MILANOVIĆ: Izbori će biti u 9. mjesecu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: MILANOVIĆ: Izbori će biti u 9. mjesecu
Pa nakon toga se i rasturio na te frakcije. No moraš odati priznanje narodu kako su dr. Ivu poslušali, a onda poslije gledali afere i "ja sam svoje odradio, a sad adio".n_razbojnik wrote:veći problem HSPa je 1001 hsp nego Sanaderova usporedbaFénix wrote:Kako je samo Sanader eliminirao Đapinha, pa to nisu bile istine...n_razbojnik wrote:kaja_333 wrote:
vladati može sdp ili hdz bez obzira što se kosa nekima diže na glavi od toga.
treća stranka može jedino smetati, ne može vladati..
Kaže dr. Ivo uoči izbora 2007.: "Glas za HSP je glas za SDP."
Šta narod napravi... Trajno eliminira HSP kao treću opciju. To je jedna od najlakših političkih likvidacija u povijesti.
Guest- Guest
drug Ćaća kao Julije Cazerjev nekada, vječni respekt će imati od 6. ličkeFénix wrote:Pa nakon toga se i rasturio na te frakcije. No moraš odati priznanje narodu kako su dr. Ivu poslušali, a onda poslije gledali afere i "ja sam svoje odradio, a sad adio".n_razbojnik wrote:veći problem HSPa je 1001 hsp nego Sanaderova usporedbaFénix wrote:Kako je samo Sanader eliminirao Đapinha, pa to nisu bile istine...n_razbojnik wrote:kaja_333 wrote:
vladati može sdp ili hdz bez obzira što se kosa nekima diže na glavi od toga.
treća stranka može jedino smetati, ne može vladati..
Kaže dr. Ivo uoči izbora 2007.: "Glas za HSP je glas za SDP."
Šta narod napravi... Trajno eliminira HSP kao treću opciju. To je jedna od najlakših političkih likvidacija u povijesti.
2014-04-15
odlično za MOST
prvo su guzili 2-3 mjeseca na pregovorima i SDP i HDZ
i onda su razguzili vladu. Do novih izbora će tek 4-5 mjeseci. Skoro godinu dana bez vlade.
Dakle opet glasujem za MOST ili možda ŽZ neka nastave guziti ove jebivjetre iz HDZ/SDPa koji su razjebali državu i sve građane ove bananaa države
i onda su razguzili vladu. Do novih izbora će tek 4-5 mjeseci. Skoro godinu dana bez vlade.
Dakle opet glasujem za MOST ili možda ŽZ neka nastave guziti ove jebivjetre iz HDZ/SDPa koji su razjebali državu i sve građane ove bananaa države
Guest- Guest
Čemu se tu veseliš, da se onaj sa pečatom trese dok udara štambilj, nesiguran u svoje sutra...preko_vode_do_slobode wrote:odlično za MOST
2014-04-15
Ma znam ali nije to cilj, trošiti lovu za nove izbore dva puta godišnje jer imas neki faktor sa 10 mandata koji nikom ne da da vlada.preko_vode_do_slobode wrote:odlično za MOST
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Brain32 wrote:Izbori koštaju državu 2 milijarde eura? Onda smo za farbanje tunela super prošli!
daj nek netko pogleda strukturu tih troškova, mislim, stvarno je malo preveć u doba informacijske tehnologije-
je, pa glasajte svi za SDP pa Most neće da može nikome ništa.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/petrov-otpilio-sdp-mi-sigurno-ne-idemo-u-preslagivanje-s-milanovicem/897588.aspx
Petrov se izjasnio...Sad je sve jasno...Ili će HDZ razbiti MOST ili idemo na nove izbore...
Petrov se izjasnio...Sad je sve jasno...Ili će HDZ razbiti MOST ili idemo na nove izbore...
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» ''MILANOVIĆ ĆE BITI KANDIDAT SDP-a ZA PREDSJEDNIKA REPUBLIKE! Iz vrha stranke Jutarnjem potvrdili da bi sve trebalo biti formalizirano do kraja mjeseca''
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Milanovic konacno moze prestati biti lazni ljevicar te moze biti tudjmanist
» Španjolski izbori : Hoće li Vox biti novi šok ?
» ''MILANOVIĆ ĆE BITI KANDIDAT SDP-a ZA PREDSJEDNIKA REPUBLIKE! Iz vrha stranke Jutarnjem potvrdili da bi sve trebalo biti formalizirano do kraja mjeseca''
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Milanovic konacno moze prestati biti lazni ljevicar te moze biti tudjmanist
» Španjolski izbori : Hoće li Vox biti novi šok ?
Page 2 of 2