Gdje će ove 'face' biti 1.6.2016?
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Gdje će ove 'face' biti 1.6.2016?
Usmena predanja iz 2. svj. rata, ne zna se tko je bio maštovitiji u izmišljanju.Regoč wrote:Dotični "ustanici" ispekli su svećenika koji je vodio hodočasnike Sv. Ani pa je moj upis, kao i uviek, potpuno smislen.
Guest- Guest
Ništa usmeno, zaustavili vlak s hodočasnicima, a svećenika ispekli na ražnju.
a ti znas da to nije istina...Starhemberg wrote:Usmena predanja iz 2. svj. rata, ne zna se tko je bio maštovitiji u izmišljanju.Regoč wrote:Dotični "ustanici" ispekli su svećenika koji je vodio hodočasnike Sv. Ani pa je moj upis, kao i uviek, potpuno smislen.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ti znaš da jest?vuksadinare wrote:a ti znas da to nije istina...Starhemberg wrote:Usmena predanja iz 2. svj. rata, ne zna se tko je bio maštovitiji u izmišljanju.Regoč wrote:Dotični "ustanici" ispekli su svećenika koji je vodio hodočasnike Sv. Ani pa je moj upis, kao i uviek, potpuno smislen.
Guest- Guest
...a ti kao znas?Starhemberg wrote:Ti znaš da jest?vuksadinare wrote:a ti znas da to nije istina...Starhemberg wrote:Usmena predanja iz 2. svj. rata, ne zna se tko je bio maštovitiji u izmišljanju.Regoč wrote:Dotični "ustanici" ispekli su svećenika koji je vodio hodočasnike Sv. Ani pa je moj upis, kao i uviek, potpuno smislen.
2015-09-08
Isto koliko i ti.vuksadinare wrote:...a ti kao znas?Starhemberg wrote:Ti znaš da jest?vuksadinare wrote:a ti znas da to nije istina...Starhemberg wrote:Usmena predanja iz 2. svj. rata, ne zna se tko je bio maštovitiji u izmišljanju.Regoč wrote:Dotični "ustanici" ispekli su svećenika koji je vodio hodočasnike Sv. Ani pa je moj upis, kao i uviek, potpuno smislen.
Guest- Guest
...eto vidisStarhemberg wrote:Isto koliko i ti.vuksadinare wrote:...a ti kao znas?Starhemberg wrote:Ti znaš da jest?vuksadinare wrote:a ti znas da to nije istina...Starhemberg wrote:
Usmena predanja iz 2. svj. rata, ne zna se tko je bio maštovitiji u izmišljanju.
2015-09-08
Vidim?vuksadinare wrote:...eto vidisStarhemberg wrote:Isto koliko i ti.vuksadinare wrote:...a ti kao znas?Starhemberg wrote:Ti znaš da jest?vuksadinare wrote:a ti znas da to nije istina...Starhemberg wrote:
Usmena predanja iz 2. svj. rata, ne zna se tko je bio maštovitiji u izmišljanju.
Guest- Guest
slabo vidis..Starhemberg wrote:Vidim?vuksadinare wrote:...eto vidisStarhemberg wrote:Isto koliko i ti.vuksadinare wrote:...a ti kao znas?Starhemberg wrote:
Ti znaš da jest?
2015-09-08
Nakon po godine stižem u Zg ,ćisto iz zajebancije kad nas milicija počme goniti svi u katedralu i daviti miliciju
stenjalica-
2015-10-18
..pazi na isijas da te ne zajebestenjalica wrote:Nakon po godine stižem u Zg ,ćisto iz zajebancije kad nas milicija počme goniti svi u katedralu i daviti miliciju
2015-09-08
Koji i kakvi ljevičari, jbote? Sindikalne udruge besposličara i protuva, koje bi dijelile nezarađeno, tuđu muku.jastreb wrote:Kako bilo da bilo ljevičarski skupovi ove godine brojniji su no ikad.
