ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HDZ-ovci objavili: Orešković se sprema podnijeti ostavku

Page 7 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

HDZ-ovci objavili: Orešković se sprema podnijeti ostavku - Page 7 Empty Re: HDZ-ovci objavili: Orešković se sprema podnijeti ostavku

Post by n_razbojnik 2/6/2016, 21:56

jasambrend wrote:
Ero wrote:
n_razbojnik wrote:Svakako sutra probudite Zokija ranije, da nebi ovaj Kanađinin u zoru došao po radnu knjižicu a Zoka spava do 10...još će ga Čačić il Bandić preduhitrit i šta onda, sve je bilo uzalud
Za Čačića nije sigurno da bi stigao na odredište.

Stigao bi... terenac gazi bez zaustavljanja bez problema, a viši interesi su ipak u pitanju...ta nijesmo u Mađarskoj srećom...sve se da srediti unas...
Za ovakvu prigodu tisuće Mađara nebi štedio...pogotovo jerbo bi i u političkom CVu to bio plus...oni nama Inu , ja njima penzionere

n_razbojnik

2014-04-15

Back to top Go down

HDZ-ovci objavili: Orešković se sprema podnijeti ostavku - Page 7 Empty Re: HDZ-ovci objavili: Orešković se sprema podnijeti ostavku

Post by RayMabus 2/6/2016, 21:58

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:Oreškovic misli da je država firma ....ono to to i to vodi do uspijeha.

SIne ti dođeš u državu gdje svi žive od uzgoja banana i onda ti njima kažeš : oporezivat cu banane.

TEBE NEMA.

RAZUMIJEŠ ?

AKO NE RAZUMIJEŠ TVOJ PROBLEM.
Oreškovic je nesposoban za premijera.

Sposobna osoba bi ovo razumila a on nije.

DOVIĐEMA TIM.
Ja da sam premijer gađao bi uredskim materijalom svakoga tko me pita šta mislim o uvođenju poreza na nekretnine , hebava bi mu ispred kamera sve živo po spisku , psova mater glup , pritija da cu ga ispleskat itd itd itd ....i neka slobodno to kamera snima i ide na tv.

Bija bi najpopluraniji politicar u Hr.

ONO : Narod nema šta jist a ti bi im uvodija porez na nekretnine , mrš pichka ti malterina.

Popularnost do neba.

NUmber 1.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 2/6/2016, 21:58

Kme, kme. Projekcije ne pomažu. Sad će i Hase, skok na skok.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/6/2016, 21:58

trebali su napraviti veliku koaliciju SDP-a, HDZa i MOSTa, kako je Petrov otpočetka i tražio
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 2/6/2016, 21:59

Fénix wrote:Bilo je dobro, nema šta... Ali nije to moglo vječno.

Potpuno izvučeno iz konteksta, tamo se radi ozbiljno i savjesno

a to da će naši starešine pod silnim teretom repliciranja, glasovanja i donošenje krucijalnih odluka za naše bolje sutra, predahnuti uz koju čašicu, ili flašicu u saborskom kafiću, po pakcijskim cijenama, a Bože moj...tko im može zamjeriti

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by kaya 2/6/2016, 22:01

vili40 wrote:
kaja_333 wrote:A sto vam je, pa i da budu novi izbori opet bi vam HDZ dobio i malo živi zid vise a most malo manje..
kolko ja znam HDZ nije dobio izbore a poslije ovoga neće dobiti ni sljedeće
A dobio je najviše glasova.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Yehudi 2/6/2016, 22:03

deda getting old wrote:
Yehudi wrote:
A branitelji se raznose bombama u nemoći 
kakva je to kuća, pa svi zidovi su joj izletili van

Vidiš da je iz obnove. Dali branitelju kredit pa ga zaklali kamatama, uskoro bi ga deložirali

pa je odlučio ne dati im gušta.  A zidovi su izletili vani jer nije prozračna kuća. 

( znam jednu koja je 3-4 x odoljela plinskim bocama samo jer je bila bez prozora, vrata )

Ako zatvoriš prozore i vrata, otvoriš plinsku bocu i staviš sviću na pod.....dobiješ to šta vidiš 

na slikama
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by vili40 2/6/2016, 22:04

kaja_333 wrote:
vili40 wrote:
kaja_333 wrote:A sto vam je, pa i da budu novi izbori opet bi vam HDZ dobio i malo živi zid vise a most malo manje..
A dobio je najviše glasova.
Karamarka je doveo na vlast Petrov,a Petrov će ga i srušiti
a što se izbora tiče,broj glasova koji je dobio HDZ sličan je broju koji je dobio SDP,i jedni i drugi su popušili
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 2/6/2016, 22:04

vili40 wrote:
Misli na mandate. Predizborne koalicije je daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavnih godina trebalo zabraniti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/6/2016, 22:07

n_razbojnik wrote:
Fénix wrote:Bilo je dobro, nema šta... Ali nije to moglo vječno.

