Meanwhile, znanost jebe mame
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Meanwhile, znanost jebe mame
:Ddeda getting old wrote:tema je čista provokacija, al neću ništ reć
Guest- Guest
Bolje da su izmislili električnu harmoniku a ne ovaj leteći kirbaj
Kermit-
2014-04-17
kontrolirano slijetanje raketnog pogona na površinu, tehnologija iz 60ih, korištena pri slijetanju na MjesecStarhemberg wrote::Ddeda getting old wrote:tema je čista provokacija, al neću ništ reć
a Hyperloop, ma bolje da šutim
Guest- Guest
Nije, razvijena tehnologija se koristi kasnije i u industriji, dok sama industrija nikad ne bi imala novce za takvu vrstu istraživanja.danni1 wrote:
Istraživanje svemira je bacanje love.
2200°C u ruci
Guest- Guest
nitko i ne govori da je ovo defloracija u ovoj tehnolohiji, već je ovo breakthrough koji je to sve prikazao ekonomičnije kroz ponovno korištenje istih raketa..
nevjerujem da će ponovno koristiti te dijelove, oni su se dosta protresli, naprezali i izdeformirali od puta u svemir i natrag, materijal je vjerojatno izgubio prvotna svojstva i dobio frakture, izgubio na čvrstoći itd.kic wrote:ekonomičnije kroz ponovno korištenje istih raketa..
bolje će veber znat, on je strojar, no ja sumnjam da to mogu koristiti na novoj raketi
najzanimljivije mi je njihovo ulaganje u razvoj novih tehnologija litijskih baterija, ovo ostalo mi se čine kao "divlje" ideje, zvuče super ali u praksi nisu ekonomične ni praktične
Guest- Guest
deda getting old wrote:nevjerujem da će ponovno koristiti te dijelove, oni su se dosta protresli, naprezali i izdeformirali od puta u svemir i natrag, materijal je vjerojatno izgubio prvotna svojstva i dobio frakture, izgubio na čvrstoći itd.kic wrote:ekonomičnije kroz ponovno korištenje istih raketa..
bolje će veber znat, on je strojar, no ja sumnjam da to mogu koristiti na novoj raketi
najzanimljivije mi je njihovo ulaganje u razvoj novih tehnologija litijskih baterija, ovo ostalo mi se čine kao "divlje" ideje, zvuče super ali u praksi nisu ekonomične ni praktične
ili dovoljno je otić na njihovu stranicu:
http://www.spacex.com/news/2013/03/31/reusability-key-making-human-life-multi-planetary
prizemljili su ih oni već nekoliko, no nijednom do sad nisu ponovno koristili iste dijelove po drugi put, zbog vibracija pri poljetanju koje su sigurno oštetile materijal ja sumnjam da će moći ponovno koristiti taj donji dio raketekic wrote:
ili dovoljno je otić na njihovu stranicu:
http://www.spacex.com/news/2013/03/31/reusability-key-making-human-life-multi-planetary
Guest- Guest
skepsa uvijek postoji, ali ne znam kako nisi odusevljen da je kapitalisticka filozofija komercijalnosti dovela do ovoga :(
ideološki ja ne zastupam interese kapitalizma, da je po mom bar pola potrošača bi nestalo
Guest- Guest
konju, nije pristojnou drustvu se javljat na forum...donesi mi pivo
2014-12-30
pa odi u kurac sediš metar od mene i jebeš me prek interneta? Piva ti je u frižideru
marcellus wrote:pa odi u kurac sediš metar od mene i jebeš me prek interneta? Piva ti je u frižideru
Guest- Guest
fino smo se ideološki grudvali ja i deda, i onda ova dva homosa dođu :^^
Nema piva? Marcel, kakav si to domaćin... :Pveber wrote:uzeo amaro :p
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Nema piva? Marcel, kakav si to domaćin... :Pveber wrote:uzeo amaro :p
ma ima samo je čovek prešako na konkretnije... nakon što je uredno odgledao opera box, da ne misliš da nismo kulturni...
odgovorit cu ti na milj.kic wrote:fino smo se ideološki grudvali ja i deda, i onda ova dva homosa dođu :^^
2014-12-30
A u pičku, a u kuracmarcellus wrote:pa odi u kurac sediš metar od mene i jebeš me prek interneta? Piva ti je u frižideru
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» POČETAK KRAJA MAME I TATE
» Sex nakon djece ? Umorne mame ...
» 4 milijuna Afganistanaca sprema se kod mame Merkl
» Poslodavaci nežele trudnice i mame sa malom djecom
» Propaganda kao znanost
» Sex nakon djece ? Umorne mame ...
» 4 milijuna Afganistanaca sprema se kod mame Merkl
» Poslodavaci nežele trudnice i mame sa malom djecom