Onaj prosvjed radničke fronte iako sklepan na brzinu skupio je više ljudi nego 10 prosvjeda protiv Lepe Brene ili kontramitinga u Srbu i Kumrovcu.
Skup u Jasenovcu koji su vodili antife,bio je brojniji od ostalih i ujedino od 1996. najbrojniji skup na obljetnici proboja.
Skup u Kumrovcu neki dan sabrao je rekordnih 15.000 ljudi.
I ovaj skup 1.6. očekuje brojnost sudionika.
Uostalom o tome sam pisao još prije 2 mjeseca.
Nitko toliko nije izrabljivao "radničku klasu" koliko su to radili (i rade) upravo "ljevičari". Nađite samo jedno uspješno
društvo-državu, gdje su bili (ili jesu) na vlasti, a da je bilo (ili je) uspješno. Samo jedno. Samo znate parazitizirati na
tuđim leđima, a puna vam usta radništva...
...mrle..bog te hebo..lik koda ej iz pecine izasao...uzas
2015-09-08
stenjalica wrote:Nakon po godine stižem u Zg ,ćisto iz zajebancije kad nas milicija počme goniti svi u katedralu i daviti miliciju
Bravo! Svaka čast.
Guest- Guest
Regoč wrote:Dotični "ustanici" ispekli su svećenika koji je vodio hodočasnike Sv. Ani pa je moj upis, kao i uviek, potpuno smislen.
Svećenici nisu nekaj ukusni. To je staro i žilavo.
Guest- Guest
Eva wrote:Regoč wrote:Dotični "ustanici" ispekli su svećenika koji je vodio hodočasnike Sv. Ani pa je moj upis, kao i uviek, potpuno smislen.
i smrdi po tuftenini
Guest- Guest
....eto koliko imas spoznaja i pameti..vecina danasnjih svecenika su mladi i zgodni...no ti en ides u katolicke crkve pa sudis po rabinimaEva wrote:Regoč wrote:Dotični "ustanici" ispekli su svećenika koji je vodio hodočasnike Sv. Ani pa je moj upis, kao i uviek, potpuno smislen.
2015-09-08
...ima jedan, dolazi k meni u ured...pije viski, puši unutra i pičkara ko blesav ...
nedavno je došo sa šljivom pod okom ...ahahah
nedavno je došo sa šljivom pod okom ...ahahah
Guest- Guest
..ja znam jednog koji je bajker..cunka samo takva..da nije svecenik netko bi rekao da je stipe miocic...
2015-09-08
e, a ovog mog tajnica pitala...ajme, velečasni, tko vas je to opizdio?? a on mrtav hladan...nije me nitko, opizdio sam se sam u vrata jebenog ormaravuksadinare wrote:..ja znam jednog koji je bajker..cunka samo takva..da nije svecenik netko bi rekao da je stipe miocic...
mi smo pokrepali od smijeha
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» OTPOR:Gdje ćeš biti 1.6.2016?
» Dodik: Zato će se sve ovo završiti tako što će Republika Srpska biti država, Herceg-Bosna druga i neka Bosna, gdje će biti Bošnjaci - rekao je Dodik.
» Gdje ćeš ti biti 1. lipnja?
» Zašto Bošnjaci toliko žele biti Hrvati i gdje je uzrok takvom ponašanju?
» SDA: Neće Dodik odlučivati gdje će biti izmješteni migrantski centri (Ero:a tko drugi?Bakir?)
» Dodik: Zato će se sve ovo završiti tako što će Republika Srpska biti država, Herceg-Bosna druga i neka Bosna, gdje će biti Bošnjaci - rekao je Dodik.
» Gdje ćeš ti biti 1. lipnja?
» Zašto Bošnjaci toliko žele biti Hrvati i gdje je uzrok takvom ponašanju?
» SDA: Neće Dodik odlučivati gdje će biti izmješteni migrantski centri (Ero:a tko drugi?Bakir?)
Page 3 of 5