Greške u radu foruma
Page 14 of 30
Page 14 of 30 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 30
Re: Greške u radu foruma
pismejker wrote:aha..ajmo jos malo srcedrapateljnih slika..prigrlimo ono sto vlastiti roditelji odbacuju kao staru šlapu... ..Meti,predlazem da usvojis kojeg crncica,pa eto,ispunis si zelju,bez nametanja drugima istoga...Ono,prestani Poupa oponasati,nego primi kojeg crncica,a mos i tatu njegovog..
ti bi to dijete spasio samo ako je židov? ogadio si mi nedjelju, idem ća...
Guest- Guest
spasio bih ja,i poslao ga njegovima..nema potrebe da naseljava moj habitat odnosno drzavu..kud bi smo stigli..metilda wrote:pismejker wrote:aha..ajmo jos malo srcedrapateljnih slika..prigrlimo ono sto vlastiti roditelji odbacuju kao staru šlapu... ..Meti,predlazem da usvojis kojeg crncica,pa eto,ispunis si zelju,bez nametanja drugima istoga...Ono,prestani Poupa oponasati,nego primi kojeg crncica,a mos i tatu njegovog..
Iz perve ruke vidim sto se ovdje dogadja sa takvima..odredjen broj crnaca radi,uglavnom u odrzavanju parkova,odvozu smeca,tezim jednostavnijim poslovima(nošaj-guraj teret),a zene tjeraju da se prostituisu,bas se neki dan jedan talijan pozalio da u podrumskom stanu lik organizirao kupleraj..ne znaju nis raditi inertni su...samo se stantzaju i prave djecu,i ocekuju socijalu..
Kazem,nemas pojma o cemu pricas,zato tako sladunjavis...da ti preplavetvoj habitat,vrlo brzo bi ti ti slatki crncici,koji nemaju nikakvu kulturu,ulecu u buseve,dok ljudi nisu izisli,starci od 80godina stoje po busu,dok ovi balavci od 7-10 godina sjede i ne dizu pogleda sa smurtfon igre,a i jos sto sranja prave, izisli iz volje..vjeruj mi...
Guest- Guest
aha,znao sam da ce "osuda" neke vrste,liberalnog "mozga" stici u nekom obliku..metilda wrote:pismejker wrote:aha..ajmo jos malo srcedrapateljnih slika..prigrlimo ono sto vlastiti roditelji odbacuju kao staru šlapu... ..Meti,predlazem da usvojis kojeg crncica,pa eto,ispunis si zelju,bez nametanja drugima istoga...Ono,prestani Poupa oponasati,nego primi kojeg crncica,a mos i tatu njegovog..
e bas mi je drago,radi toga..
Guest- Guest
pismejker wrote:aha,znao sam da ce "osuda" neke vrste,liberalnog "mozga" stici u nekom obliku..metilda wrote:pismejker wrote:aha..ajmo jos malo srcedrapateljnih slika..prigrlimo ono sto vlastiti roditelji odbacuju kao staru šlapu... ..Meti,predlazem da usvojis kojeg crncica,pa eto,ispunis si zelju,bez nametanja drugima istoga...Ono,prestani Poupa oponasati,nego primi kojeg crncica,a mos i tatu njegovog..
ne sumnjam da ti je drago... a što judaizmu znači Pjesma nad pjesmama? prosvijetli me...
Guest- Guest
nemam ja sto tebe prosvjetliti..prilicno umna si ti,a sebe ne uzimam kao nekog koji bas treba prosvjetljivati..dovvoljna je objektivnostu postupcima i razmisljanju...blago cu reci da si samo neinformirana i naivna..a to ovima koji pohode europu znaci-slabost...sad ti nastavi po svome..metilda wrote:pismejker wrote:aha,znao sam da ce "osuda" neke vrste,liberalnog "mozga" stici u nekom obliku..metilda wrote:pismejker wrote:aha..ajmo jos malo srcedrapateljnih slika..prigrlimo ono sto vlastiti roditelji odbacuju kao staru šlapu... ..Meti,predlazem da usvojis kojeg crncica,pa eto,ispunis si zelju,bez nametanja drugima istoga...Ono,prestani Poupa oponasati,nego primi kojeg crncica,a mos i tatu njegovog..
ne sumnjam da ti je drago... a što judaizmu znači Pjesma nad pjesmama? prosvijetli me...
Guest- Guest
i da,Balkanu zelim stotine ticuca slatkih crncica i kozojepčića..sve da bude sareno kao livada u proljece...
Guest- Guest
pismejker wrote:nemam ja sto tebe prosvjetliti..prilicno umna si ti,a sebe ne uzimam kao nekog koji bas treba prosvjetljivati..dovvoljna je objektivnostu postupcima i razmisljanju...blago cu reci da si samo neinformirana i naivna..a to ovima koji pohode europu znaci-slabost...sad ti nastavi po svome..metilda wrote:pismejker wrote:aha,znao sam da ce "osuda" neke vrste,liberalnog "mozga" stici u nekom obliku..metilda wrote:pismejker wrote:aha..ajmo jos malo srcedrapateljnih slika..prigrlimo ono sto vlastiti roditelji odbacuju kao staru šlapu... ..Meti,predlazem da usvojis kojeg crncica,pa eto,ispunis si zelju,bez nametanja drugima istoga...Ono,prestani Poupa oponasati,nego primi kojeg crncica,a mos i tatu njegovog..
glavno da ti nakon svake svoje bljuvotine očačkaš zube.. nisi odgovorio jer ne znaš kako bi prokomentirao ovaj stih:
Zaručnica
(5) Crna sam ali lijepa, kćeri jeruzalemske, kao šatori kedarski, kao zavjese Salomonove.
eto, vaš mudri Salomon je volio crnkinje...
