HDZ-ovci objavili: Orešković se sprema podnijeti ostavku
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: HDZ-ovci objavili: Orešković se sprema podnijeti ostavku
ja bi se samoraznijela.. sa zokijemdebotoijusto wrote:n_razbojnik wrote:Ja bih da se vrati Zoki, sa provjerenim i iskusnim kadrom...4 godine staža je iza njih, za neke i i više...ako se isprazni mjesto v.d. direktora jel
zelja vam bude uslisena , milorde
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Čitaj kako piše " na portalu HDZ-a".deda getting old wrote:direktno.hr je glasilo HDZaEro wrote:Iz "dobro obaviještenih medijskih krugova"? A qrtza i medija...Smeće od smeća.deda getting old wrote:Ero wrote:Može link na tu izjavu?debotoijusto wrote:HDZ je preko svojeg portala objavio kako se Orešković sprema dati ostavku
Gledao, na njihovom portalu nema takve izjave.
Da se nisi i ti zapleo u specijalni medijski rat, koji se trenutno vodi protiv HR?
http://direktno.hr/en/2014/direkt/49940/Upravo-saznajemo-da-se-Ore%C5%A1kovi%C4%87-sprema-na-dramati%C4%8Dan-govor.htm
HDZ ima portal i tamo nema ni riječi o tome što insinuira u naslovnom članku.
“Neki od ljudi koje smo kontaktirali idu toliko daleko da smatraju kako će premijer Orešković tijekom sljedeća 24 sata podnijeti neopozivu ostavku
i to zbog kamata na novo zaduživanje Hrvatske čija visina je neraskidivo povezana s aktualnom
političkom nestabilnošću i potencijalnom ustavnom krizom.”
Hrvatski premijer [size=16]Tihomir Orešković u narednih će 24 sata održati dramatičan govor i vjerojatno podnijeti ostavku, piše portal Direktno.hr, inače upućen u zbivanja u Hrvatskoj demokratskoj zajednici.
----------------------------------------------------[/size]
Znači već su se uspili zadužiti po lihvarskim kamatama...........eeeeeee adezejci
i to zbog kamata na novo zaduživanje Hrvatske čija visina je neraskidivo povezana s aktualnom
političkom nestabilnošću i potencijalnom ustavnom krizom.”
Hrvatski premijer [size=16]Tihomir Orešković u narednih će 24 sata održati dramatičan govor i vjerojatno podnijeti ostavku, piše portal Direktno.hr, inače upućen u zbivanja u Hrvatskoj demokratskoj zajednici.
----------------------------------------------------[/size]
Znači već su se uspili zadužiti po lihvarskim kamatama...........eeeeeee adezejci
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ero wrote:Čitaj kako piše " na portalu HDZ-a".deda getting old wrote:direktno.hr je glasilo HDZaEro wrote:Iz "dobro obaviještenih medijskih krugova"? A qrtza i medija...Smeće od smeća.deda getting old wrote:Ero wrote:
Može link na tu izjavu?
Da se nisi i ti zapleo u specijalni medijski rat, koji se trenutno vodi protiv HR?
http://direktno.hr/en/2014/direkt/49940/Upravo-saznajemo-da-se-Ore%C5%A1kovi%C4%87-sprema-na-dramati%C4%8Dan-govor.htm
Guest- Guest
SDP-ov Bojan Glavašević tako smatra kako Karamarko ruši Vladu da ne bi sam bio srušen.
"Karamarko ruši Vladu da ne bi sam bio srušen, jedini u povijesti. I voljan nas je domoljubno gurnuti u ustavnu krizu.
Nema hrabrosti za ostavku ni za suočavanje s opozivom, pa gura zemlju u krizu. Taj domoljublja vidio nije", piše Glavašević na Twitteru.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/glavasevic-karamarko-rusi-vladu-da-ne-bi-sam-bio-srusen/897216.aspx
"Karamarko ruši Vladu da ne bi sam bio srušen, jedini u povijesti. I voljan nas je domoljubno gurnuti u ustavnu krizu.
