rekreacija
Page 27 of 27
Page 27 of 27 • 1 ... 15 ... 25, 26, 27
Re: rekreacija
kaj brijete :D
ja sam si skinula plank challenge.. 30 dana..
i neku aplikaciju za vježbanje
zasad mi je to kul!
ali s obzirom da sam ja ova na avataru, to kul će me držat jedno 3 dana...
ja sam si skinula plank challenge.. 30 dana..
i neku aplikaciju za vježbanje
zasad mi je to kul!
ali s obzirom da sam ja ova na avataru, to kul će me držat jedno 3 dana...
modra- Posts : 7660
2014-04-17
ne treba pretjerivati...nisi profiPhoebeBuffay wrote:Kod svih body buildera mast iz guzova se isusi. Ostane cisti misic. Taj misic mozes napumpati do neke granice. Ovisno o genetskim predispozicijama, gradi tijela, itd...
Iz dva plivadona nikada nece nastati vece napumpano dupe...
Cak stovise...s vremenom ce se "isusiti".
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
krenem, stanem i tako ukrug.. imam orbitrek i spravu za trbušnjake pa na tome odvježbam povremeno, trebalo bi redovito, ali prevruće mi je.. možda na jesen bude bolje!
Guest- Guest
Jedte jsko vruce...na bikeu moze proci jer sam vani i hladi me vjetar,i predvecer vozim....a ksd sidem s bicikla preznojim se...
Guest- Guest
je, bajk je super, no ja nisam bila uopće raspoložena za bajk kad je zatoplilo ove godine.. i sad su mi previsoke tmpt... jesen :)
Guest- Guest
Imam muskulfiber jutros od ovih vjezbi na koje idem s bakama dvaput tjedno. Super se rastegnem tamo. Mislim se upisat tri puta tjedno. Triput je optimalno za vratit se u formu. Stvano sam zahrdala.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
E da, i dalje vjezbam s bakama. Sada triput tjedno.
Usput sam odlucila izba it vecinu secera iz prehrane da smanjim secerne mood swings i izgubim visak kila koji me nevjerovatno nervira. Zapravo se secera teze rijesit nego cigareta.
Usput sam odlucila izba it vecinu secera iz prehrane da smanjim secerne mood swings i izgubim visak kila koji me nevjerovatno nervira. Zapravo se secera teze rijesit nego cigareta.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Page 27 of 27 • 1 ... 15 ... 25, 26, 27
Page 27 of 27