HDZ-ovci objavili: Orešković se sprema podnijeti ostavku
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: HDZ-ovci objavili: Orešković se sprema podnijeti ostavku
Za ovakvu prigodu tisuće Mađara nebi štedio...pogotovo jerbo bi i u političkom CVu to bio plus...oni nama Inu , ja njima penzionerejasambrend wrote:Ero wrote:Za Čačića nije sigurno da bi stigao na odredište.n_razbojnik wrote:Svakako sutra probudite Zokija ranije, da nebi ovaj Kanađinin u zoru došao po radnu knjižicu a Zoka spava do 10...još će ga Čačić il Bandić preduhitrit i šta onda, sve je bilo uzalud
Stigao bi... terenac gazi bez zaustavljanja bez problema, a viši interesi su ipak u pitanju...ta nijesmo u Mađarskoj srećom...sve se da srediti unas...
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Ja da sam premijer gađao bi uredskim materijalom svakoga tko me pita šta mislim o uvođenju poreza na nekretnine , hebava bi mu ispred kamera sve živo po spisku , psova mater glup , pritija da cu ga ispleskat itd itd itd ....i neka slobodno to kamera snima i ide na tv.RayMabus wrote:Oreškovic je nesposoban za premijera.RayMabus wrote:Oreškovic misli da je država firma ....ono to to i to vodi do uspijeha.
SIne ti dođeš u državu gdje svi žive od uzgoja banana i onda ti njima kažeš : oporezivat cu banane.
TEBE NEMA.
RAZUMIJEŠ ?
AKO NE RAZUMIJEŠ TVOJ PROBLEM.
Sposobna osoba bi ovo razumila a on nije.
DOVIĐEMA TIM.
Bija bi najpopluraniji politicar u Hr.
ONO : Narod nema šta jist a ti bi im uvodija porez na nekretnine , mrš pichka ti malterina.
Popularnost do neba.
NUmber 1.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kme, kme. Projekcije ne pomažu. Sad će i Hase, skok na skok.
Guest- Guest
trebali su napraviti veliku koaliciju SDP-a, HDZa i MOSTa, kako je Petrov otpočetka i tražio
Guest- Guest
Potpuno izvučeno iz konteksta, tamo se radi ozbiljno i savjesnoFénix wrote:Bilo je dobro, nema šta... Ali nije to moglo vječno.
a to da će naši starešine pod silnim teretom repliciranja, glasovanja i donošenje krucijalnih odluka za naše bolje sutra, predahnuti uz koju čašicu, ili flašicu u saborskom kafiću, po pakcijskim cijenama, a Bože moj...tko im može zamjeriti
2014-04-15
A dobio je najviše glasova.vili40 wrote:kolko ja znam HDZ nije dobio izbore a poslije ovoga neće dobiti ni sljedećekaja_333 wrote:A sto vam je, pa i da budu novi izbori opet bi vam HDZ dobio i malo živi zid vise a most malo manje..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
deda getting old wrote:kakva je to kuća, pa svi zidovi su joj izletili vanYehudi wrote:
A branitelji se raznose bombama u nemoći
Vidiš da je iz obnove. Dali branitelju kredit pa ga zaklali kamatama, uskoro bi ga deložirali
pa je odlučio ne dati im gušta. A zidovi su izletili vani jer nije prozračna kuća.
( znam jednu koja je 3-4 x odoljela plinskim bocama samo jer je bila bez prozora, vrata )
Ako zatvoriš prozore i vrata, otvoriš plinsku bocu i staviš sviću na pod.....dobiješ to šta vidiš
na slikama
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Karamarka je doveo na vlast Petrov,a Petrov će ga i srušitikaja_333 wrote:A dobio je najviše glasova.vili40 wrote:kolko ja znam HDZ nije dobio izbore a poslije ovoga neće dobiti ni sljedećekaja_333 wrote:A sto vam je, pa i da budu novi izbori opet bi vam HDZ dobio i malo živi zid vise a most malo manje..
a što se izbora tiče,broj glasova koji je dobio HDZ sličan je broju koji je dobio SDP,i jedni i drugi su popušili
vili40-
2015-08-02
Misli na mandate. Predizborne koalicije je daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavnih godina trebalo zabraniti.vili40 wrote:kolko ja znam HDZ nije dobio izbore a poslije ovoga neće dobiti ni sljedećekaja_333 wrote:A sto vam je, pa i da budu novi izbori opet bi vam HDZ dobio i malo živi zid vise a most malo manje..
Guest- Guest
U grupu se grupirat i mučki kad te ja ne vidim.n_razbojnik wrote:Potpuno izvučeno iz konteksta, tamo se radi ozbiljno i savjesnoFénix wrote:Bilo je dobro, nema šta... Ali nije to moglo vječno.
a to da će naši starešine pod silnim teretom repliciranja, glasovanja i donošenje krucijalnih odluka za naše bolje sutra, predahnuti uz koju čašicu, ili flašicu u saborskom kafiću, po pakcijskim cijenama, a Bože moj...tko im može zamjeriti
Slavko pa znaš kao svoj nokat da su djeca prije 11 godina govorila u školama svojim razrednim kolegama prilikom ometanja nastave da se ne ponašaju kao da su u Saboru.
