Greške u radu foruma
Page 13 of 30
Page 13 of 30 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 30
Re: Greške u radu foruma
Net. hr forum je ukleti Holandez world wide weba...
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
i ti bi uvodila ovo multirasno i multikulti sranje...??
Mogela si odmah crnčugu kuratoga staviti,a ne tu provoditi pateticni pokusaj "senzibiliziranja" forumaša..i -ica..
Guest- Guest
pismejker wrote:i ti bi uvodila ovo multirasno i multikulti sranje...??
Mogela si odmah crnčugu kuratoga staviti,a ne tu provoditi pateticni pokusaj "senzibiliziranja" forumaša..i -ica..
Sad ću stati da ne zatrpam forum.
Regoč-
2015-08-21
Drago mi je da forum ide dalje, a ne da otaljizne kao onaj.
Regoč-
2015-08-21
Kic, ja bum srušio forum. Jebote s moba ili tableta moram se svaku put prijaviti. Za svaki jebeni citat. Resetiraj sve.
2014-12-30
kak to samo tebe traži?veber wrote:Kic, ja bum srušio forum. Jebote s moba ili tableta moram se svaku put prijaviti. Za svaki jebeni citat. Resetiraj sve.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
veber-
2014-12-30
ček, kaj se stvarno moraš prijaviti prije svakog citata? daj nemoj...veber wrote:Ne bi znao bez dublje analize.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Djevojčicu sam proganjala, 35, tek sam sada došao doma.
Ali, da. Kad želim cittirat svaki put me traži regu. Mob i tablet. , PC i kao ne.
Ali, da. Kad želim cittirat svaki put me traži regu. Mob i tablet. , PC i kao ne.
2014-12-30
Trjezan sam, curka je malo više popila. Idem juhu kuhat.
2014-12-30
pismejker wrote:i ti bi uvodila ovo multirasno i multikulti sranje...??
nigdje više rasizma nego kod vas židova... meni je slika simpa, a odgovara i mom vjerovanju i uvjerenju.. djeca su djeca bez obzira na boju kože.. nisam mogla pretpostaviti da će izazvati toliko negativnih reakcija osim kod No or
Guest- Guest
metilda wrote:pismejker wrote:i ti bi uvodila ovo multirasno i multikulti sranje...??
nigdje više rasizma nego kod vas židova... meni je slika simpa, a odgovara i mom vjerovanju i uvjerenju.. djeca su djeca bez obzira na boju kože.. nisam mogla pretpostaviti da će izazvati toliko negativnih reakcija osim kod No or
Nije ni moja reakcija bila negativna. Zapravo je, ali ne neposredne rasističke reakcije na ovaj prijedlog za banner fotografije po svemu nedužne dječice.
Guest- Guest
metilda wrote:pismejker wrote:i ti bi uvodila ovo multirasno i multikulti sranje...??
Pa u vas neukih,koji niste okusili sve "prednosti" multirasnosti i multikultija,uglavnom ste zivot proveli medju svojom nacijom,i bojom koze,jasno je i za ocekivati ovakvo sladunjavo velicanje necega nepoznatog,ali vrlo popularnog medju liberalno "naprednim" snagama,koje eto,unistavaju korijen zapada,a drzave pretvaraju u katastroficne habitate..
ako meni ne vjerujes,pitaj nasu vegvisir,koja zivi u Parisu,koji je okruzen "slatkom" crnom djcicom,koja se bace kriminalom i njihovim roditeljima..a divlja naselja niknu na svakom koraku,gdje buja kriminal,prostitucija i bujaju zaraze..
Yebiga,mogu ovako do sutra,bit ce isto kao da daltonistu pokusavam objasniti neke boje,koje jednostavno ne moze pojmiti..
zato odustajem..prije ili kasnije,izici ce vam na nos multikulti i multirasnost..
niti zivotinje u svojim zajednicama ne pokusavaju nes tako suludo..
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:metilda wrote:pismejker wrote:i ti bi uvodila ovo multirasno i multikulti sranje...??
Nije ni moja reakcija bila negativna. Zapravo je, ali ne neposredne rasističke reakcije na ovaj prijedlog za banner fotografije po svemu nedužne dječice.
Drago mi je da si reagirao, ali tvoj "prestrašno" sam tako i shvatila.
Inače bi pretpostavljam i pis i toten i regoč ovu djevojčicu također prepustili lešinaru kao i fotograf koji je načinio fotku pa se kasnije ubio
[You must be registered and logged in to see this image.]
Guest- Guest
aha..ajmo jos malo srcedrapateljnih slika..prigrlimo ono sto vlastiti roditelji odbacuju kao staru šlapu... ..Meti,predlazem da usvojis kojeg crncica,pa eto,ispunis si zelju,bez nametanja drugima istoga...Ono,prestani Poupa oponasati,nego primi kojeg crncica,a mos i tatu njegovog..
Guest- Guest
pismejker wrote:aha..ajmo jos malo srcedrapateljnih slika..prigrlimo ono sto vlastiti roditelji odbacuju kao staru šlapu... ..Meti,predlazem da usvojis kojeg crncica,pa eto,ispunis si zelju,bez nametanja drugima istoga...Ono,prestani Poupa oponasati,nego primi kojeg crncica,a mos i tatu njegovog..
ti bi to dijete spasio samo ako je židov? ogadio si mi nedjelju, idem ća...
Guest- Guest
Page 13 of 30 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 30
Similar topics
» GREŠKE SU SASTAVNI DIO SPORTA
» Rusko cjepivo radi bez greške
» Povlači li se novčanica od 200 Kn zbog pravopisne greške?
» "Ne radu do 67.! Čekate da pocrkavamo?"
» Pet zabluda o radu na crno
» Rusko cjepivo radi bez greške
» Povlači li se novčanica od 200 Kn zbog pravopisne greške?
» "Ne radu do 67.! Čekate da pocrkavamo?"
» Pet zabluda o radu na crno
Page 13 of 30