Konačna propast Srbije
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Konačna propast Srbije
Usne Stjepana Gnječa wrote:RayMabus wrote:Prica s Kinezima nije bitna ...uostalom dobar dio Evrope gleda Kinu kao protutežu Amerci ....Hrvatska npr .....pa onda njihovo ulaganje u željeznice RS vode k tome da ovi nece imat para to platit a posao ce bit obavljen pa ce prodat dionie RS Kinezima a šta je nama u Hr u interesu jer to povezujemo onda s lukama i mi i KInezi gazdujemo u BiH,
I svi drugi investitori su dobrodošli ukljucujuci i Srbiju jer nama je jasno da bez hr luka željeznice bih ne vrijede toliko sama za sebe.
Nemoj si umišljavati da ste vi hrvati neki faktor dođu vam kinezi opale čveger i nema vas više.
Nemoš dva dana izdržat, sad jesi - sad nisi Hrvat.Odluči se više. Vidi Crvenkastog, on je pravi Hrvat, nikad ne popušta.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Usne Stjepana Gnječa wrote:RayMabus wrote:Prica s Kinezima nije bitna ...uostalom dobar dio Evrope gleda Kinu kao protutežu Amerci ....Hrvatska npr .....pa onda njihovo ulaganje u željeznice RS vode k tome da ovi nece imat para to platit a posao ce bit obavljen pa ce prodat dionie RS Kinezima a šta je nama u Hr u interesu jer to povezujemo onda s lukama i mi i KInezi gazdujemo u BiH,
I svi drugi investitori su dobrodošli ukljucujuci i Srbiju jer nama je jasno da bez hr luka željeznice bih ne vrijede toliko sama za sebe.
Nemoj si umišljavati da ste vi hrvati neki faktor dođu vam kinezi opale čveger i nema vas više.
http://www.haber.ba/vijesti/bih/289780-u-rajlovcu-obiljezena-11-godisnjica-2-pjesadijskog-puka-os-bih-24-godisnjica-formiranja-armije-rbih
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Bmk šta je on .....debil misli da je ne znam šta pricam.Ero wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:RayMabus wrote:Prica s Kinezima nije bitna ...uostalom dobar dio Evrope gleda Kinu kao protutežu Amerci ....Hrvatska npr .....pa onda njihovo ulaganje u željeznice RS vode k tome da ovi nece imat para to platit a posao ce bit obavljen pa ce prodat dionie RS Kinezima a šta je nama u Hr u interesu jer to povezujemo onda s lukama i mi i KInezi gazdujemo u BiH,
Nemoš dva dana izdržat, sad jesi - sad nisi Hrvat.Odluči se više. Vidi Crvenkastog, on je pravi Hrvat, nikad ne popušta.
2014-04-11
Gnjev je jaci od njega .....uzet cemo im KIneze.Ero wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:RayMabus wrote:Prica s Kinezima nije bitna ...uostalom dobar dio Evrope gleda Kinu kao protutežu Amerci ....Hrvatska npr .....pa onda njihovo ulaganje u željeznice RS vode k tome da ovi nece imat para to platit a posao ce bit obavljen pa ce prodat dionie RS Kinezima a šta je nama u Hr u interesu jer to povezujemo onda s lukama i mi i KInezi gazdujemo u BiH,
2014-04-11
Ero wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:RayMabus wrote:Prica s Kinezima nije bitna ...uostalom dobar dio Evrope gleda Kinu kao protutežu Amerci ....Hrvatska npr .....pa onda njihovo ulaganje u željeznice RS vode k tome da ovi nece imat para to platit a posao ce bit obavljen pa ce prodat dionie RS Kinezima a šta je nama u Hr u interesu jer to povezujemo onda s lukama i mi i KInezi gazdujemo u BiH,
Pa rekoh nebrojeno puta da nisam hrvat a nisam niti srbin a ni slovenac ni bosanac hercegovac, crnogorac niti makedonac ni šiptar. Jel ti treba crtat?
Guest- Guest
Usput ne umišljam ništa .....vidiš da sam cak i Srbiju pozvao kao poželjnog investitora u BiH.
Kinezi su ono .....politika nesvrstanih .....kad preuzmu željeznice u BiH .......manje Erdogana.
Ok.
Kinezi su ono .....politika nesvrstanih .....kad preuzmu željeznice u BiH .......manje Erdogana.
Ok.
2014-04-11
RayMabus wrote:Bmk šta je on .....debil misli da je ne znam šta pricam.Ero wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:RayMabus wrote:Prica s Kinezima nije bitna ...uostalom dobar dio Evrope gleda Kinu kao protutežu Amerci ....Hrvatska npr .....pa onda njihovo ulaganje u željeznice RS vode k tome da ovi nece imat para to platit a posao ce bit obavljen pa ce prodat dionie RS Kinezima a šta je nama u Hr u interesu jer to povezujemo onda s lukama i mi i KInezi gazdujemo u BiH,
Majstore boli mene kurac što ti misliš ili ne misliš pričaš ili ne pričaš, ja samo komentiram post. Ako ti smetam ti me preskoči.