Guest- Guest
Nagrada: dobiješ posao u ambasadi u Makedoniji.
Guest- Guest
Oreškovic je debil ....mislim nije debil kad ga staviš na vrh necega šta je privatno ....a država je ono svako cetri godine ovi dole biraju vodstvo.
Nije to PLIVA.
Nije to PLIVA.
2014-04-11
Ta djeca nisu nikad bila članovima CKa... lako se njima šaliti, ali brate monotonija, a piva jeftina...Fénix wrote:
Slavko pa znaš kao svoj nokat da su djeca prije 11 godina govorila u školama svojim razrednim kolegama prilikom ometanja nastave da se ne ponašaju kao da su u Saboru.
2014-04-15
Ma dam se kladit da i Dikobraz ima svoje prste u ovome, ipak je Zečina njegov šegrt.
Brain32-
2014-04-15
NicksterVonDudsi wrote:Kme, kme. Projekcije ne pomažu. Sad će i Hase, skok na skok.
Naivan je svatko ako misli da i on nema svoj udio u ovome padu vlade.
Naime i radi njega su skočile kamate kod bankara............you know
Sve se ovo dirigirano, orkestrirano provedi
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
To su ti tzv tehnokrati .....samo zaboravljaju da su svake cetri godine izbori da se vidi tko ce bit gore.RayMabus wrote:Oreškovic je debil ....mislim nije debil kad ga staviš na vrh necega šta je privatno ....a država je ono svako cetri godine ovi dole biraju vodstvo.
Nije to PLIVA.
Onda padaju s Marsa kad npr dođe AfD il tako netko na vlast u NJemackoj.
DOBRO JUTRO KOLUMBO.
2014-04-11
Hasan ima velik udio ali nije on kriv,kriv je onaj koji ga je ubacio za kulturnjaka.Yehudi wrote:NicksterVonDudsi wrote:Kme, kme. Projekcije ne pomažu. Sad će i Hase, skok na skok.
Naivan je svatko ako misli da i on nema svoj udio u ovome padu vlade.
Naime i radi njega su skočile kamate kod bankara............you know
Sve se ovo dirigirano, orkestrirano provedi
vili40-
2015-08-02
tako je!Fénix wrote:Misli na mandate. Predizborne koalicije je daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavnih godina trebalo zabraniti.vili40 wrote:kolko ja znam HDZ nije dobio izbore a poslije ovoga neće dobiti ni sljedećekaja_333 wrote:A sto vam je, pa i da budu novi izbori opet bi vam HDZ dobio i malo živi zid vise a most malo manje..
2014-04-12
ma 100%Brain32 wrote:Ma dam se kladit da i Dikobraz ima svoje prste u ovome, ipak je Zečina njegov šegrt.
2014-04-12
Pivo na X-icu? Nećete razbojnici! Zatvorit ćemo mi vama još i trgovine sa sirevima, parizerima, pudinzima, sokovima, flipsevima. Sami zaradite i kupujte, nema tu država, socijalizam, svi imaju a nema nikoga da nema.n_razbojnik wrote:Ta djeca nisu nikad bila članovima CKa... lako se njima šaliti, ali brate monotonija, a piva jeftina...Fénix wrote:
Kako su se oni dobro iživjeli tih 9-10 godina dok su sustavno hranili i razvijali birokratskog monstruma, stvarali aparat za apsurdne propise, regulacije, namete, dozvole kako bi unišitili svaki pokušaj narodne emancipacije, haha.
Samo ti narode glasuj i budu oni dodali još gasa i pojačali aroganciju, nerad, maglu i mitove.
Guest- Guest
Ovak nesposobne države i vlasti hrvati nisu nikad imali,nego čujem uz fontane će stavljati kip franje tuđmana.......ak bude u partizanskoj uniformi,orginal,najljepše doba diktature ..
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Treba li Mario Paleka podnijeti ostavku ili ne?
» Marić mora podnijeti ostavku zbog Agrokora
» Krstičevićev "posao stoljeća" je propao. Treba li ministar podnijeti ostavku?
» Karamarko ne da ostavku, Orešković više nema povjerenje HDZa
» ArcelorMittala Zenica: Ne možemo podnijeti poskupljenje struje
» Marić mora podnijeti ostavku zbog Agrokora
» Krstičevićev "posao stoljeća" je propao. Treba li ministar podnijeti ostavku?
» Karamarko ne da ostavku, Orešković više nema povjerenje HDZa
» ArcelorMittala Zenica: Ne možemo podnijeti poskupljenje struje
Page 7 of 9