ŠOKANTNO:Kolinda podržala Jokića koji je izbacio Marulića i Juditu
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: ŠOKANTNO:Kolinda podržala Jokića koji je izbacio Marulića i Juditu
vuksadinare wrote:kolika je tvoja tezina...s obzirom na godine...imas djecu i unucicu..pa kazi..Eva wrote:vuksadinare wrote:pretjerala si....Eva wrote:Ero wrote:Zdrav komad žene. U svakom pogledu.Eva wrote:Ero wrote:Čeka da palikuće dovedu stvari do apsurda. Ostalo se zna, sve po Ustavu...Nemojte da vas situacija iznenadi, pripremite se na to.Eva wrote:Izostalo lupanje šakom od stol, a kriza vlade traje li ga traje. Debela je vjerodostojna kao i njena priča o preseljenju u Visoku.
Sora je već u Dublinu, a ti si, kažeš, u Beču...Milanović na Krku....
A debela s glavom u frižideru, sudeći po liniji.
Zrela za kolinje.
Jok, pretjerala je debela sa 120 kila žive vage.
Već 5 godina ista, 60 kila. Krećem se, evo samo u 4 dana prehodali smo 80 km, planinarim, malo jedem i vježbam svako jutro. Treba vladati sobom a ne biti pohlepan. Kile su samo stvar slabog i lošeg karaktera.
Guest- Guest
Čuj, ja to ne znam, ali znam da ti je Putin car, iako je imao posebnu "Putinovu " upravo kod Berlusconia.Eva wrote:Ero wrote:Udar slijeba na gđu KGK je bio očekivan. Nastavlja se i dalje...
Ne postoje debeli i mršavi predsjednici , postoje samo dobri i loši.
Nažalost, u HR sve moguće, pa predsjednike biraju po tome kako pričaju
viceve ili sviraju glasovir.
Ili po tome kome idu u kućne posjete na orgije. Kolinda i Berlusconi bunga bunga političari.
Kamere su sve lijepo snimile...Očigledno ti s kriterijima nešto ne štima, a bogami n sa argumentima nisi na ti.
Ero wrote:Čuj, ja to ne znam, ali znam da ti je Putin car, iako je imao posebnu "Putinovu " upravo kod Berlusconia.Eva wrote:Ero wrote:Udar slijeba na gđu KGK je bio očekivan. Nastavlja se i dalje...
Ne postoje debeli i mršavi predsjednici , postoje samo dobri i loši.
Nažalost, u HR sve moguće, pa predsjednike biraju po tome kako pričaju
viceve ili sviraju glasovir.
Ili po tome kome idu u kućne posjete na orgije. Kolinda i Berlusconi bunga bunga političari.
Kamere su sve lijepo snimile...Očigledno ti s kriterijima nešto ne štima, a bogami n sa argumentima nisi na ti.
Putin mi čak nije ni simpatičan, o čemu ti? Rusija da, ali on ne.
Guest- Guest
A jedna udana žena nema kaj tražit u kući drugog muškarca bez muža i djece i to u kasnim noćnim satima. Kao slavila svoj rođendan, još gore. Sramota, to rade samo jeftine fufe.
Guest- Guest
60 kg?....a zdravlja?..zaboravila si da nisu svi debeli zbog klope...Eva wrote:vuksadinare wrote:kolika je tvoja tezina...s obzirom na godine...imas djecu i unucicu..pa kazi..Eva wrote:vuksadinare wrote:pretjerala si....Eva wrote:Ero wrote:Zdrav komad žene. U svakom pogledu.Eva wrote:Ero wrote:Čeka da palikuće dovedu stvari do apsurda. Ostalo se zna, sve po Ustavu...Nemojte da vas situacija iznenadi, pripremite se na to.Eva wrote:Izostalo lupanje šakom od stol, a kriza vlade traje li ga traje. Debela je vjerodostojna kao i njena priča o preseljenju u Visoku.
Sora je već u Dublinu, a ti si, kažeš, u Beču...Milanović na Krku....
A debela s glavom u frižideru, sudeći po liniji.
Zrela za kolinje.
Jok, pretjerala je debela sa 120 kila žive vage.
Već 5 godina ista, 60 kila. Krećem se, evo samo u 4 dana prehodali smo 80 km, planinarim, malo jedem i vježbam svako jutro. Treba vladati sobom a ne biti pohlepan. Kile su samo stvar slabog i lošeg karaktera.
