Prosvjed .....25 tisuca ljudi na prosvjedu
Page 10 of 13
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: Prosvjed .....25 tisuca ljudi na prosvjedu
Ero, jesi li ti taj pakao stvarno krivo shvatio..ili namjerno izvrćeš?Ero wrote:Ima veze s obećanim paklom, ili preciznije-urušavanjem države.Eva wrote:Nema ovo veze s Milanovićem. Sad pakao Karamarku osiguravaju Ameri. Viš da je produkcija skuplja. Ima da ga razvale ko luđak novine. Danas MOST ruši Vladu.
Države mu nitko neće dat na tacni, valjda je to jasno.
U svakom slučaju to se vas Židova ne tiče.
Guest- Guest
...ja sam alaj beg oni su čauš begovi....Eva wrote:vuksadinare wrote:...hanđarci su moja briga...Eva wrote:vuksadinare wrote:kad je sa rujama i mađarima mutio jaja pardon naftu mimo njihEva wrote:Nema ovo veze s Milanovićem. Sad pakao Karamarku osiguravaju Ameri. Viš da je produkcija skuplja. Ima da ga razvale ko luđak novine. Danas MOST ruši Vladu.
Ma ima tu svega. Jedini spas mu je da pošalje Handžar diviziju da sruši ćupriju.
Kak to? Udao si se za Turčina?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
super, pa ćemo do gnječa...neće nam dati otići na kraju...Noor wrote:IvyTeasdale wrote:Ja mislila malo na ljeto do vas...ništa,morskim ću putem..
zajedno ćemo, ja sam tamo svaki čas
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:Ja mislila malo na ljeto do vas...ništa,morskim ću putem..
Možeš doć i starom cestom iz Opatije preko Brseča pa na Plomin vidikovac i onda ti je sve nizbrdo do Labina, prije Labina skreneš na Ipsilon i to je to...Možeš doć i preko Slovenije...možeš avionom, brodom, paraglajderom na motorni pogon...
Guest- Guest
Noor wrote:IvyTeasdale wrote:Ja mislila malo na ljeto do vas...ništa,morskim ću putem..
A mi se u subotu vratili iz Istre.
Guest- Guest
a ja vjerovao da si ti musko...tako mi je stricek marama prisapnuoEva wrote:Samo da nisi hanuma.
2015-09-08
Javit ćemo se kad krenemo, pa nam kažeš najbrži put..Usne Stjepana Gnječa wrote:IvyTeasdale wrote:Ja mislila malo na ljeto do vas...ništa,morskim ću putem..
Možeš doć i starom cestom iz Opatije preko Brseča pa na Plomin vidikovac i onda ti je sve nizbrdo do Labina, prije Labina skreneš na Ipsilon i to je to...Možeš doć i preko Slovenije...možeš avionom, brodom, paraglajderom na motorni pogon...
2014-04-12
joj....vama ne ginu lisice i lanciIvyTeasdale wrote:super, pa ćemo do gnječa...neće nam dati otići na kraju...Noor wrote:IvyTeasdale wrote:Ja mislila malo na ljeto do vas...ništa,morskim ću putem..
2015-09-08
Tako to ide, komšinice. Manjine se nikad ne bi smjele petljati u stvari koje se tičuEva wrote:Ero wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Milanovićev obećani pakao na djelu. Njegova sujeta će vas odvesti u građanski rat. Niste o tome razmišljali?sitting_bull wrote:
eno i bankari u londonu provociraju!
neće upisati hrvatske obveznice za milijardu eura po uvjetima koje je ponudila hrvatska vlada, nego prokletinje traže veći prinos.
vele kako je to posljedica nestabilne političke situacije u hrvatskoj.
otkud im to kad režimski mediji pišu kako još uvijek nema 77 ruku za smjenu glavnog domoljuba???
Ozbiljan sam, ne šalim se...
Bolje rat nego pakt bolje grob nego rob!
Dotepenci imaju za bit kuš!
Ne moraš čkomit, mi te ne bumo cinkali Zlovencima. Otvori dušu i usta, izbaci teret.
isključivo suverenog naroda i suverene države. Inače se to nikad ne završi dobro po njih.
Ja, na primjer, poštujem državu u kojoj živim i ne očekujem da se ona meni prilagodi
već je upravo obrnuto-ja sam taj koji se trebam prilagoditi državi pod čijim sam krovom.
Meni je to kristalno jasno, a hr dotepencima očigledno nije.
vuksadinare wrote:a ja vjerovao da si ti musko...tako mi je stricek marama prisapnuoEva wrote:Samo da nisi hanuma.
Miha je siroče sprženog mozga od pušenja stevije. Skroz je pobenavil, sve koordinate sam mu dala, a on i dalje tapka na mjestu.
Guest- Guest
misliš, da ga u'apsimo?"ma, nećemo..ugostit će nas..vuksadinare wrote:joj....vama ne ginu lisice i lanciIvyTeasdale wrote:super, pa ćemo do gnječa...neće nam dati otići na kraju...Noor wrote:IvyTeasdale wrote:Ja mislila malo na ljeto do vas...ništa,morskim ću putem..