Nema hrabrosti za ostavku ni za suočavanje s opozivom, pa gura zemlju u krizu. Taj domoljublja vidio nije", piše Glavašević na Twitteru.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/glavasevic-karamarko-rusi-vladu-da-ne-bi-sam-bio-srusen/897216.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
frakcija wrote:ja bi se samoraznijela.. sa zokijemdebotoijusto wrote:n_razbojnik wrote:Ja bih da se vrati Zoki, sa provjerenim i iskusnim kadrom...4 godine staža je iza njih, za neke i i više...ako se isprazni mjesto v.d. direktora jel
zelja vam bude uslisena , milorde
nece on doci sam , bude imao par kamencica u cipeli ako bude srece
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Nije mi niti malo smiješno,jer mi se čovjek,ipak sviđao i od njega sam nešto i očekivao.red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahaha
On je posljednji kojeg bih iz ove vlade šupirao. I neupitno pošten čovjek.
Za razliku od onih nekih klero i islamo fašista.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I to je moguće, da blentavi Karamarko ruši Oreškovića i cijelu vladu da bi sebe spasio ili osvetio. Gnoj.
Guest- Guest
OK, no svejedno je portal direktno.hr glasilo HDZa, kao što je npr. portal narod.hr glasilo Željke Markić... a SDPov je onaj lupiga.com ili kako već ako se ne varamEro wrote:
Čitaj kako piše " na portalu HDZ-a".
Guest- Guest
I eto. Vladu neće srušii niti četnici,niti Srbalji,niti orjunaši,judeo-masoni,komunisti ,anarhišti,već najžešći "domoljubi".
Horni je dobro rekao-gnoj!!!
2014-04-22
NIje moguce nego ce to i napravit a može jer je Oreškovic tu zahvaljujuci podršci HDZa. Sad ce ga škartat.Starhemberg wrote:I to je moguće, da blentavi Karamarko ruši Oreškovića i cijelu vladu da bi sebe spasio ili osvetio. Gnoj.
2014-04-11
Oni su ga izabrali pa ga mogu i rušit. Sve je regularno i imaju potpuno pravo na to.jastreb wrote:I eto. Vladu neće srušii niti četnici,niti Srbalji,niti orjunaši,judeo-masoni,komunisti ,anarhišti,već najžešći "domoljubi".
2014-04-11
Ero wrote:Čitaj kako piše " na portalu HDZ-a".deda getting old wrote:direktno.hr je glasilo HDZaEro wrote:Iz "dobro obaviještenih medijskih krugova"? A qrtza i medija...Smeće od smeća.deda getting old wrote:Ero wrote:
Može link na tu izjavu?
opa , sad one fine jezicne nijanse...bas kurikulumski
nece barba @ero nigdje on otici ne ne , nemoj se nervirat
strefit ce te aritmija
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
BY BY TIM.
Jedan manje.
Jedan manje.
2014-04-11
nethaer je sdp-ov...Novi List je svakako lokalnom ogranku odan...jutarnji ako mu se plati...deda getting old wrote:OK, no svejedno je portal direktno.hr glasilo HDZa, kao što je npr. portal narod.hr glasilo Željke Markić... a SDPov je onaj lupiga.com ili kako već ako se ne varamEro wrote:
Čitaj kako piše " na portalu HDZ-a".
2014-04-15
Zašto rušiti nekoga tko je do sada radio bez greške i bez afere?RayMabus wrote:Oni su ga izabrali pa ga mogu i rušit. Sve je regularno i imaju potpuno pravo na to.jastreb wrote:I eto. Vladu neće srušii niti četnici,niti Srbalji,niti orjunaši,judeo-masoni,komunisti ,anarhišti,već najžešći "domoljubi".
A istovremeno Karamarko,ili Kovač,ili Hasančić,koji nas brukaju i kod kuće i vanka,da pasaju lišo?
