ŠOKANTNO:Kolinda podržala Jokića koji je izbacio Marulića i Juditu
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: ŠOKANTNO:Kolinda podržala Jokića koji je izbacio Marulića i Juditu
Je li mi sitting odgovorio? Naravno da su profesori mjerodavni o ovoj temi iznositi stav ;-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Pa dobro, vi istočnjaci imate neka pravila, koja su nama zapadnjacima pomalo čudna , da ne kažem nešto drugo.Eva wrote:vuksadinare wrote:..ti nisi nikad bila u kuci drugog muskarca bez djece i supruga i slavila rođendan?Eva wrote:vuksadinare wrote:....malo si ostra na jeziku....zna se sto se govori za ljude koji sebe smatraju odvec cistuncima....Eva wrote:A jedna udana žena nema kaj tražit u kući drugog muškarca bez muža i djece i to u kasnim noćnim satima. Kao slavila svoj rođendan, još gore. Sramota, to rade samo jeftine fufe.
Nimalo, već iskrena.
Ne, uvijek slavim kod sebe doma ili vani. Nit sam beskućnica a nit raspuštenica da bih išla po tuđim kućama.
Moja žena može imati i svoje drušvo, koje meni, na primjer, ne paše. Ako njoj paše, neka ide s njima na čašicu
razgovora, ali bez mene.Zašto bi to bio neki problem?
zavaariću. nitko nije izbacio marulića ni pripadajuću mu juditu..zrinka k je glavni izvor informacija amo..bitno da se talasa
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Ero wrote:Pa dobro, vi istočnjaci imate neka pravila, koja su nama zapadnjacima pomalo čudna , da ne kažem nešto drugo.Eva wrote:vuksadinare wrote:..ti nisi nikad bila u kuci drugog muskarca bez djece i supruga i slavila rođendan?Eva wrote:vuksadinare wrote:....malo si ostra na jeziku....zna se sto se govori za ljude koji sebe smatraju odvec cistuncima....Eva wrote:A jedna udana žena nema kaj tražit u kući drugog muškarca bez muža i djece i to u kasnim noćnim satima. Kao slavila svoj rođendan, još gore. Sramota, to rade samo jeftine fufe.
Nimalo, već iskrena.
Ne, uvijek slavim kod sebe doma ili vani. Nit sam beskućnica a nit raspuštenica da bih išla po tuđim kućama.
Moja žena može imati i svoje drušvo, koje meni, na primjer, ne paše. Ako njoj paše, neka ide s njima na čašicu
Tko kaže da je problem. Samo ako se netko kurva u tuđoj kući i jebač joj kupuje orglice i naušnice, postoji izraz za takve žene, fufa. Ak Jakovu ne smeta, mislim da ni Hrvati s time nemaju problem da im Mamić šilji vrhovnicu.
Guest- Guest
Dobro, Lozančić je na kraju imao problem jer se debela šocala u tuđoj kući, ali to je zanemariv broj u odnosu na 4 milijuna Hrvata.
Guest- Guest
znaci odobravas ili blagonaklono gledas na ljubavnicke veze ako su iz strasti i ljubavi..ne iz materijalnih koristi?Eva wrote:Ero wrote:Pa dobro, vi istočnjaci imate neka pravila, koja su nama zapadnjacima pomalo čudna , da ne kažem nešto drugo.Eva wrote:vuksadinare wrote:..ti nisi nikad bila u kuci drugog muskarca bez djece i supruga i slavila rođendan?Eva wrote:vuksadinare wrote:....malo si ostra na jeziku....zna se sto se govori za ljude koji sebe smatraju odvec cistuncima....Eva wrote:A jedna udana žena nema kaj tražit u kući drugog muškarca bez muža i djece i to u kasnim noćnim satima. Kao slavila svoj rođendan, još gore. Sramota, to rade samo jeftine fufe.
Nimalo, već iskrena.
Tko kaže da je problem. Samo ako se netko kurva u tuđoj kući i jebač joj kupuje orglice i naušnice, postoji izraz za takve žene, fufa. Ak Jakovu ne smeta, mislim da ni Hrvati s time nemaju problem da im Mamić šilji vrhovnicu.
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
vuksadinare wrote:znaci odobravas ili blagonaklono gledas na ljubavnicke veze ako su iz strasti i ljubavi..ne iz materijalnih koristi?Eva wrote:Ero wrote:Pa dobro, vi istočnjaci imate neka pravila, koja su nama zapadnjacima pomalo čudna , da ne kažem nešto drugo.Eva wrote:vuksadinare wrote:..ti nisi nikad bila u kuci drugog muskarca bez djece i supruga i slavila rođendan?Eva wrote:vuksadinare wrote:....malo si ostra na jeziku....zna se sto se govori za ljude koji sebe smatraju odvec cistuncima....Eva wrote:A jedna udana žena nema kaj tražit u kući drugog muškarca bez muža i djece i to u kasnim noćnim satima. Kao slavila svoj rođendan, još gore. Sramota, to rade samo jeftine fufe.
Nimalo, već iskrena.
Sve dok ne ugrožavaju nacionalne interese. HR iznad sexa.