Guest- Guest
bljuvotine??..sreco,to je zivot,a ti ga mos i tako nazvati..,ja samo opisujem..metilda wrote:pismejker wrote:nemam ja sto tebe prosvjetliti..prilicno umna si ti,a sebe ne uzimam kao nekog koji bas treba prosvjetljivati..dovvoljna je objektivnostu postupcima i razmisljanju...blago cu reci da si samo neinformirana i naivna..a to ovima koji pohode europu znaci-slabost...sad ti nastavi po svome..metilda wrote:pismejker wrote:aha,znao sam da ce "osuda" neke vrste,liberalnog "mozga" stici u nekom obliku..metilda wrote:
glavno da ti nakon svake svoje bljuvotine očačkaš zube.. nisi odgovorio jer ne znaš kako bi prokomentirao ovaj stih:
Zaručnica
(5) Crna sam ali lijepa, kćeri jeruzalemske, kao šatori kedarski, kao zavjese Salomonove.
eto, vaš mudri Salomon je volio crnkinje...
Crnkinje..vidjam ih,imaju tijela kakva bijelkinje nikad nece imati,ako su ono pravo zgodne,lica slatka,okice onako uske izduzene,tupasti nosic,slatka njuskica...
Solomon je bio mudar covjek...
Guest- Guest
pismejker wrote:I sto s time?
samo pokazujem koliko si klaun i pervertit i ne poznaješ svoj "judaizam"
Guest- Guest
???? aha,jos malo klasificiranja i ad homminema...poznam ja toga puno,no nije forum,kao niti oponenti na njemu,neki izazov da bih neko kvalitetno saznanje prosipao ovdje..metilda wrote:pismejker wrote:I sto s time?
samo pokazujem koliko si klaun i pervertit i ne poznaješ svoj "judaizam"
uostalo,ja bih se trebao ravnati po solomonu??svaka cast,ali..druga vremena drugi obicaji..
ja cu reci sirovo..ti si jedna zatupljena lokalka,koja iz svoga okruga nije izisla 10 puta,a kojoj su hollywoodski spektakli,realni prikaz onoga o cemu razmislja..
Kazem,dovedi csi čamuge i njihovu djecu sVOM DOMU,ne nameci druge,i ne profiliraj druge,jer zele drugacije...iduci puta ce biti vruce i po usima..zasto?..zato jer ne volim prisilu i sve sto ide uz to..pa se bum branio...
Guest- Guest
Što je s vama????
Ostavite djecu na miru!
Imate cvijeće, prirodu samu po sebi, u kojoj je sva divota i personifikacija.
Molim Vas, ne budite piromani!
Ostavite djecu na miru!
Imate cvijeće, prirodu samu po sebi, u kojoj je sva divota i personifikacija.
Molim Vas, ne budite piromani!
Guest- Guest
tko dira djecu??Ti ih koristis za svoje politikantske razloge..slobodno si cini sto zelis,kako rekoh,ne nameci drugima..
Guest- Guest
pismejker wrote:
Crnkinje..vidjam ih,imaju tijela kakva bijelkinje nikad nece imati,ako su ono pravo zgodne,lica slatka,okice onako uske izduzene,tupasti nosic,slatka njuskica...
nevjerojatno je koliko si ti gadljiv i licemjeran tip...
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Trebao bi preimenovati naslov u 'forumaši s greškom'...kic wrote:
ne da mi se ni čitati.
T.- Posts : 17594
2014-04-14
jedino su takvi i zanimljivi..
ali nemam volje sve čitati jednostavno xD i ulaziti..
Nisam gadljiv,prilicno sam tolerantan..metilda wrote:pismejker wrote:
licemjeran??naravno,pa zar nismo svi licemjerni??
Da znas malo vise o tim Čamugama,ne bi ih toliko prigrlivljala...no,kako rekoh,Neuki msi mogu dozvoliti luksuz truckanja o nepoznatim temama..
Guest- Guest
usput..ponestalo argumenata,pa se ide ad homminem?tak oje to sa balkanjerosima,turskog podrijetla koji glume krscane..metilda wrote:pismejker wrote:
Guest- Guest
Page 14 of 30 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 30
Similar topics
» GREŠKE SU SASTAVNI DIO SPORTA
» Rusko cjepivo radi bez greške
» Povlači li se novčanica od 200 Kn zbog pravopisne greške?
» "Ne radu do 67.! Čekate da pocrkavamo?"
» Pet zabluda o radu na crno
» Rusko cjepivo radi bez greške
» Povlači li se novčanica od 200 Kn zbog pravopisne greške?
» "Ne radu do 67.! Čekate da pocrkavamo?"
» Pet zabluda o radu na crno
Page 14 of 30