Gdje će ove 'face' biti 1.6.2016?
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Gdje će ove 'face' biti 1.6.2016?
Nikakva uznemiravanja javnosti nisu potrebna. rekao je Šustar
he he... gotov je
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ko ce ga rusit?...mjle kekin mrzim gotovinu i ko jos?debotoijusto wrote:[size=49]Nikakva uznemiravanja javnosti nisu potrebna. [/size][size=49]rekao je Šustar[/size]
he he... gotov je
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
karamarkovuksadinare wrote:Ko ce ga rusit?...mjle kekin mrzim gotovinu i ko jos?debotoijusto wrote:[size=49]Nikakva uznemiravanja javnosti nisu potrebna. [/size][size=49]rekao je Šustar[/size]
he he... gotov je
2014-04-12
Kako bilo da bilo ljevičarski skupovi ove godine brojniji su no ikad.
Onaj prosvjed radničke fronte iako sklepan na brzinu skupio je više ljudi nego 10 prosvjeda protiv Lepe Brene ili kontramitinga u Srbu i Kumrovcu.
Skup u Jasenovcu koji su vodili antife,bio je brojniji od ostalih i ujedino od 1996. najbrojniji skup na obljetnici proboja.
Skup u Kumrovcu neki dan sabrao je rekordnih 15.000 ljudi.
I ovaj skup 1.6. očekuje brojnost sudionika.
Uostalom o tome sam pisao još prije 2 mjeseca.
Onaj prosvjed radničke fronte iako sklepan na brzinu skupio je više ljudi nego 10 prosvjeda protiv Lepe Brene ili kontramitinga u Srbu i Kumrovcu.
Skup u Jasenovcu koji su vodili antife,bio je brojniji od ostalih i ujedino od 1996. najbrojniji skup na obljetnici proboja.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Također predviđam ove godine i da će skup u Srbu okupiti rekordan broj od kad se u HR počeo ponovo obilježavati.
2014-04-22
jastreb wrote:Kako bilo da bilo ljevičarski skupovi ove godine brojniji su no ikad.
puno si napumpa brojke, to željka markić ili branitelji prešišaju bez problema
Guest- Guest
Skup u Srbu je proslava četničkih pokoljah nad Hrvatima. Sve koji tamo dođu treba pobiti.
Sam sutrašnji prosvjed dio je Milanovićeva pakla.
a,ti si puk'o od nostalgicarenja ove godine,jastrebe ;Djastreb wrote:Također predviđam ove godine i da će skup u Srbu okupiti rekordan broj od kad se u HR počeo ponovo obilježavati.
2014-04-12
Regoč wrote:Sam sutrašnji prosvjed dio je Milanovićeva pakla.
radimo na crno trosimo na bijelo
2014-04-12
Malo tko ovih dana nije od neceg puk'o... :)IvyTeasdale wrote:a,ti si puk'o od nostalgicarenja ove godine,jastrebe ;Djastreb wrote:Također predviđam ove godine i da će skup u Srbu okupiti rekordan broj od kad se u HR počeo ponovo obilježavati.
Guest- Guest
koncentracija je poveca :DStarhemberg wrote:Malo tko ovih dana nije od neceg puk'o... :)IvyTeasdale wrote:a,ti si puk'o od nostalgicarenja ove godine,jastrebe ;Djastreb wrote:Također predviđam ove godine i da će skup u Srbu okupiti rekordan broj od kad se u HR počeo ponovo obilježavati.
2014-04-12
Ne ja samo pratim stanje i predviđam.IvyTeasdale wrote:a,ti si puk'o od nostalgicarenja ove godine,jastrebe ;Djastreb wrote:Također predviđam ove godine i da će skup u Srbu okupiti rekordan broj od kad se u HR počeo ponovo obilježavati.
Za jasenovac u antifašist. organizaciji i Kumrovec sam prije 2 mjeseca napisao da će biti najposjećeniji do sada. I pogodio.
E,sad zapamti što sam rekao za Dan ustanka naroda Like i Korduna.
2014-04-22
Koliko je Zoki šmrkao neki dan u Saboru, sve više vjerujem da troši na bielo.debotoijusto wrote:Regoč wrote:Sam sutrašnji prosvjed dio je Milanovićeva pakla.
radimo na crno trosimo na bijelo
četničkoga klanja Hrvatah i pečenja na ražnju.jastreb wrote:Dan
Ispod peke, s lukom....Regoč wrote:četničkoga klanja Hrvatah i pečenja na ražnju.jastreb wrote:Dan
Guest- Guest
Da, nisam ni očekivao da će "antifašist" iskazati suosjećanje s Hrvatima.
Niti da ćeš ti napisati nešto suvislo...ražanj...košarica s očima i slično.
Guest- Guest
bujrumStarhemberg wrote:Ispod peke, s lukom....Regoč wrote:četničkoga klanja Hrvatah i pečenja na ražnju.jastreb wrote:Dan
2014-04-12
Dotični "ustanici" ispekli su svećenika koji je vodio hodočasnike Sv. Ani pa je moj upis, kao i uviek, potpuno smislen.
Usmena predanja iz 2. svj. rata, ne zna se tko je bio maštovitiji u izmišljanju.Regoč wrote:Dotični "ustanici" ispekli su svećenika koji je vodio hodočasnike Sv. Ani pa je moj upis, kao i uviek, potpuno smislen.
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» OTPOR:Gdje ćeš biti 1.6.2016?
» Dodik: Zato će se sve ovo završiti tako što će Republika Srpska biti država, Herceg-Bosna druga i neka Bosna, gdje će biti Bošnjaci - rekao je Dodik.
» Gdje ćeš ti biti 1. lipnja?
» Zašto Bošnjaci toliko žele biti Hrvati i gdje je uzrok takvom ponašanju?
» SDA: Neće Dodik odlučivati gdje će biti izmješteni migrantski centri (Ero:a tko drugi?Bakir?)
» Dodik: Zato će se sve ovo završiti tako što će Republika Srpska biti država, Herceg-Bosna druga i neka Bosna, gdje će biti Bošnjaci - rekao je Dodik.
» Gdje ćeš ti biti 1. lipnja?
» Zašto Bošnjaci toliko žele biti Hrvati i gdje je uzrok takvom ponašanju?
» SDA: Neće Dodik odlučivati gdje će biti izmješteni migrantski centri (Ero:a tko drugi?Bakir?)
Page 2 of 5