Karamarko ne da ostavku, Orešković više nema povjerenje HDZa
Page 1 of 1
Karamarko ne da ostavku, Orešković više nema povjerenje HDZa
http://www.24sata.hr/news/odlazi-ili-ostaje-karamarko-ce-u-17-30-sati-dati-svoj-odgovor-premijeru-477169
'Ostavku neću dati, Orešković više ne uživa naše povjerenje' U središnjici HDZ-a Tomislav Karamarko obratio se medijima te poručio kako poziv za ostavkom ne može prihvatiti te da je premijer Tihomir Orešković izgubio povjerenje HDZ-a
"Kao stranka i ja kao predsjednik moramo reagirati", kaže Karamarko.
Danas sam čuo da je sjednica vlade odgođena jer je morao ići u SOA-u, mislim da bi trebao objasniti javnosti.
Orešković ne uživa naše povjerenje, ovo je salto mortale što je učinio, kaže Karamarko.
'Ostavku neću dati, Orešković više ne uživa naše povjerenje' U središnjici HDZ-a Tomislav Karamarko obratio se medijima te poručio kako poziv za ostavkom ne može prihvatiti te da je premijer Tihomir Orešković izgubio povjerenje HDZ-a
Danas sam čuo da je sjednica vlade odgođena jer je morao ići u SOA-u, mislim da bi trebao objasniti javnosti.
Orešković ne uživa naše povjerenje, ovo je salto mortale što je učinio, kaže Karamarko.
Last edited by deda getting old on Fri 3 Jun - 17:54; edited 1 time in total
Guest- Guest
Re: Karamarko ne da ostavku, Orešković više nema povjerenje HDZa
Karamarko i HDZ nikad jači
vili40-
2015-08-02
karamarko govori u treće licu, Mi ne možemo prihvatiti ostavku
Guest- Guest
a Zoki ne mora radit ništa,ovi će se poklat sami
sa današnjim danom službeno počinje predizborna kampanja,nema godišnjih odmora
sa današnjim danom službeno počinje predizborna kampanja,nema godišnjih odmora
vili40-
2015-08-02
deda getting old wrote:karamarko govori u treće licu, Mi ne možemo prihvatiti ostavku
Da, HDZ
Rat konferencijama za medije. Ajmo, gdje je više ta afera Soboli? Ilitiga, napad je najbolja obranadeda getting old wrote:http://www.24sata.hr/news/odlazi-ili-ostaje-karamarko-ce-u-17-30-sati-dati-svoj-odgovor-premijeru-477169
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Orešković je jučer cijelo popodne bio na obavijesnom razgovoru u SOAi iz koje su ga hitno pozvali.melkior wrote:
Rat konferencijama za medije. Ajmo, gdje je više ta afera Soboli? Ilitiga, napad je najbolja obrana
Američka ambasada sigurno ima nešto kompromitirajuće u vezi Karamarka.
Guest- Guest
Da nisu bili sa Stevom M vrući razgovori?deda getting old wrote:Orešković je jučer cijelo popodne bio na obavijesnom razgovoru u SOAi iz koje su ga hitno pozvali.melkior wrote:
Rat konferencijama za medije. Ajmo, gdje je više ta afera Soboli? Ilitiga, napad je najbolja obrana
2014-04-15
Pro-Ruski Karamarko guzi pro Američkog Oreškovića
Guest- Guest
Karamarko je HDZ?marcellus wrote:Da, HDZdeda getting old wrote:karamarko govori u treće licu, Mi ne možemo prihvatiti ostavku
Pa nije on Tuđman
Guest- Guest
primjetio sam da je to Karamarku posebno teško sjelo,što Orešković ima bez njega u sou,nek objasni javnosti što je radio u soi...hahahahadeda getting old wrote:Orešković je jučer cijelo popodne bio na obavijesnom razgovoru u SOAi iz koje su ga hitno pozvali.melkior wrote:
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:
primjetio sam da je to Karamarku posebno teško sjelo,što Orešković ima bez njega u sou,nek objasni javnosti što je radio u soi...hahahaha
"Mislim da je Vlada nadređena SOA-i i zato je dužan objasniti javnosti i Vladi što se događa u SOA-i i zašto je toliko važno"
smeta jako
Guest- Guest
Strana diplomacija upozorila je već prije u dva navrata da ne dira u Most i u Oreškovića,Karamarka stavili na poker aparat,zasada
vili40-
2015-08-02
Najjača stranka sa najviše glasova a nemožeš sam sastavit vladu nego moraš moliti putiće i stazice,......odmah u šator i plači......
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Similar topics
» Karamarko: Orešković još uvijek ima podršku HDZ-a. Kada je ne bude imao, više neće biti premijer!
» HDZ-ovci objavili: Orešković se sprema podnijeti ostavku
» Karamarko podnio ostavku
» Karamarko: Orešković leti, a s Mostom od sada drugačije
» Karamarko pokušao državni udar, Orešković morao zvati specijalce!
» HDZ-ovci objavili: Orešković se sprema podnijeti ostavku
» Karamarko podnio ostavku
» Karamarko: Orešković leti, a s Mostom od sada drugačije
» Karamarko pokušao državni udar, Orešković morao zvati specijalce!
Page 1 of 1