Guest- Guest
Slabo si komentirao ...Hr je u NATO pa bi ta cvrga mogla završit PLESKOMUsne Stjepana Gnječa wrote:RayMabus wrote:Bmk šta je on .....debil misli da je ne znam šta pricam.Ero wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:RayMabus wrote:Prica s Kinezima nije bitna ...uostalom dobar dio Evrope gleda Kinu kao protutežu Amerci ....Hrvatska npr .....pa onda njihovo ulaganje u željeznice RS vode k tome da ovi nece imat para to platit a posao ce bit obavljen pa ce prodat dionie RS Kinezima a šta je nama u Hr u interesu jer to povezujemo onda s lukama i mi i KInezi gazdujemo u BiH,
Majstore boli mene kurac što ti misliš ili ne misliš pričaš ili ne pričaš, ja samo komentiram post. Ako ti smetam ti me preskoči.
2014-04-11
RayMabus wrote:Slabo si komentirao ...Hr je u NATO pa bi ta cvrga mogla završit PLESKOMUsne Stjepana Gnječa wrote:RayMabus wrote:Bmk šta je on .....debil misli da je ne znam šta pricam.Ero wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:
Ne jer Kina drži Uncle Sama za muda.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Usput ne umišljam ništa .....vidiš da sam cak i Srbiju pozvao kao poželjnog investitora u BiH.
Ok.
Bosna je dovršena.
crvenkasti-
2014-04-17
Fulao si ceo fudbal.Usne Stjepana Gnječa wrote:RayMabus wrote:Slabo si komentirao ...Hr je u NATO pa bi ta cvrga mogla završit PLESKOMUsne Stjepana Gnječa wrote:RayMabus wrote:Bmk šta je on .....debil misli da je ne znam šta pricam.Ero wrote:
AJmo se vratit na pocetak : luke necemu služe , KInezi su tu ako nitko drugi ne pokaže interes ok investitori jer uvik je bolje itko nego nitko , zanimaju ih željeznice i infrastruktura u BiH , zato im je onaj vojni izaslanik na onoj paradi os bih , nadgleda coek , zna se da je KIna velika vojna sila i tako to dakle tu su bitna im je bih bez obzira koliko je mala ..............ne postoje sukobi interesa uopće tako da si fulao celi fudbal.
Oni nemaju Hrvatima šta opalit cvrgu kad su im ekonomski saweznici.
2014-04-11
RayMabus wrote:Fulao si ceo fudbal.Usne Stjepana Gnječa wrote:RayMabus wrote:Slabo si komentirao ...Hr je u NATO pa bi ta cvrga mogla završit PLESKOMUsne Stjepana Gnječa wrote:RayMabus wrote:
Bmk šta je on .....debil misli da je ne znam šta pricam.
AJmo se vratit na pocetak : luke necemu služe , KInezi su tu ako nitko drugi ne pokaže interes ok investitori jer uvik je bolje itko nego nitko , zanimaju ih željeznice i infrastruktura u BiH , zato im je onaj vojni izaslanik na onoj paradi os bih , nadgleda oek , zna se da je KIna elika ojna sila i tako to dakle tu su bitna im je bih bez obzira koliko je mala ..............ne postoje sukobi interesa uopće tako da si fulao celi fudbal.
Oni nemaju Hrvatima šta opalit cvrgu kad su im ekonomski saweznici.
Ok. Hrvati kinezima ekonomski saveznici??? Po čemu? Jer uvoze Made in PRC češnjak?
Guest- Guest
NIsam toliko naiwan.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Usput ne umišljam ništa .....vidiš da sam cak i Srbiju pozvao kao poželjnog investitora u BiH.
Ok.
Bosna je dovršena.
KInezi su garancija da ce to biti mir i da imam igraca u pozadini koji može prevagniti na to da bude neutralan i neutralnost održi.
2014-04-11
Jer su im dali najkraci moguci željeznicki put do Mađarske i tog dijela Evrope.Usne Stjepana Gnječa wrote:
Ok. Hrvati kinezima ekonomski saveznici??? Po čemu? Jer uvoze Made in PRC češnjak?
2014-04-11
Izracunaj duljinu pruga od Ploca do mađarske granice ( ili od Rijeke al Ploce su trenutno bitnije jer pruge u bih nikoga ne zanimaju osim KIneza koji oce garanciju a to je mir i Hr to nudi ) a onda duljinu prugu od Soluna do iste te granice s Mađarskom.
Prevoz brodom ti je najeftiniji tako da im se više isplati plovit ovamo nego tamo pa vozit duže.