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Ne znam nikog tko se zdebljao od vode.
Guest- Guest
pretila misa da ne zagori
zagorilo je
zagorilo je
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
....malo si ostra na jeziku....zna se sto se govori za ljude koji sebe smatraju odvec cistuncima....Eva wrote:A jedna udana žena nema kaj tražit u kući drugog muškarca bez muža i djece i to u kasnim noćnim satima. Kao slavila svoj rođendan, još gore. Sramota, to rade samo jeftine fufe.
2015-09-08
...to ne..ali nekima ljudima je dovoljno malo da pojedu i sve se lijepi..ne mo's vjezbat ni 24 sata dnevnoEva wrote:Ne znam nikog tko se zdebljao od vode.
2015-09-08
Da vidiš kako sam ja skinuo kilažu. U 5-6 mjeseci skoro 17 kila. A žderem ko i prije.vuksadinare wrote:...to ne..ali nekima ljudima je dovoljno malo da pojedu i sve se lijepi..ne mo's vjezbat ni 24 sata dnevnoEva wrote:Ne znam nikog tko se zdebljao od vode.
Bauštela čini čuda.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma čuj, kako netko provodi svoje slobodno vrijeme je nebitno za funkciju koju obnaša. Posebno je nevažno koliko ima kila.Eva wrote:A jedna udana žena nema kaj tražit u kući drugog muškarca bez muža i djece i to u kasnim noćnim satima. Kao slavila svoj rođendan, još gore. Sramota, to rade samo jeftine fufe.
Evo, bivša misnistrica gđa Taritaš nije moj tip,ali je, za moje pojme, bila odlična ministrica. Hoću reći, ne zanima me njen
izgled ni boja, već to kako uspješno radi svoj posao. Kako god, KGK je jedina svijetla točka na trenutnoj hr političkoj sceni
i jedini je jamac za sigurnost građana i obstoj države. To znaju svi, i lijevi i desni, a posebno narod.
Last edited by Ero on 30/5/2016, 16:05; edited 1 time in total
vuksadinare wrote:....malo si ostra na jeziku....zna se sto se govori za ljude koji sebe smatraju odvec cistuncima....Eva wrote:A jedna udana žena nema kaj tražit u kući drugog muškarca bez muža i djece i to u kasnim noćnim satima. Kao slavila svoj rođendan, još gore. Sramota, to rade samo jeftine fufe.
Nimalo, već iskrena.
Guest- Guest
..ti nisi nikad bila u kuci drugog muskarca bez djece i supruga i slavila rođendan?Eva wrote:vuksadinare wrote:....malo si ostra na jeziku....zna se sto se govori za ljude koji sebe smatraju odvec cistuncima....Eva wrote:A jedna udana žena nema kaj tražit u kući drugog muškarca bez muža i djece i to u kasnim noćnim satima. Kao slavila svoj rođendan, još gore. Sramota, to rade samo jeftine fufe.
Nimalo, već iskrena.
2015-09-08
U laži su kratke noge a dug jezik. Ne laži.Eva wrote:vuksadinare wrote:Eva wrote:vuksadinare wrote:Eva wrote:Ero wrote:Eva wrote:Ero wrote:Eva wrote:Već 5 godina ista, 60 kila. Krećem se, evo samo u 4 dana prehodali smo 80 km, planinarim, malo jedem i vježbam svako jutro. Treba vladati sobom a ne biti pohlepan. Kile su samo stvar slabog i lošeg karaktera.
bakho-
2015-10-22
Ero wrote:Ma čuj, kako netko provodi svoje slobodno vrijeme je nebitno za funkciju koju obnaša. Posebno je neažno koliko ima kila.Eva wrote:A jedna udana žena nema kaj tražit u kući drugog muškarca bez muža i djece i to u kasnim noćnim satima. Kao slavila svoj rođendan, još gore. Sramota, to rade samo jeftine fufe.
Evo, bivša misnistrica gđa Taritaš nije moj tip, lai , za moje pojme, bila odlična ministrica. Hoću reći, ne zanima me njen
izgled ni boja, već to kako uspješno radi svoj posao. Kako god, KGK je jedina svijetla točka na trenutnoj hr političkoj sceni
i jedini je jamac za sigurnost građana i obstoj države. To znaju svi, i lijevi i desni, a posebno narod.