Guest- Guest
e to je vec drugi par opanaka..mislio sam da se hoces prikazati pravom sveticom..aj tu imas plus od meneEva wrote:vuksadinare wrote:znaci odobravas ili blagonaklono gledas na ljubavnicke veze ako su iz strasti i ljubavi..ne iz materijalnih koristi?Eva wrote:Ero wrote:Pa dobro, vi istočnjaci imate neka pravila, koja su nama zapadnjacima pomalo čudna , da ne kažem nešto drugo.Eva wrote:vuksadinare wrote:..ti nisi nikad bila u kuci drugog muskarca bez djece i supruga i slavila rođendan?Eva wrote:vuksadinare wrote:....malo si ostra na jeziku....zna se sto se govori za ljude koji sebe smatraju odvec cistuncima....Eva wrote:A jedna udana žena nema kaj tražit u kući drugog muškarca bez muža i djece i to u kasnim noćnim satima. Kao slavila svoj rođendan, još gore. Sramota, to rade samo jeftine fufe.
Nimalo, već iskrena.
2015-09-08
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Nas tri brataaa:D
2014-04-12
@Ero, pa kako ovo sad?...hahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
vuksadinare wrote:e to je vec drugi par opanaka..mislio sam da se hoces prikazati pravom sveticom..aj tu imas plus od meneEva wrote:vuksadinare wrote:znaci odobravas ili blagonaklono gledas na ljubavnicke veze ako su iz strasti i ljubavi..ne iz materijalnih koristi?Eva wrote:Ero wrote:Pa dobro, vi istočnjaci imate neka pravila, koja su nama zapadnjacima pomalo čudna , da ne kažem nešto drugo.Eva wrote:vuksadinare wrote:..ti nisi nikad bila u kuci drugog muskarca bez djece i supruga i slavila rođendan?Eva wrote:vuksadinare wrote:....malo si ostra na jeziku....zna se sto se govori za ljude koji sebe smatraju odvec cistuncima....Eva wrote:A jedna udana žena nema kaj tražit u kući drugog muškarca bez muža i djece i to u kasnim noćnim satima. Kao slavila svoj rođendan, još gore. Sramota, to rade samo jeftine fufe.
Nimalo, već iskrena.
Pa i jesam svetica. Da sam katolkinja trebalo bi me beatificirati. Joda mi je jedina simpatija, a i to je platonska veza na daljinu i jednostrana, tako da ono nemrem bit vjernija.
Guest- Guest
...znaci razumijes me kao i ja tebe....Eva wrote:vuksadinare wrote:e to je vec drugi par opanaka..mislio sam da se hoces prikazati pravom sveticom..aj tu imas plus od meneEva wrote:vuksadinare wrote:znaci odobravas ili blagonaklono gledas na ljubavnicke veze ako su iz strasti i ljubavi..ne iz materijalnih koristi?Eva wrote:Ero wrote:Pa dobro, vi istočnjaci imate neka pravila, koja su nama zapadnjacima pomalo čudna , da ne kažem nešto drugo.Eva wrote:vuksadinare wrote:..ti nisi nikad bila u kuci drugog muskarca bez djece i supruga i slavila rođendan?Eva wrote:vuksadinare wrote:....malo si ostra na jeziku....zna se sto se govori za ljude koji sebe smatraju odvec cistuncima....Eva wrote:A jedna udana žena nema kaj tražit u kući drugog muškarca bez muža i djece i to u kasnim noćnim satima. Kao slavila svoj rođendan, još gore. Sramota, to rade samo jeftine fufe.
Nimalo, već iskrena.
Pa i jesam svetica. Da sam katolkinja trebalo bi me beatificirati. Joda mi je jedina simpatija, a i to je platonska veza na daljinu i jednostrana, tako da ono nemrem bit vjernija.
2015-09-08
Ne, tko je tvoja simpatija? Isto Joda, ili sam krivo skopčala?
Guest- Guest
krivo si skopcala...ali aj dobro....znas ti..Eva wrote:Ne, tko je tvoja simpatija? Isto Joda, ili sam krivo skopčala?
2015-09-08
Hahaha, 1:0 za mene.
Guest- Guest
Ima ih više.Eva wrote:Ne, tko je tvoja simpatija?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Ima ih više.Eva wrote:Ne, tko je tvoja simpatija?
Mogla bi se sastavit nogometna ekipa + rezerva od njegovih forumskih simpatija, kaj ne?
Guest- Guest
umisljas si...Eva wrote:
Hahaha, 1:0 za mene.
2015-09-08
..dovoljna je i jedna....Eva wrote:jastreb wrote:Ima ih više.Eva wrote:Ne, tko je tvoja simpatija?
Mogla bi se sastavit nogometna ekipa + rezerva od njegovih forumskih simpatija, kaj ne?
2015-09-08
Ne,ja sam mislio na sebe.Eva wrote:jastreb wrote:Ima ih više.Eva wrote:Ne, tko je tvoja simpatija?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Kolinda podržala Klemma i veterane, vrijeme je da smirimo strasti i budemo braća sa Srbima
» Beljak izbacio iz stranke HSS-ovca koji traži od USKOK-a da ispita financije u stranci
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Objavljeni dijelovi dokumenta za koji Kolinda i Krstičević tvrde da ne postoji
» Kolinda: Neobično je da još nismo snimili film koji bi istinito i izrazio epopeju obrane Vukovara
» Beljak izbacio iz stranke HSS-ovca koji traži od USKOK-a da ispita financije u stranci
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Objavljeni dijelovi dokumenta za koji Kolinda i Krstičević tvrde da ne postoji
» Kolinda: Neobično je da još nismo snimili film koji bi istinito i izrazio epopeju obrane Vukovara
Page 4 of 7