Umro Otto Baric
Page 1 of 1
Umro Otto Baric
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2238524
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Umro Otto Baric
Vučino, kako si?
Već sam htio komentirati da slabo pišeš u zadnje vrime.
sad ok..a eto imao koronu,smrtni slucaj u obitelji..nekako se sve nadovezaloEroo wrote:Vučino, kako si?
2015-09-08
Moja sućut.vuksadinare wrote:sad ok..a eto imao koronu,smrtni slucaj u obitelji..nekako se sve nadovezaloEroo wrote:Vučino, kako si?
Ma čuj, sve je to sastavni dio života. Nitko od toga nije imun.
Sad kad odem spavati najprije prebrojim moje kojih više nema,
pa i one s kojima me život na neki način povezivao.
Slike samo idu jedna za drugom...
Malo opiši kako je bilo s koronom!
ma nista strasno..nekoliko dana povisena temperatura,nisam imao osjet mirisa i koji dan glavobolja i malo me misici boljeli ...Eroo wrote:Moja sućut.vuksadinare wrote:sad ok..a eto imao koronu,smrtni slucaj u obitelji..nekako se sve nadovezaloEroo wrote:Vučino, kako si?
Ma čuj, sve je to sastavni dio života. Nitko od toga nije imun.
Sad kad odem spavati najprije prebrojim moje kojih više nema,
pa i one s kojima me život na neki način povezivao.
Slike samo idu jedna za drugom...
Malo opiši kako je bilo s koronom!
2015-09-08
Neću zaboraviti nikad kad nas je opralo na Poljudu 0:2 , mislim da je 1997. bila... Ottek na klupi one maksimirske nakarade od kluba, apsolutna nemoć Hajduka i onda kad su krenule sidalice frcati sa svih strana...da nije bilo njega, tko bi zna da je izvođač radova zafušarija skroz...
Počivao u miru herr Otto, bez dlake na jeziku uvik bija, nije se uvlačija nikom, antipatično simpatičan, trenerska veličina, a opet osebujan u svakom smislu i pogledu i za razliku od sveprisutnog Ćire, ostavljao je dojam autoriteta i bez obzira na svoje gafove.
Počivao u miru herr Otto, bez dlake na jeziku uvik bija, nije se uvlačija nikom, antipatično simpatičan, trenerska veličina, a opet osebujan u svakom smislu i pogledu i za razliku od sveprisutnog Ćire, ostavljao je dojam autoriteta i bez obzira na svoje gafove.
darth_vader-
2014-04-17
izvlacio je maksimum iz kvalitetom ogranicenih momcadi...realno je razmisljao..ne mozes sa takvim momcadima proti jacih ici va banq..nekima umisljenim domacim trenerskim velicinama jos nije jasno da se protiv rogatoga ne mozes bosti sa roscicima..
2015-09-08
Similar topics
» Sve loše što se događa u hrvatskom društvu i politici saznat ćete u kratkoj priči o Sanji Barić
» ogromne prednosti koje elektromotor ima u odnosu na motor koji radi po Otto principu.
» Zlobni su i arogantni, Otto bi bio u stanju i nekoga pljunuti!': gledatelji šokirani i zgađeni ponašanjem donedavnih favorita showa, traže reakciju produkcije
» Umro
» Umro NWO
» ogromne prednosti koje elektromotor ima u odnosu na motor koji radi po Otto principu.
» Zlobni su i arogantni, Otto bi bio u stanju i nekoga pljunuti!': gledatelji šokirani i zgađeni ponašanjem donedavnih favorita showa, traže reakciju produkcije
» Umro
» Umro NWO
Page 1 of 1