MILANOVIĆ: Izbori će biti u 9. mjesecu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Patrik Macek/PIXSELL
Oporba prva reagirala
Autor: I.G. Petak, 03. Lipanj 2016. u 14:53
Milanović nagovješta skori raspad vlade.
Šef SDP-a Zoran Milanović osvrnuo se na konferenciju za medije premijera Tihomira Oreškovića na kojoj je ovaj, među ostalim, pozvao šefa HDZ-a Tomislava Karamarka i čelnika MOST-a nezavisnih lista Božu Petrova da se povuku s pozicija prvih potpredsjednika Vlade.
“Novi izbori bit će u 9. mjesecu”, kaže Milanović, koji nagovješta skori raspad Vlade.
SDP-ovac Željko Javanović i dalje smatra da su jedino rješenje izbori. “Da je pravi fajter, Orešković bi sam smijenio Karamarka i Petrova. Jedino rješenje su novi izbori”, poručio je Jovanović.
Pero Ćorić iz HSP-AS, javlja Dnevnik.hr, izjavio je da je takvo nešto od premijera i očekivao te da nije iznenađen njegovim porukama.
Autor: I.G. Petak, 03. Lipanj 2016. u 14:53ZADNJE VIJESTI
Re: MILANOVIĆ: Izbori će biti u 9. mjesecu
Za to će mu trebat dodatno zaduživanje države između 1 i 2 milijarde eura. Plus ostalo.
Pa šta, neka.
Pa šta, neka.
Ero wrote:Za to će mu trebat dodatno zaduživanje države između 1 i 2 milijarde eura. Plus ostalo.
Pa šta, neka.
nije se HR nikada plasila zaduzivanja , ovo bude i korisno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Koga brige ?Ero wrote:Za to će mu trebat dodatno zaduživanje države između 1 i 2 milijarde eura. Plus ostalo.
Pa šta, neka.
Milanović.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Milanović sve radi da sruši vladu i da dođe do novih izbora.
A to da će to koštat 1-2 mijarde eura koga briga...Ima se, može se.
Nek košta hebe nas se ...bolje na izbore potrošit pa i svake godine nego da oni kupuju vozni park pa ga za godinu dana prodaju rodijacima u po cijene i tako svake godine.Ero wrote:Milanović sve radi da sruši vladu i da dođe do novih izbora.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Glavno je maknuti s vlasti HDZ.Ero wrote:Za to će mu trebat dodatno zaduživanje države između 1 i 2 milijarde eura. Plus ostalo.
Pa šta, neka.
Ostalo će doći samo po sebi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Izbori koštaju državu 2 milijarde eura? Onda smo za farbanje tunela super prošli!
Brain32-
2014-04-15
a,bas ;SBrain32 wrote:Izbori koštaju državu 2 milijarde eura? Onda smo za farbanje tunela super prošli!
2014-04-12
Ma da koštaju i 10.Brain32 wrote:Izbori koštaju državu 2 milijarde eura? Onda smo za farbanje tunela super prošli!
Mene je od ovakve vlade sramota pred kulturnim svijetom.
Ja ne želim da me predstavljaju tipovi poput Karamarka,Hasanbegovića,Tepeša,Kovača...
2014-04-22
Košta, košta... Kao da je to nešto novo. Nikakav argument, ako je vjerovati Talijanima.
Guest- Guest
Zato si bio tako ponosan kad su te Zoka, Messi, ministar Jovo, Branko Goebbels, Vesna Četnikušić i co. predstavljali.jastreb wrote:Ma da koštaju i 10.Brain32 wrote:Izbori koštaju državu 2 milijarde eura? Onda smo za farbanje tunela super prošli!
Ja ne želim da me predstavljaju tipovi poput Karamarka,Hasanbegovića,Tepeša,Kovača...
De molim te propucaj se vodenim pištoljem ili skoči kroz gumeni prozor...
Guest- Guest
Nisu nas sramotili niti su nas zbog njih prozivali za fašizam.Fénix wrote:Zato si bio tako ponosan kad su te Zoka, Messi, ministar Jovo, Branko Goebbels, Vesna Četnikušić i co. predstavljali.jastreb wrote:Ma da koštaju i 10.Brain32 wrote:Izbori koštaju državu 2 milijarde eura? Onda smo za farbanje tunela super prošli!
Uz to tjeraju poštene ljude poput Oreškovića.