2014-04-22
Bolje da smo se riješili TIma. Taj je mislija uvalit porez na nekretnine.
PA PA TIM.
PA PA TIM.
2014-04-11
Ne zanima me tvoje mišljenje...jastreb wrote:Nije mi niti malo smiješno,jer mi se čovjek,ipak sviđao i od njega sam nešto i očekivao.red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahaha
On je posljednji kojeg bih iz ove vlade šupirao. I neupitno pošten čovjek.
Za razliku od onih nekih klero i islamo fašista.
red wolf-
2016-02-10
Koga Hasanče bruka, čovjek antifašistjastreb wrote:Zašto rušiti nekoga tko je do sada radio bez greške i bez afere?RayMabus wrote:Oni su ga izabrali pa ga mogu i rušit. Sve je regularno i imaju potpuno pravo na to.jastreb wrote:I eto. Vladu neće srušii niti četnici,niti Srbalji,niti orjunaši,judeo-masoni,komunisti ,anarhišti,već najžešći "domoljubi".
A istovremeno Karamarko,ili Kovač,ili Hasančić,koji nas brukaju i kod kuće i vanka,da pasaju lišo?
2014-04-15
hahahahahahahahahahahahahahahahan_razbojnik wrote:Koga Hasanče bruka, čovjek antifašistjastreb wrote:Zašto rušiti nekoga tko je do sada radio bez greške i bez afere?RayMabus wrote:Oni su ga izabrali pa ga mogu i rušit. Sve je regularno i imaju potpuno pravo na to.jastreb wrote:I eto. Vladu neće srušii niti četnici,niti Srbalji,niti orjunaši,judeo-masoni,komunisti ,anarhišti,već najžešći "domoljubi".
red wolf-
2016-02-10
Zato šta u ovoj državi bogati sloj kreira politiku npr ja ...koji imam hrpu nekretnina.jastreb wrote:Zašto rušiti nekoga tko je do sada radio bez greške i bez afere?RayMabus wrote:Oni su ga izabrali pa ga mogu i rušit. Sve je regularno i imaju potpuno pravo na to.jastreb wrote:I eto. Vladu neće srušii niti četnici,niti Srbalji,niti orjunaši,judeo-masoni,komunisti ,anarhišti,već najžešći "domoljubi".
DOVIĐENJA KRETENU.
Premijer Tihomir Orešković definitivno je prelomio – Hrvatska uvodi porez na nekretnine. Od izvora iz Vlade doznajemo kako će uvođenje poreza ići u dvije faze. U prvoj fazi, od 1. siječnja 2018., porez na nekretnine bit će u stvari “podebljana” komunalna naknada, koja odlazi u povijest. Puna primjena poreza na nekretnine, koja će se temeljiti na procjeni stvarne vrijednosti nekretnina, počet će od 1. siječnja 2020. godine. Detalje, moguća izuzeća i porezne stope Vlada još ne otkriva.
Batina je tu, a mrkva?
Uvođenje poreza na nekretnine samo je jedna od reformi koje će Vlada usvojiti u sklopu nacionalnog programa reformi na današnjoj sjednici.
2014-04-11
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Treba li Mario Paleka podnijeti ostavku ili ne?
» Marić mora podnijeti ostavku zbog Agrokora
» Krstičevićev "posao stoljeća" je propao. Treba li ministar podnijeti ostavku?
» Karamarko ne da ostavku, Orešković više nema povjerenje HDZa
» ArcelorMittala Zenica: Ne možemo podnijeti poskupljenje struje
» Marić mora podnijeti ostavku zbog Agrokora
» Krstičevićev "posao stoljeća" je propao. Treba li ministar podnijeti ostavku?
» Karamarko ne da ostavku, Orešković više nema povjerenje HDZa
» ArcelorMittala Zenica: Ne možemo podnijeti poskupljenje struje
Page 4 of 9