Brkić nije jedini koji traži povlačenje Karamarka
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Brkić nije jedini koji traži povlačenje Karamarka
dok ne fuka....tamo....smoslja 'strategije' sa kotromanovicem i marasomn_razbojnik wrote:Pa dok ne fuka, zimmer freivuksadinare wrote:...pa to mu i ej fukodrom...pa nece valjda u krajiskojn_razbojnik wrote:što prodavati ovako skroman fukodrom...treba uredit, malo poticaja za bazen, pa malo turizam ovo onovuksadinare wrote:ceka cijenu povoljnu..pola milje ili nistan_razbojnik wrote:Bgm ne znam jesma li ikad bio u tom Polju, do onog blata u Čižićima najdalje
a šta kući fali...150 000 eura dobije za nju da je sutra ponudi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jastreb wrote:Eva wrote:jastreb wrote: Est. Nego kako si uspjela kopirati sliku i zalijepiti? Meni ne ide.
Prvi korak je da klikneš na ovaj prozorčić i uploadaš sliku na select file, zeleni gumb
onda napraviš ovo
i na kraju to c/p na ovaj prozorčić
i nakon insert, link na sličicu ti je gotov.
Bravo!
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:Bgm ne znam jesma li ikad bio u tom Polju, do onog blata u Čižićima najdalje
Ako si bio u Šilu bio si i u Polju.
Jedino ako u Šilo nisi išao morskim putem.
Polje je periferija Šila.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
domaca atmosfera je bolja...nek susjedi i susjede zavideEva wrote:vuksadinare wrote:...pa to mu i ej fukodrom...pa nece valjda u krajiskojn_razbojnik wrote:što prodavati ovako skroman fukodrom...treba uredit, malo poticaja za bazen, pa malo turizam ovo onovuksadinare wrote:ceka cijenu povoljnu..pola milje ili nistan_razbojnik wrote:Bgm ne znam jesma li ikad bio u tom Polju, do onog blata u Čižićima najdalje
Pa kaj se ljubavnice ne vodi u Italiju?
2015-09-08
E baš jesam, barkom u Šilo...i do Vrbnika par puta,morem i kopnom ali ne kroz Poljejastreb wrote:n_razbojnik wrote:Bgm ne znam jesma li ikad bio u tom Polju, do onog blata u Čižićima najdalje
sad samo ja ne znam kako Zokijeva kuća izgleda
2014-04-15
jastreb wrote:n_razbojnik wrote:Bgm ne znam jesma li ikad bio u tom Polju, do onog blata u Čižićima najdalje
A meni je prek mora Klimno
Guest- Guest
vuksadinare wrote:domaca atmosfera je bolja...nek susjedi i susjede zavideEva wrote:vuksadinare wrote:...pa to mu i ej fukodrom...pa nece valjda u krajiskojn_razbojnik wrote:što prodavati ovako skroman fukodrom...treba uredit, malo poticaja za bazen, pa malo turizam ovo onovuksadinare wrote:
ceka cijenu povoljnu..pola milje ili nista
Ja sam čula da se ide u Veneciju na šocanje.
Guest- Guest
...a dok se s ponistre ne vidi bracki kanal..nista
2015-09-08
...dobro..ima li netko o kom ne znas ama bas nista..mislim sto se kurvarluka ticeEva wrote:vuksadinare wrote:domaca atmosfera je bolja...nek susjedi i susjede zavideEva wrote:vuksadinare wrote:...pa to mu i ej fukodrom...pa nece valjda u krajiskojn_razbojnik wrote:
što prodavati ovako skroman fukodrom...treba uredit, malo poticaja za bazen, pa malo turizam ovo ono
Ja sam čula da se ide u Veneciju na šocanje.
2015-09-08
n_razbojnik wrote:E baš jesam, barkom u Šilo...i do Vrbnika par puta,morem i kopnom ali ne kroz Poljejastreb wrote:n_razbojnik wrote:Bgm ne znam jesma li ikad bio u tom Polju, do onog blata u Čižićima najdalje
sad samo ja ne znam kako Zokijeva kuća izgleda
Pa ništa posebno.
Jedna sasvim prosječna kuća. I još jednom ponavljam kuću je kupio i obnovio njegov otac početkom 80-tih. Ili krajem 70-tih.