Potpuno izvučeno iz konteksta, tamo se radi ozbiljno i savjesno

a to da će naši starešine pod silnim teretom repliciranja, glasovanja i donošenje krucijalnih odluka za naše bolje sutra, predahnuti uz koju čašicu, ili flašicu u saborskom kafiću, po pakcijskim cijenama, a Bože moj...tko im može zamjeriti
U grupu se grupirat i mučki kad te ja ne vidim.

Slavko pa znaš kao svoj nokat da su djeca prije 11 godina govorila u školama svojim razrednim kolegama prilikom ometanja nastave da se ne ponašaju kao da su u Saboru.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/6/2016, 22:10

Nagrada: dobiješ posao u ambasadi u Makedoniji. :beer :evilgrin
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/6/2016, 22:10

Oreškovic je debil ....mislim nije debil kad ga staviš na vrh necega šta je privatno ....a država je ono svako cetri godine ovi dole biraju vodstvo.

Nije to PLIVA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 2/6/2016, 22:11

Fénix wrote:
Slavko pa znaš kao svoj nokat da su djeca prije 11 godina govorila u školama svojim razrednim kolegama prilikom ometanja nastave da se ne ponašaju kao da su u Saboru.
Ta djeca nisu nikad bila članovima CKa... lako se njima šaliti, ali brate monotonija, a piva jeftina...

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Brain32 2/6/2016, 22:11

Ma dam se kladit da i Dikobraz ima svoje prste u ovome, ipak je Zečina njegov šegrt.
Brain32
Brain32

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Yehudi 2/6/2016, 22:12

NicksterVonDudsi wrote:Kme, kme. Projekcije ne pomažu. Sad će i Hase, skok na skok.

Naivan je svatko ako misli da i on nema svoj udio u ovome padu vlade.

Naime i radi njega su skočile kamate kod bankara............you know

Sve se ovo dirigirano, orkestrirano provedi
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/6/2016, 22:12

RayMabus wrote:Oreškovic je debil ....mislim nije debil kad ga staviš na vrh necega šta je privatno ....a država je ono svako cetri godine ovi dole biraju vodstvo.

Nije to PLIVA.
To su ti tzv tehnokrati .....samo zaboravljaju da su svake cetri godine izbori da se vidi tko ce bit gore.

Onda padaju s Marsa kad npr dođe AfD il tako netko na vlast u NJemackoj.

DOBRO JUTRO KOLUMBO.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vili40 2/6/2016, 22:19

Yehudi wrote:
NicksterVonDudsi wrote:Kme, kme. Projekcije ne pomažu. Sad će i Hase, skok na skok.

Naivan je svatko ako misli da i on nema svoj udio u ovome padu vlade.

Naime i radi njega su skočile kamate kod bankara............you know

Sve se ovo dirigirano, orkestrirano provedi
Hasan ima velik udio ali nije on kriv,kriv je onaj koji ga je ubacio za kulturnjaka.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by L'âme 2/6/2016, 22:25

Fénix wrote:
vili40 wrote:
Misli na mandate. Predizborne koalicije je daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavnih godina trebalo zabraniti.
tako je!

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by L'âme 2/6/2016, 22:25

Brain32 wrote:Ma dam se kladit da i Dikobraz ima svoje prste u ovome, ipak je Zečina njegov šegrt.
ma 100%

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 2/6/2016, 22:31

n_razbojnik wrote:
Fénix wrote:
Ta djeca nisu nikad bila članovima CKa... lako se njima šaliti, ali brate monotonija, a piva jeftina...
Pivo na X-icu? Nećete razbojnici! Zatvorit ćemo mi vama još i trgovine sa sirevima, parizerima, pudinzima, sokovima, flipsevima. Sami zaradite i kupujte, nema tu država, socijalizam, svi imaju a nema nikoga da nema.

Kako su se oni dobro iživjeli tih 9-10 godina dok su sustavno hranili i razvijali birokratskog monstruma, stvarali aparat za apsurdne propise, regulacije, namete, dozvole kako bi unišitili svaki pokušaj narodne emancipacije, haha.

Samo ti narode glasuj i budu oni dodali još gasa i pojačali aroganciju, nerad, maglu i mitove. flower
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by v_vlado 2/6/2016, 22:46

Ovak nesposobne države i vlasti hrvati nisu nikad imali,nego čujem uz fontane će stavljati kip franje tuđmana.......ak bude u partizanskoj uniformi,orginal,najljepše doba diktature ..
v_vlado
v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Back to top

- Similar topics