Prevoz brodom ti je najeftiniji tako da im se više isplati plovit ovamo nego tamo pa vozit duže.
2014-04-11
RayMabus wrote:Jer su im dali najkraci moguci željeznicki put do Mađarske i tog dijela Evrope.Usne Stjepana Gnječa wrote:
Gdje to piše? Postoji li neki potpisan parafiran dokument ugovor ili je to još u stadiju wishful thinking?
Guest- Guest
To su ti te .....diplomirane ustaše.
Koriste mozak ....dionica pruge kroz BiH koja i onako ne vrijedi bez Hrvatske ....em luka me šta opet ide gore ......al te diplomirane ustaše samo dogovere deal s KInezima .....vi ste odgovorni za tu dionicu pruge kroz BIH TJ VI CETE NJOM VLADAT.
Koriste mozak ....dionica pruge kroz BiH koja i onako ne vrijedi bez Hrvatske ....em luka me šta opet ide gore ......al te diplomirane ustaše samo dogovere deal s KInezima .....vi ste odgovorni za tu dionicu pruge kroz BIH TJ VI CETE NJOM VLADAT.
2014-04-11
Piše ovdje :Usne Stjepana Gnječa wrote:RayMabus wrote:Jer su im dali najkraci moguci željeznicki put do Mađarske i tog dijela Evrope.Usne Stjepana Gnječa wrote:
Gdje to piše? Postoji li neki potpisan parafiran dokument ugovor ili je to još u stadiju wishful thinking?
Kinezi spas za "Železnice RS"?
S. MIŠLjENOVIĆ | 31. mart 2016. 13:19 | Komentara: 1Vlada ulazi u pregovore sa investitorima o obnovi pruge Novi Grad - Banjaluka. Direktor Dragan Savanović: Vrednost ovog projekta je procenjena na 500 miliona dolara
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/republika_srpska/aktuelno.655.html:598212-Kinezi-spas-za-Zeleznice-RS
2014-04-11
Problem je šta vi uvijek gdje se spominju Srbi i Hrvati idete na šemu da su to suprostavljeni tabori ....dok ponegdje i ne mora biti tako ....posebno u situaciji gdje Hr ipak diktira izlaze i ulaze tih pruga a ne smeta joj to tj u interesu joj je da to radi a ovi kao druga vojna sila cuvaju BiH jer u biti cuvaju svoj kapital.
2014-04-11
Luka Koper: 2015. more than 20 million tons of handled cargo
https://luka-kp.si/eng/
Luka Rijeka:
U 2015. godini promet suhih tereta u Luci Rijeka iznosio je ukupno 4,305 mil. tona i povećan je za 4%. Bez kontejnerskog prometa, LUKA RIJEKA d.d. je ostvarila promet (generalnih i rasutih tereta) od 2,858 mil. tona
http://www.lukarijeka.hr/
20 milijuna tona vs 4,3 milijuna tona
https://luka-kp.si/eng/
Luka Rijeka:
U 2015. godini promet suhih tereta u Luci Rijeka iznosio je ukupno 4,305 mil. tona i povećan je za 4%. Bez kontejnerskog prometa, LUKA RIJEKA d.d. je ostvarila promet (generalnih i rasutih tereta) od 2,858 mil. tona
http://www.lukarijeka.hr/
20 milijuna tona vs 4,3 milijuna tona
Guest- Guest
Znam za luku Koper al ipak imaj u vidu da je ovo biznis a biznisu je uvik u interesu šta više alternativnih pravaca posebno ako su bliži a to znaci i jeftiniji za transport.
Gledaj ti i da se placa pristanište na dok po danu pa šta je Koper ono više posla ima to je cijena po danu za brod skuplja.
A BiH s druge strane nitko ne gleda ....dali bi đabe to samo da konacno profunkcionira.
Gledaj ti i da se placa pristanište na dok po danu pa šta je Koper ono više posla ima to je cijena po danu za brod skuplja.
A BiH s druge strane nitko ne gleda ....dali bi đabe to samo da konacno profunkcionira.
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrvat s Princetona opisao kako će izgledati konačna propast Hrvatske
» NIJE KONAČNA ......... NIJE KONAČNA BITKA !!! KONAČNO TEK SLIJEDI !
» Konačna potvrda da je Hrvatska napustila region - Euroson part 2.
» Muskova konačna osveta
» Modni dizajner iz Srbije iz Srbije došao u županijski ured u Iloku i u hodniku se posrao
» NIJE KONAČNA ......... NIJE KONAČNA BITKA !!! KONAČNO TEK SLIJEDI !
» Konačna potvrda da je Hrvatska napustila region - Euroson part 2.
» Muskova konačna osveta
» Modni dizajner iz Srbije iz Srbije došao u županijski ured u Iloku i u hodniku se posrao
Page 2 of 3