Brkić nije jedini koji traži povlačenje Karamarka
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Brkić nije jedini koji traži povlačenje Karamarka
za jebaljku sasma dovoljno..jebote sto tebi za jebacinu sa ljubavnicom treba dvorac...sa pogledom na more i bazenom..jastreb wrote:Kuća na Krku pripada Zokinom starom i radi se o običnoj primorskoj kućici koja ni po čemu ne upada u oči.vuksadinare wrote:....dela on..fuš na krku..nema vremena
Selo u kom se nalazi kuća je teška vukojebina.
Sumnjam da bi se ikoji političar većeg kalibra odlučio za takvu kuću i to još u selendri po imenu Polje.
Prokletstvo! Zašto ne mogu lijepiti slike?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Est. Nego kako si uspjela kopirati sliku i zalijepiti? Meni ne ide.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
da...sasma solidan kucerak..mnogi bi ruku dali da takvo sto imaju..ali ptici ej to obican 'kucerak'..kao da on osobno ima vilu sa sto soba
2015-09-08
vuksadinare wrote:da...sasma solidan kucerak..mnogi bi ruku dali da takvo sto imaju..ali ptici ej to obican 'kucerak'..kao da on osobno ima vilu sa sto soba
kući ne fali ništ...točno,ali nije neka vila koju bi čovjek očekivao od lopine Zokija
Guest- Guest
Pa ništa osobito spram drugih kuća u selu. Sasvim prosječna kuća.vuksadinare wrote:da...sasma solidan kucerak..mnogi bi ruku dali da takvo sto imaju..ali ptici ej to obican 'kucerak'..kao da on osobno ima vilu sa sto soba
2014-04-22
...dovoljno..za redaljku..a ima on ima...ali ne na krku..dođi u glavice u selo odakle je...kucerinaNoor wrote:vuksadinare wrote:da...sasma solidan kucerak..mnogi bi ruku dali da takvo sto imaju..ali ptici ej to obican 'kucerak'..kao da on osobno ima vilu sa sto soba
kući ne fali ništ...točno,ali nije neka vila koju bi čovjek očekivao od lopine Zokija
2015-09-08
a kao da to nešto govori...i moja je kućerina, a nisam ništa zamračila
Guest- Guest
...dobro..ti nisi visoka politika...oni gore na visokoj..zele skrivenim precacim i olakotnim okolnostima doci do pogodnisti sa zivotNoor wrote:a kao da to nešto govori...i moja je kućerina, a nisam ništa zamračila
2015-09-08
jastreb wrote: Est. Nego kako si uspjela kopirati sliku i zalijepiti? Meni ne ide.
Prvi korak je da klikneš na ovaj prozorčić i uploadaš sliku na select file, zeleni gumb
onda napraviš ovo
i na kraju to c/p na ovaj prozorčić
i nakon insert, link na sličicu ti je gotov.
Last edited by Eva on 6/6/2016, 08:54; edited 1 time in total
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...dobro..ti nisi visoka politika...oni gore na visokoj..zele skrivenim precacim i olakotnim okolnostima doci do pogodnisti sa zivotNoor wrote:a kao da to nešto govori...i moja je kućerina, a nisam ništa zamračila
nisam...ja sam visoka štikla
Guest- Guest
u jebote....Noor wrote:vuksadinare wrote:...dobro..ti nisi visoka politika...oni gore na visokoj..zele skrivenim precacim i olakotnim okolnostima doci do pogodnisti sa zivotNoor wrote:a kao da to nešto govori...i moja je kućerina, a nisam ništa zamračila
nisam...ja sam visoka štikla
2015-09-08
Bgm ne znam jesma li ikad bio u tom Polju, do onog blata u Čižićima najdalje
a šta kući fali...150 000 eura dobije za nju da je sutra ponudi
2014-04-15
ceka cijenu povoljnu..pola milje ili nistan_razbojnik wrote:Bgm ne znam jesma li ikad bio u tom Polju, do onog blata u Čižićima najdalje
2015-09-08
što prodavati ovako skroman fukodrom...treba uredit, malo poticaja za bazen, pa malo turizam ovo onovuksadinare wrote:ceka cijenu povoljnu..pola milje ili nistan_razbojnik wrote:Bgm ne znam jesma li ikad bio u tom Polju, do onog blata u Čižićima najdalje
2014-04-15
...pa to mu i ej fukodrom...pa nece valjda u krajiskojn_razbojnik wrote:što prodavati ovako skroman fukodrom...treba uredit, malo poticaja za bazen, pa malo turizam ovo onovuksadinare wrote:ceka cijenu povoljnu..pola milje ili nistan_razbojnik wrote:Bgm ne znam jesma li ikad bio u tom Polju, do onog blata u Čižićima najdalje
2015-09-08
Pa dok ne fuka, zimmer freivuksadinare wrote:...pa to mu i ej fukodrom...pa nece valjda u krajiskojn_razbojnik wrote:što prodavati ovako skroman fukodrom...treba uredit, malo poticaja za bazen, pa malo turizam ovo onovuksadinare wrote:ceka cijenu povoljnu..pola milje ili nistan_razbojnik wrote:Bgm ne znam jesma li ikad bio u tom Polju, do onog blata u Čižićima najdalje
2014-04-15
Eva wrote:jastreb wrote: Est. Nego kako si uspjela kopirati sliku i zalijepiti? Meni ne ide.
Prvi korak je da klikneš na ovaj prozorčić i uploadaš sliku na select file, zeleni gumb
onda napraviš ovo
i na kraju to c/p na ovaj prozorčić
i nakon insert, link na sličicu ti je gotov.
2014-04-22
vuksadinare wrote:...pa to mu i ej fukodrom...pa nece valjda u krajiskojn_razbojnik wrote:što prodavati ovako skroman fukodrom...treba uredit, malo poticaja za bazen, pa malo turizam ovo onovuksadinare wrote:ceka cijenu povoljnu..pola milje ili nistan_razbojnik wrote:Bgm ne znam jesma li ikad bio u tom Polju, do onog blata u Čižićima najdalje
Pa kaj se ljubavnice ne vodi u Italiju?
Guest- Guest
dok ne fuka....tamo....smoslja 'strategije' sa kotromanovicem i marasomn_razbojnik wrote:Pa dok ne fuka, zimmer freivuksadinare wrote:...pa to mu i ej fukodrom...pa nece valjda u krajiskojn_razbojnik wrote:što prodavati ovako skroman fukodrom...treba uredit, malo poticaja za bazen, pa malo turizam ovo onovuksadinare wrote:ceka cijenu povoljnu..pola milje ili nistan_razbojnik wrote:Bgm ne znam jesma li ikad bio u tom Polju, do onog blata u Čižićima najdalje
2015-09-08
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Očajni Mamić traži(o) pomoć od Karamarka,koji za sve pita suprugu Anu
» TTO JE JEDINI LIJEK KOJI MI POMAŽE’ Branitelj prosvjeduje jer mu nije dozvoljeno da PTSP liječi travom
» Povlačenje je jedini preostali izbor za Putina
» "Jedini sam rušio Karamarka"
» Drama u HDZ-u Brkić nagovarao karamarka da odstupi:'Ali on se još ne da..'
» TTO JE JEDINI LIJEK KOJI MI POMAŽE’ Branitelj prosvjeduje jer mu nije dozvoljeno da PTSP liječi travom
» Povlačenje je jedini preostali izbor za Putina
» "Jedini sam rušio Karamarka"
» Drama u HDZ-u Brkić nagovarao karamarka da odstupi:'Ali on se još ne da..'
Page 2 of 4