Marc opet *ebe
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Marc opet *ebe
Stanojko wrote:Ja kad sam video naslov, pomislih kako Zile drzi svecu Marcelu pa nas obavestava kad ovaj umoci... :)
Ma jok. Tre ne zna dobro padeže, pa umjesto u akuzativu napisao imenicu u nominativu. Pravilno je Marca opet jebu
Guest- Guest
ali prvo smo mu bili u ustima, oral-moralprovocator wrote:Ja te razmem! razjebo vas je Tile ko beba zvečku.Stanojko wrote:Jebo ga copavi masinbravar u dupe! Eto...marcellus wrote:Stanojko wrote:provocator wrote:.
sailor_moon- Posts : 14
2015-08-18
oral morel, dobar crtic hehesailor_moon wrote:ali prvo smo mu bili u ustima, oral-moralprovocator wrote:Ja te razmem! razjebo vas je Tile ko beba zvečku.Stanojko wrote:Jebo ga copavi masinbravar u dupe! Eto...marcellus wrote:Stanojko wrote:
2015-08-18
samo testiram nes, dont mind me..sailor_moon wrote:oral morel, dobar crtic hehesailor_moon wrote:ali prvo smo mu bili u ustima, oral-moralprovocator wrote:Ja te razmem! razjebo vas je Tile ko beba zvečku.Stanojko wrote:
Jebo ga copavi masinbravar u dupe! Eto...
2015-08-18
Napušili ste se vi jadni njemu curca! Smjestio vam kako nikada nitko nije i još vam Dražu streljao... a jadni!sailor_moon wrote:ali prvo smo mu bili u ustima, oral-moralprovocator wrote:Ja te razmem! razjebo vas je Tile ko beba zvečku.Stanojko wrote:Jebo ga copavi masinbravar u dupe! Eto...marcellus wrote:Stanojko wrote:
Potom ste bežaniju doživjeli... A jadni!
Tacno. Smradina kominternovska.provocator wrote:Napušili ste se vi jadni njemu curca! Smjestio vam kako nikada nitko nije i još vam Dražu streljao... a jadni!sailor_moon wrote:ali prvo smo mu bili u ustima, oral-moralprovocator wrote:Ja te razmem! razjebo vas je Tile ko beba zvečku.Stanojko wrote:
Jebo ga copavi masinbravar u dupe! Eto...
Potom ste bežaniju doživjeli... A jadni!
Stanojko! Em si Srbin, em si glup! Bolje šuti... Pametniji si.
Nisi to još shvatio??? Nije čudno, ipak si ti Srbin porijeklom iz Šumadije. A jadan ti!
Nisi to još shvatio??? Nije čudno, ipak si ti Srbin porijeklom iz Šumadije. A jadan ti!
Brale, em si hrvat (sto je samo po sebi dovoljno tuzno), em si komunac... Sta reci.provocator wrote:Stanojko! Em si Srbin, em si glup! Bolje šuti... Pametniji si.
moram priznati da sam prvi put cuo za mrznju prema Titi na internetu, kroz obitelj nikad, nijedan djed nije bio u ustasama ni partizanima ali obojica su od partizana izgubili bracu i sestre, ali nikad nisam cuo da pricaju lose o bravaru, dapace suprotno..
2015-08-18
Kaj se ja imam smirit? U čemu je problem?sailor_moon wrote:provocator daj se smiri xD kic je
Kaj hoćete da vam počenem stavljat linkove gdje se ni oglasili niste. Jel to hoćeš? Daj reci.
Jedva čekam!
Mnogi komentari vape čak za kaznenom ili, u najmanju ruku, prekršajnom prijavom. Samo me vlecite za jezik... dajte! hajde!!!
Jedva čekam!
zločestoćo....pusti gasailor_moon wrote:uzbudjen ko zenska kad joj zavuces prst-
Guest- Guest
sailor_moon wrote:provocator daj se smiri xD kic je
darth_vader-
2014-04-17
Nayebo sam vam se majke i ispraćao vas dok ste traktorima bježali ko stekli cucki... Bili ste manji od makova zrna a kurčili ste se do neba... dok vam mjeru nismo uzeli. a da jesmo, jesmo.Stanojko wrote:Brale, em si hrvat (sto je samo po sebi dovoljno tuzno), em si komunac... Sta reci.provocator wrote:Stanojko! Em si Srbin, em si glup! Bolje šuti... Pametniji si.
Jado jadni!
Jel navijaš za F.K. Bežanija? Mulec usrani!
ja mogu objasnit sta svojih, svi su tad u ratu izgubili nekog i bio si sretan sto mozes raditi, a bili su i mladi pa ih je bolio kuras-
2015-08-18
provocator wrote:Nayebo sam vam se majke i ispraćao vas dok ste traktorima bježali ko stekli cucki... Bili ste manji od makova zrna a kurčili ste se do neba... dok vam mjeru nismo uzeli. a da jesmo, jesmo.Stanojko wrote:Brale, em si hrvat (sto je samo po sebi dovoljno tuzno), em si komunac... Sta reci.provocator wrote:Stanojko! Em si Srbin, em si glup! Bolje šuti... Pametniji si.
Jado jadni!
Jel navijaš za F.K. Bežanija? Mulec usrani!
Hahahaha, tak je. Ne bu on tebe u tvojoj kuruzi.
Guest- Guest
kome se točno obraćaš?sailor_moon wrote:ja mogu objasnit sta svojih, svi su tad u ratu izgubili nekog i bio si sretan sto mozes raditi, a bili su i mladi pa ih je bolio kuras-
A yebiga sad... Ja jesam bil u "svojoj kuruzi". I bio sam tamo gdje su mnogi trebali biti a nisu. Nisam heroj ali sam bio tamo gdje su dečki krv pišali. Lako se danas zajebavati.Eva wrote:
provocator wrote:A yebiga sad... Ja jesam bil u "svojoj kuruzi". I bio sam tamo gdje su mnogi trebali biti a nisu. Nisam heroj ali sam bio tamo gdje su dečki krv pišali. Lako se danas zajebavati.Eva wrote:
Pa onda se i zajebavaj. Čemu melodramatika?
Guest- Guest
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Marc opet šprica po antifama
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
Page 7 of 11