Sve loše što se događa u hrvatskom društvu i politici saznat ćete u kratkoj priči o Sanji Barić
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Sve loše što se događa u hrvatskom društvu i politici saznat ćete u kratkoj priči o Sanji Barić
Regoč wrote:
Bitno je svuda. Misliš li da u Americi itko dolazi u Vrhovni sud samo zato jer je bio dobar student i vrhunski odvjetnik ili sudac? I njih se postavlja političkim dogovorom.
Postavlja ih se lobiranjem, ali na osnovi interesnih podrucja, a ne krvnih zrnaca. U prevodu je su li za to da ameri budu naoruzani do zuba, jesu li za naftne mega kompanije itd...
darla- Admin
2015-10-22
Re: Sve loše što se događa u hrvatskom društvu i politici saznat ćete u kratkoj priči o Sanji Barić
kic wrote:ovaj regoch, znas da si u k ako te on brani xD
Ne diraj istinsku desnicu, malo ih je jos, treba ih cuvati ko zjenicu oka
darla- Admin
2015-10-22
Tko me brani?kic wrote:ovaj regoch, znas da si u k ako te on brani xD
Kakva krvna zrnca su u pitanju kod Barićke? Barić je najnormalnije hrvatsko prezime. A osim interesnih područjah, imaš i politička: muško/žensko, bjelac/crnac/žutac, liberal/konzervativac, katolik/protestant/židov...darla wrote:Regoč wrote:
Bitno je svuda. Misliš li da u Americi itko dolazi u Vrhovni sud samo zato jer je bio dobar student i vrhunski odvjetnik ili sudac? I njih se postavlja političkim dogovorom.
Postavlja ih se lobiranjem, ali na osnovi interesnih podrucja, a ne krvnih zrnaca. U prevodu je su li za to da ameri budu naoruzani do zuba, jesu li za naftne mega kompanije itd...
je ali meni je stvarno zao zene, gle ovo, jedan si od top 4 strucnjaka u zemlji i to je neupitno, bira se 13 osoba i to na mandat od 8 godina! njoj su zivotni san sjebali, meni je ovo skroz u k.darla wrote:Di sad, pa taman je postalo zabavno, ovako nije bilo zabavno u Saboru od Rojsa
Desnica nas je sačuvala, njojzi hvala. Da je po ljevici, ne bi nas bilo ili bismo bili u zbjegovima poput Palestinacah.darla wrote:kic wrote:ovaj regoch, znas da si u k ako te on brani xD
Ne diraj istinsku desnicu, malo ih je jos, treba ih cuvati ko zjenicu oka
I drugima je to bio životni san. No, ona ga je i zaslužila. Za razliku od Piplmasttrastas.kic wrote:je ali meni je stvarno zao zene, gle ovo, jedan si od top 4 strucnjaka u zemlji i to je neupitno, bira se 13 osoba i to na mandat od 8 godina! njoj su zivotni san sjebali, meni je ovo skroz u k.darla wrote:Di sad, pa taman je postalo zabavno, ovako nije bilo zabavno u Saboru od Rojsa
Regoč wrote:Kakva krvna zrnca su u pitanju kod Barićke? Barić je najnormalnije hrvatsko prezime. A osim interesnih područjah, imaš i politička: muško/žensko, bjelac/crnac/žutac, liberal/konzervativac, katolik/protestant/židov...darla wrote:Regoč wrote:
Pa jesam ja rekla da je prezime bitno, nisam. Onaj tko je rekao da je bitno, njemu su krvna zrnca bitna. Nije bitno u Americi kako se zoves i prezivas i ove druge stvari su vise folklor, bitno je jer si pouzdan igrac ili nisi to je sve sto je bitno, a da bi bio pouzdan igrac moras itekako biti dobar u onome sto radis, a ne ovi nasi diletanti u svemu. A to da politika nije za postene ljude, to je brate odavno znano .
darla- Admin
2015-10-22
Dobro, sve jasno, sa svim se slažem.darla wrote:Regoč wrote:Kakva krvna zrnca su u pitanju kod Barićke? Barić je najnormalnije hrvatsko prezime. A osim interesnih područjah, imaš i politička: muško/žensko, bjelac/crnac/žutac, liberal/konzervativac, katolik/protestant/židov...darla wrote:Regoč wrote:
Pa jesam ja rekla da je prezime bitno, nisam. Onaj tko je rekao da je bitno, njemu su krvna zrnca bitna. Nije bitno u Americi kako se zoves i prezivas i ove druge stvari su vise folklor, bitno je jer si pouzdan igrac ili nisi to je sve sto je bitno, a da bi bio pouzdan igrac moras itekako biti dobar u onome sto radis, a ne ovi nasi diletanti u svemu. A to da politika nije za postene ljude, to je brate odavno znano .
kic wrote:je ali meni je stvarno zao zene, gle ovo, jedan si od top 4 strucnjaka u zemlji i to je neupitno, bira se 13 osoba i to na mandat od 8 godina! njoj su zivotni san sjebali, meni je ovo skroz u k.darla wrote:Di sad, pa taman je postalo zabavno, ovako nije bilo zabavno u Saboru od Rojsa
Meni je nije zao, ionako bi brzo shvatila da s tom ekipom moze jedino kosu cupat, ovako su je postedili tog razocarenja.
darla- Admin
2015-10-22
to je poljička kneginja ka i ja..zajedno dijelimo pradida mušku lozu, plemenitih ugričića..to ti je rvatca oglavedopete ..šta kome smeta arvacko plemićko prezime?danni1 wrote:Prezime ima veze sa svime. Najvažnije je tko si i odakle si,tek onda što si završio i koje su tvoje kvalitete. I nije to slučaj samo u Hrvatskoj.Regoč wrote:Kakve sveze ima njezino prezime?v_vlado wrote:Loša je....preziva se Barić....dovoljno da je odjebu,pa u ovoj zemlji uhljeba stručnost nije važna...
https://hr.wikipedia.org/wiki/Polji%C4%8Dka_Republika
Last edited by frakcija on 5/6/2016, 16:53; edited 1 time in total
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ne vidim razlike, iskreno. koja krvna zrnca, koji bakrači..darla wrote:Regoč wrote:
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» U hrvatskom društvu postoji odbojnost prema svemu hrvatskom
» Ideološki rat u hrvatskom društvu nije prirodno stanje, nego politički projekt
» Karamarko čestitao Pashu židovima: ‘Nadam se da politikantske ambicije neće narušiti ugled židova u hrvatskom društvu’
» Salvini: Ako ćete proizvodit pod talijanskim markama, onda ćete proizvodit u Italiji
» Umro Otto Baric
» Ideološki rat u hrvatskom društvu nije prirodno stanje, nego politički projekt
» Karamarko čestitao Pashu židovima: ‘Nadam se da politikantske ambicije neće narušiti ugled židova u hrvatskom društvu’
» Salvini: Ako ćete proizvodit pod talijanskim markama, onda ćete proizvodit u Italiji
» Umro Otto Baric
Page 2 of 2