2014-04-22
To su uvjerljivo najveći idioti i sramota koji su ikad bili, gori od Sanaderove ekipe i od ove trenutne nakupine ljudi. Sreća je bila što nisu mogli njih trovati kao što znaju sada trovati i gnojiti, mediji naravno.jastreb wrote:Nisu nas sramotili niti su nas zbog njih prozivali za fašizam.Fénix wrote:Zato si bio tako ponosan kad su te Zoka, Messi, ministar Jovo, Branko Goebbels, Vesna Četnikušić i co. predstavljali.jastreb wrote:Ma da koštaju i 10.Brain32 wrote:Izbori koštaju državu 2 milijarde eura? Onda smo za farbanje tunela super prošli!
Uz to tjeraju poštene ljude poput Oreškovića.
Da ne govorim 10 godina efendije Mesića koji je čim je zagazio na Pantovčak izdao Hrvatsku i u rangu ebole poharao ovu zemlju.
Samo budala i mrzitelj mogu slaviti i ponositi se na izdaju i uništenje ove zemlje i naroda od 2000. na ovamo. Mesić, Račan, Sanader, Kosor, Zoka, Tomo, a tek hrpa ministara i kojekakvih saborskih bitangi u zadnjih 16 godina...
Trebali su generali 2000/2001. preuzeti vlast nad zemljom i pročistiti sve pore društva.
Guest- Guest
nove izbore bi trebale financirati stranke a nešto i od plaća i mirovina saborskih zastupnika, kao nekakav kredit na 20 godina. to bi bilo idelano.
međutim novi izbori su potrebni jer kraj mosta koji je trebao biti korektor a na kraju ispao kočnica svega i svačega i bilo čega, samo da blokraju nešto je nemoguće vladati. kao da glavni kuhar kuha a pomoćni kuhar mu pojačava/smanjuje vatru kada ne vidi da izgori ili ostane sirovo. most je smetnja, treba nestati.
vladati može sdp ili hdz bez obzira što se kosa nekima diže na glavi od toga.
treća stranka može jedino smetati, ne može vladati..
međutim novi izbori su potrebni jer kraj mosta koji je trebao biti korektor a na kraju ispao kočnica svega i svačega i bilo čega, samo da blokraju nešto je nemoguće vladati. kao da glavni kuhar kuha a pomoćni kuhar mu pojačava/smanjuje vatru kada ne vidi da izgori ili ostane sirovo. most je smetnja, treba nestati.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jastreb wrote:Glavno je maknuti s vlasti HDZ.Ero wrote:Za to će mu trebat dodatno zaduživanje države između 1 i 2 milijarde eura. Plus ostalo.
Pa šta, neka.
Ostalo će doći samo po sebi.
Guest- Guest
kaja_333 wrote:
2014-04-15
Kako je samo Sanader eliminirao Đapinha, pa to nisu bile istine...n_razbojnik wrote:kaja_333 wrote:
Kaže dr. Ivo uoči izbora 2007.: "Glas za HSP je glas za SDP."
Šta narod napravi... Trajno eliminira HSP kao treću opciju. To je jedna od najlakših političkih likvidacija u povijesti.
Guest- Guest
veći problem HSPa je 1001 hsp nego Sanaderova usporedbaFénix wrote:Kako je samo Sanader eliminirao Đapinha, pa to nisu bile istine...n_razbojnik wrote:kaja_333 wrote:
Šta narod napravi... Trajno eliminira HSP kao treću opciju. To je jedna od najlakših političkih likvidacija u povijesti.
2014-04-15
Pa nakon toga se i rasturio na te frakcije. No moraš odati priznanje narodu kako su dr. Ivu poslušali, a onda poslije gledali afere i "ja sam svoje odradio, a sad adio".n_razbojnik wrote:veći problem HSPa je 1001 hsp nego Sanaderova usporedbaFénix wrote:Kako je samo Sanader eliminirao Đapinha, pa to nisu bile istine...n_razbojnik wrote:kaja_333 wrote:
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» ''MILANOVIĆ ĆE BITI KANDIDAT SDP-a ZA PREDSJEDNIKA REPUBLIKE! Iz vrha stranke Jutarnjem potvrdili da bi sve trebalo biti formalizirano do kraja mjeseca''
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Milanovic konacno moze prestati biti lazni ljevicar te moze biti tudjmanist
» Španjolski izbori : Hoće li Vox biti novi šok ?
» ''MILANOVIĆ ĆE BITI KANDIDAT SDP-a ZA PREDSJEDNIKA REPUBLIKE! Iz vrha stranke Jutarnjem potvrdili da bi sve trebalo biti formalizirano do kraja mjeseca''
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Milanovic konacno moze prestati biti lazni ljevicar te moze biti tudjmanist
» Španjolski izbori : Hoće li Vox biti novi šok ?
Page 1 of 2