tako primitivno..relikt proslosti ...naprave kucerinu ili kupe stan i onda besposlicare u svojoj vukojebini jer eto ne mogu nikako napustiti svoje leglo i naci posao drugdje dok ih zla drzava zeli otjerati na ulicu jer ne placaju rezije kao svi drugi.... nije im ni na kraj pameti prodati kucu i preseliti u manje
Meni jedino nisu jasni ovi nasi ljudi..misle da gdje se rode trebaju i prdniti o fenjer...to kucenje mi je tako primitivno..relikt proslosti ...naprave kucerinu ili kupe stan i onda besposlicare u svojoj vukojebini jer eto ne mogu nikako napustiti svoje leglo i naci posao drugdje dok ih zla drzava zeli otjerati na ulicu jer ne placaju rezije kao svi drugi.... nije im ni na kraj pameti prodati kucu i preseliti u manje
Guest- Guest
Sta sta si selio?
2 kofera robe i gajbu piva? :p
Lako sad ko med...useljavaju takoreći u prazno....al kad imaš masu stvari za prenijeti,druga je priča...
Ja razumijem da su ljudi nostalgični,nismo svi isti...
2 kofera robe i gajbu piva? :p
Lako sad ko med...useljavaju takoreći u prazno....al kad imaš masu stvari za prenijeti,druga je priča...
Ja razumijem da su ljudi nostalgični,nismo svi isti...
Guest- Guest
Radije priznajte da ste lijeni :P
nije to nostalgija, nisi socijalan slučaj ako imaš nekretninu a ne radiš, kod nas to svi izigravaju
plus navikli su živjeti iznad svojih mogućnosti i mole da im se dugovi oproste
to kmečanje je toliko iritantno da karamarko,milanović i markića i nisu toliko strašni dok ih se sluša .^^
nije to nostalgija, nisi socijalan slučaj ako imaš nekretninu a ne radiš, kod nas to svi izigravaju
plus navikli su živjeti iznad svojih mogućnosti i mole da im se dugovi oproste
to kmečanje je toliko iritantno da karamarko,milanović i markića i nisu toliko strašni dok ih se sluša .^^
Guest- Guest
To jeste....naši ljudi su jako lagodni...
Ja sam lijena da...ne da mi se nešto sto nije bas neophodno...selidba sa njih troje pored posla mi je bilo jedno od najgorih perioda života.....:/
Nema posla,mrzim to...
Ja sam lijena da...ne da mi se nešto sto nije bas neophodno...selidba sa njih troje pored posla mi je bilo jedno od najgorih perioda života.....:/
Nema posla,mrzim to...
Guest- Guest
Heh svoju shiftu sam odradio....rucak se probavlja i idem se baciti u krevet
Malo da ti vadim mast
Malo da ti vadim mast
Guest- Guest
7-8 adresa ?...pih...ja bar 20....i ne u istom mjestu...dakle, ovo tvoje ne stoji...M3tzTli wrote:O cem vi pricate vec sam zivio na 7-8 adresa
I lako je prodati, ako imaš što...ako si podstanar, e onda je gadno...
Trinity-
2014-04-17
Ma ta priča o nemobilnosti mi ide više na živce, eto ljudima se neda, to možda vrijedi za menađere, ali za nekakvu prosječnu plačicu seliti se, još ako imaš obitelj, pa dok platiš poseban smještaj, ne isplati se...
Trinity-
2014-04-17
Šta se odbrojava?Zagy wrote:Ja još 4 sata....daj KIC smajli sto zviždi....
Trinity-
2014-04-17
ma on se samo zajebava, nemobilnost je rodila jednog Kanta, ako gledaš samo sebe naravno da možeš što hoćeš, ali ako imaš bolesnog člana obitelji ili podmladak, game over :DTrinity wrote:Ma ta priča o nemobilnosti mi ide više na živce, eto ljudima se neda, to možda vrijedi za menađere, ali za nekakvu prosječnu plačicu seliti se, još ako imaš obitelj, pa dok platiš poseban smještaj, ne isplati se...
Upravo tako...kic wrote:ma on se samo zajebava, nemobilnost je rodila jednog Kanta, ako gledaš samo sebe naravno da možeš što hoćeš, ali ako imaš bolesnog člana obitelji ili podmladak, game over :DTrinity wrote:Ma ta priča o nemobilnosti mi ide više na živce, eto ljudima se neda, to možda vrijedi za menađere, ali za nekakvu prosječnu plačicu seliti se, još ako imaš obitelj, pa dok platiš poseban smještaj, ne isplati se...
Trinity-
2014-04-17
aaa...i ja radim, ali od doma, sad pauziram...
Trinity-
2014-04-17
Jao jos kmecanja
Kako sam samo zaboravio na "pacenike koji su se zrtvovali za obitelj "
Klisej u stilu sve su zene kurve:|:
U nacelu kukavice i psihijatrija
Jos kad dodamo seljake sto kmece zbog poticaja a imaju kucerine i aute dobijemo trilogiju jada hrvata
Kako sam samo zaboravio na "pacenike koji su se zrtvovali za obitelj "
Klisej u stilu sve su zene kurve:|:
U nacelu kukavice i psihijatrija
Jos kad dodamo seljake sto kmece zbog poticaja a imaju kucerine i aute dobijemo trilogiju jada hrvata
Guest- Guest
modra-
2014-04-17
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)