2014-04-22
s obzirom koliko znamo,ni ne pokusavam u dubinu..mislim da malo veci igraci demonstriraju svoje interese tu..;-)Noor wrote:IvyTeasdale wrote:ima..isto kao sto su hdz i most izmislili tima..premali smo mi da icim upravljamo,osobito u ova turbulentna vremena..Noor wrote:IvyTeasdale wrote:nema zoki veze sa ovim..ni moci,ni vizije,a ni interesa..Noor wrote:
zoki je svoje obavio...za sada
jednim udarcem unezvijerio i HDZ i vladu
aha..nema
prepovršno gledaš na to sve...Ivić
2014-04-12
Klimno je obična selendra u kojoj zimi imaš jedan mali market koji radi dvokratno i to ti je sve.Eva wrote:
Ljeti malo zaživi ,ali bez nekog sadržaja,koji bi mamio ondje turiste.
Više onako za miran odmor bez noćnog života.
2014-04-22
..od paga na dolje i to je to....gore moze jos novi proci..
2015-09-08
Karamarka damo vlast ne damo, koje smeće od stranke, pa Karamarko je još najdosljedniji tamo, ostali bi guzice dali mostu i SDP-u za ostanak na vlasti
Uglavnom, HDZ može voditi kog god HDZ izabere pod uvjetom da se nomenklatura, Mesić i Manolić slažu s tim izborom
vuksadinare wrote:...pa to mu i ej fukodrom...pa nece valjda u krajiskojn_razbojnik wrote:što prodavati ovako skroman fukodrom...treba uredit, malo poticaja za bazen, pa malo turizam ovo onovuksadinare wrote:ceka cijenu povoljnu..pola milje ili nistan_razbojnik wrote:Bgm ne znam jesma li ikad bio u tom Polju, do onog blata u Čižićima najdalje
u toj kući su mu starci cijelo ljeto...teško da može tam
a i susjede su stalno iza grilja
Guest- Guest
....karamarko je dosljedan u tome...da a'k nije na vlasti nema ga nigdje i on to dobro zna...moze jedino zavrsit u hsp a starcevic a'k ga i tamo prime..dok drma pero coric ni to nije iskljucenomarcellus wrote:Karamarka damo vlast ne damo, koje smeće od stranke, pa Karamarko je još najdosljedniji tamo, ostali bi guzice dali mostu i SDP-u za ostanak na vlasti
2015-09-08
Upravo to sam i ja htio napisati. To je malo mjesto nepogodno za takvo što. Čak i da ondje dođe u pola noći dok "svi spavaju" sutra bi o tome brujala cijela krčka krajina.Noor wrote:
2014-04-22
Soline su gdje je blato i onaj plićak?jastreb wrote:Klimno je obična selendra u kojoj zimi imaš jedan mali market koji radi dvokratno i to ti je sve.Eva wrote:
Ljeti malo zaživi ,ali bez nekog sadržaja,koji bi mamio ondje turiste.
Više onako za miran odmor bez noćnog života.
2014-04-15
jastreb wrote:Upravo to sam i ja htio napisati. To je malo mjesto nepogodno za takvo što. Čak i da ondje dođe u pola noći dok "svi spavaju" sutra bi o tome brujala cijela krčka krajina.Noor wrote:
nonice iza grilja nikad ne spavaju
Guest- Guest
pa tko ej rekao da jebe preko ljeta?...jesen-zima...kolekcija...a susjede nemaju tad vremena griju se uz pec dok bura skripiNoor wrote:vuksadinare wrote:...pa to mu i ej fukodrom...pa nece valjda u krajiskojn_razbojnik wrote:što prodavati ovako skroman fukodrom...treba uredit, malo poticaja za bazen, pa malo turizam ovo onovuksadinare wrote:ceka cijenu povoljnu..pola milje ili nistan_razbojnik wrote:Bgm ne znam jesma li ikad bio u tom Polju, do onog blata u Čižićima najdalje
2015-09-08
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Očajni Mamić traži(o) pomoć od Karamarka,koji za sve pita suprugu Anu
» TTO JE JEDINI LIJEK KOJI MI POMAŽE’ Branitelj prosvjeduje jer mu nije dozvoljeno da PTSP liječi travom
» Povlačenje je jedini preostali izbor za Putina
» "Jedini sam rušio Karamarka"
» Drama u HDZ-u Brkić nagovarao karamarka da odstupi:'Ali on se još ne da..'
» TTO JE JEDINI LIJEK KOJI MI POMAŽE’ Branitelj prosvjeduje jer mu nije dozvoljeno da PTSP liječi travom
» Povlačenje je jedini preostali izbor za Putina
» "Jedini sam rušio Karamarka"
» Drama u HDZ-u Brkić nagovarao karamarka da odstupi:'Ali on se još ne da..'
Page 3 of 4