Jako je bitno kako provodi svoje vrijeme i jeli joj društvo kriminalac koji ju usput ševi i kupuje skupocjenim ogrlicama. Taritaš je space shuttle po stručnosti za jeftinu fufu na mjestu predsjednice.
Guest- Guest
po pitanju cicanja iz bacve...daEva wrote:Ero wrote:Ma čuj, kako netko provodi svoje slobodno vrijeme je nebitno za funkciju koju obnaša. Posebno je neažno koliko ima kila.Eva wrote:A jedna udana žena nema kaj tražit u kući drugog muškarca bez muža i djece i to u kasnim noćnim satima. Kao slavila svoj rođendan, još gore. Sramota, to rade samo jeftine fufe.
Evo, bivša misnistrica gđa Taritaš nije moj tip, lai , za moje pojme, bila odlična ministrica. Hoću reći, ne zanima me njen
Jako je bitno kako provodi svoje vrijeme i jeli joj društvo kriminalac koji ju usput ševi i kupuje skupocjenim ogrlicama. Taritaš je space shuttle po stručnosti za jeftinu fufu na mjestu predsjednice.
2015-09-08
vuksadinare wrote:..ti nisi nikad bila u kuci drugog muskarca bez djece i supruga i slavila rođendan?Eva wrote:vuksadinare wrote:....malo si ostra na jeziku....zna se sto se govori za ljude koji sebe smatraju odvec cistuncima....Eva wrote:A jedna udana žena nema kaj tražit u kući drugog muškarca bez muža i djece i to u kasnim noćnim satima. Kao slavila svoj rođendan, još gore. Sramota, to rade samo jeftine fufe.
Nimalo, već iskrena.
Ne, uvijek slavim kod sebe doma ili vani. Nit sam beskućnica a nit raspuštenica da bih išla po tuđim kućama.
Guest- Guest
Imao sam prijatelja, koji je na sličan način razmišljao. Nismo dugo ostali prijatelji.vuksadinare wrote:..ti nisi nikad bila u kuci drugog muskarca bez djece i supruga i slavila rođendan?Eva wrote:vuksadinare wrote:....malo si ostra na jeziku....zna se sto se govori za ljude koji sebe smatraju odvec cistuncima....Eva wrote:A jedna udana žena nema kaj tražit u kući drugog muškarca bez muža i djece i to u kasnim noćnim satima. Kao slavila svoj rođendan, još gore. Sramota, to rade samo jeftine fufe.
Nimalo, već iskrena.
Kad bi došao pred moja vrata, ako me nije bilo doma okrenuo se i otišao, ni na kavu nije htio.
Radi se o ljudima nesigurnim u sebe i svoje kvalitete. Iskompleksirani su do amena.
...blazena marija si...i djevicaEva wrote:vuksadinare wrote:..ti nisi nikad bila u kuci drugog muskarca bez djece i supruga i slavila rođendan?Eva wrote:vuksadinare wrote:....malo si ostra na jeziku....zna se sto se govori za ljude koji sebe smatraju odvec cistuncima....Eva wrote:A jedna udana žena nema kaj tražit u kući drugog muškarca bez muža i djece i to u kasnim noćnim satima. Kao slavila svoj rođendan, još gore. Sramota, to rade samo jeftine fufe.
Nimalo, već iskrena.
Ne, uvijek slavim kod sebe doma ili vani. Nit sam beskućnica a nit raspuštenica da bih išla po tuđim kućama.
2015-09-08
Je li mi sitting odgovorio? Naravno da su profesori mjerodavni o ovoj temi iznositi stav ;-)
2014-04-12
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Kolinda podržala Klemma i veterane, vrijeme je da smirimo strasti i budemo braća sa Srbima
» Beljak izbacio iz stranke HSS-ovca koji traži od USKOK-a da ispita financije u stranci
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Objavljeni dijelovi dokumenta za koji Kolinda i Krstičević tvrde da ne postoji
» Kolinda: Neobično je da još nismo snimili film koji bi istinito i izrazio epopeju obrane Vukovara
» Beljak izbacio iz stranke HSS-ovca koji traži od USKOK-a da ispita financije u stranci
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Objavljeni dijelovi dokumenta za koji Kolinda i Krstičević tvrde da ne postoji
» Kolinda: Neobično je da još nismo snimili film koji bi istinito i izrazio epopeju obrane Vukovara
Page 3 of 7