2014-04-12
Eva wrote:Noor wrote:IvyTeasdale wrote:Ja mislila malo na ljeto do vas...ništa,morskim ću putem..
meni je predivna, posebna, pitoreskna mala toscana......al ipak patim za južnom dalmacijom
Guest- Guest
..njemu fali jos motorna pila...ko u filmu 'masakr u teksasu'IvyTeasdale wrote:misliš, da ga u'apsimo?"ma, nećemo..ugostit će nas..vuksadinare wrote:joj....vama ne ginu lisice i lanciIvyTeasdale wrote:super, pa ćemo do gnječa...neće nam dati otići na kraju...Noor wrote:IvyTeasdale wrote:Ja mislila malo na ljeto do vas...ništa,morskim ću putem..
2015-09-08
Ero wrote:Tako to ide, komšinice. Manjine se nikad ne bi smjele petljati u stvari koje se tičuEva wrote:Ero wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:
Milanovićev obećani pakao na djelu. Njegova sujeta će vas odvesti u građanski rat. Niste o tome razmišljali?
Ozbiljan sam, ne šalim se...
Bolje rat nego pakt bolje grob nego rob!
Dotepenci imaju za bit kuš!
Ne moraš čkomit, mi te ne bumo cinkali Zlovencima. Otvori dušu i usta, izbaci teret.
isključivo suverenog naroda i suverene države. Inače se to nikad ne završi dobro po njih.
Ja, na primjer, poštujem državu u kojoj živim i ne očekujem da se ona meni prilagodi
već je upravo obrnuto-ja sam taj koji se trebam prilagoditi državi pod čijim sam krovom.
Meni je to kristalno jasno, a hr dotepencima očigledno nije.
Eto, viš, zato se ljudi i pobunili i izašli na ceste, jer im dost terora krkana s brda.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:joj....vama ne ginu lisice i lanciIvyTeasdale wrote:super, pa ćemo do gnječa...neće nam dati otići na kraju...Noor wrote:IvyTeasdale wrote:Ja mislila malo na ljeto do vas...ništa,morskim ću putem..
i tebe pokupim
Guest- Guest
....pa naravno....zna se sto je cisti mediteran....to ti evva moze objasnitNoor wrote:Eva wrote:Noor wrote:IvyTeasdale wrote:Ja mislila malo na ljeto do vas...ništa,morskim ću putem..
meni je predivna, posebna, pitoreskna mala toscana......al ipak patim za južnom dalmacijom
2015-09-08
ajoooj, ne plaši me...vuksadinare wrote:..njemu fali jos motorna pila...ko u filmu 'masakr u teksasu'IvyTeasdale wrote:misliš, da ga u'apsimo?"ma, nećemo..ugostit će nas..vuksadinare wrote:joj....vama ne ginu lisice i lanciIvyTeasdale wrote:super, pa ćemo do gnječa...neće nam dati otići na kraju...Noor wrote:
2014-04-12
ne znam..on se kun'o da si musk'o...Eva wrote:vuksadinare wrote:a ja vjerovao da si ti musko...tako mi je stricek marama prisapnuoEva wrote:Samo da nisi hanuma.
Miha je siroče sprženog mozga od pušenja stevije. Skroz je pobenavil, sve koordinate sam mu dala, a on i dalje tapka na mjestu.
2015-09-08
...spremni ste surađivati i s crnim vragom za sitnu lovi. Tko ono reče? Kako je samo bio u pravu.jastreb wrote:To neće biti građanski rat,nego agresija.Ero wrote:
Milanovićev obećani pakao na djelu. Njegova sujeta će vas odvesti u građanski rat. Niste o tome razmišljali?
Noor wrote:Eva wrote:Noor wrote:IvyTeasdale wrote:Ja mislila malo na ljeto do vas...ništa,morskim ću putem..
Ma u Istri su pitomiji ljudi, pa je meni draža.
Guest- Guest
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Desetak tisuća ljudi okupilo se na prosvjedu protiv izbjeglica u Dresdenu
» U Zagrebu prosvjed protiv mjera i Stožera, bilo više tisuća ljudi
» Na prosvjedu protiv Brexita u Londonu bilo 700.000 ljudi. Na protuprosvjedu 1200
» ''UŽIVO Na prosvjedu za obrazovanje 10.000 ljudi: "HDZ i Crkva nas vraćaju u Srednji vijek"''
» POTJERAO BI IZ VUKOVARA 5,5 TISUĆA LJUDI
» U Zagrebu prosvjed protiv mjera i Stožera, bilo više tisuća ljudi
» Na prosvjedu protiv Brexita u Londonu bilo 700.000 ljudi. Na protuprosvjedu 1200
» ''UŽIVO Na prosvjedu za obrazovanje 10.000 ljudi: "HDZ i Crkva nas vraćaju u Srednji vijek"''
» POTJERAO BI IZ VUKOVARA 5,5 TISUĆA LJUDI
Page 10 of 13