Poslodavaci nežele trudnice i mame sa malom djecom
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Poslodavaci nežele trudnice i mame sa malom djecom
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/544028/poslodavci-ne-zele-trudnice-i-mame-male-djece-namjerno-ih-iscrpljuju-i-prisiljavaju-da-same-daju-otkaz-zene-na-radnom-mjestu-snimaju-kamere-dok-se-presvlace
Pa normalno da nežele
Pa normalno da nežele
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Poslodavaci nežele trudnice i mame sa malom djecom
Tako meni na poslu prije, prvi pet godina samo muški bili i sad će oni ženske, ode jedna na porodiljni dođe nakon godinu i pol dana ode druga a ti radi za njih aj fino puka mi film i samo porazbija sve okolo u deset godina rada nit dana bolovanja a ove dođu ovdje rađat i primat plaču a ti i ostali orite za njih
2014-04-11
Mi to gledamo ko porodiljni a to ti je sine mili iz točke drugog radnika on rinta konstantno a ovaj drugi ima godinu i pol plačenog godišnjeg
Ono ti radiš za njega
Nemogu ja njih smislit jer u scientologiji postoji to pravilo da ako neželiš diskriminirati radnike da nemoš jednog povlaščivati a drugog gazi a jednako su dobri radnici
Ja ih nemogu na oči vidit u firmi
Ono ti radiš za njega
Nemogu ja njih smislit jer u scientologiji postoji to pravilo da ako neželiš diskriminirati radnike da nemoš jednog povlaščivati a drugog gazi a jednako su dobri radnici
Ja ih nemogu na oči vidit u firmi
2014-04-11
Zato ti ja neću da radim tamo di rade žene
Prvo ćim ih vidiš to ti je politika firme neće dizati plaću a onda još i ta diskriminacija jer ti ćeš tri godine rintat a ona će godinu i pol i onda godinu i pol plaćeni godišnji kojeg ti i ostali radnici financirate
Šta ti misliš da sam ja idiot ?
Neredim ja u takvim firmama nek zaposle žene pa nek ona jednu drugu financiraju pa da vidim dokle će takva firma dogurat
Vi samo možete funkcionirati ako ima muških ili starijih žena tu koji svi ispadaju budale šta to trpe
Prvo ćim ih vidiš to ti je politika firme neće dizati plaću a onda još i ta diskriminacija jer ti ćeš tri godine rintat a ona će godinu i pol i onda godinu i pol plaćeni godišnji kojeg ti i ostali radnici financirate
Šta ti misliš da sam ja idiot ?
Neredim ja u takvim firmama nek zaposle žene pa nek ona jednu drugu financiraju pa da vidim dokle će takva firma dogurat
Vi samo možete funkcionirati ako ima muških ili starijih žena tu koji svi ispadaju budale šta to trpe
2014-04-11
Naravno, zaposle se i prijave i odu na bolovanje ...
Drugo ako vec negdje rade pa ostanu trudne , ali i tada idu na bolovanje nakon mjesec dana..
Drugo ako vec negdje rade pa ostanu trudne , ali i tada idu na bolovanje nakon mjesec dana..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
To obični paraziti na poslu
Ti ćeš u deset godina radit neprekidno plus još za takvog radnika a ova će u deset godina imat tri godine plačenog godišnjeg kojeg ti i ostali financirate i odrađujete
Aj ti puši kurac skupa sa tom firmom
Ti ćeš u deset godina radit neprekidno plus još za takvog radnika a ova će u deset godina imat tri godine plačenog godišnjeg kojeg ti i ostali financirate i odrađujete
Aj ti puši kurac skupa sa tom firmom
2014-04-11
Šteta što ne možeš da budeš trudan. Posle jednog porođaja i silne kuknjave bi tražio orden za zasluge a one sa pola tvoje konstitucije rode po troje četvoro i nikom ništa.RayMabus wrote:Tako meni na poslu prije, prvi pet godina samo muški bili i sad će oni ženske, ode jedna na porodiljni dođe nakon godinu i pol dana ode druga a ti radi za njih aj fino puka mi film i samo porazbija sve okolo u deset godina rada nit dana bolovanja a ove dođu ovdje rađat i primat plaču a ti i ostali orite za njih
Pa šta to meni puca kurac ?dzango wrote:Šteta što ne možeš da budeš trudan. Posle jednog porođaja i silne kuknjave bi tražio orden za zasluge a one sa pola tvoje konstitucije rode po troje četvoro i nikom ništa.RayMabus wrote:Tako meni na poslu prije, prvi pet godina samo muški bili i sad će oni ženske, ode jedna na porodiljni dođe nakon godinu i pol dana ode druga a ti radi za njih aj fino puka mi film i samo porazbija sve okolo u deset godina rada nit dana bolovanja a ove dođu ovdje rađat i primat plaču a ti i ostali orite za njih
To je za mene samo radnik koji ima godinu i pol plačenog godišnjeg a isti posao radimo i ja moram radit i za njega
Pa neću , nisam idiot
Odem tamo gdje su samo muški a onda toj firmi ostaju samo žene pa eto radi sa njima jer ta šema funkcionira samo ako imaš dovoljno budala koje će takve radnike financirati
2014-04-11
To ti je obična diskriminacija radnika
Imaš dva radnika koji isti posao rade i jednako ga dobro rade ali jedan dobija godinu i pol dana plačenog godišnjeg a drugi istodobno kontinuirano radi i mora još radit i za tog
To je znam ja šta je to
Hvala i doviđema
Imaš dva radnika koji isti posao rade i jednako ga dobro rade ali jedan dobija godinu i pol dana plačenog godišnjeg a drugi istodobno kontinuirano radi i mora još radit i za tog
To je znam ja šta je to
Hvala i doviđema
2014-04-11
Niko ti ne brani da gej frendli i da se lupaš sa kolegama po zadnjici, onako u prolazu.RayMabus wrote:Pa šta to meni puca kurac ?dzango wrote:Šteta što ne možeš da budeš trudan. Posle jednog porođaja i silne kuknjave bi tražio orden za zasluge a one sa pola tvoje konstitucije rode po troje četvoro i nikom ništa.RayMabus wrote:Tako meni na poslu prije, prvi pet godina samo muški bili i sad će oni ženske, ode jedna na porodiljni dođe nakon godinu i pol dana ode druga a ti radi za njih aj fino puka mi film i samo porazbija sve okolo u deset godina rada nit dana bolovanja a ove dođu ovdje rađat i primat plaču a ti i ostali orite za njih
To je za mene samo radnik koji ima godinu i pol plačenog godišnjeg a isti posao radimo i ja moram radit i za njega
Pa neću , nisam idiot
Odem tamo gdje su samo muški a onda toj firmi ostaju samo žene pa eto radi sa njima jer ta šema funkcionira samo ako imaš dovoljno budala koje će takve radnike financirati
ionako država plaća porodiljni, poslodavac tu nije na gubitku, osim u ljudskom smislu, ali napiši natječaj za novo mjesto no..
Neplača ga država nego JAkic wrote:
ionako država plaća porodiljni, poslodavac tu nije na gubitku, osim u ljudskom smislu, ali napiši natječaj za novo mjesto no..
2014-04-11
To ti je čista diskriminacija , ti radiš sa deset žena i sve odu na godinu i pol plačenog godišnjeg pa se vrate
Ti jedina budala tu koja radi konstantno bez prekida i još ove financira
2014-04-11
Tako da ti ja gdje to vidim želim otići iz takve radne okoline jer mi podsvijest radiRayMabus wrote:To ti je čista diskriminacija , ti radiš sa deset žena i sve odu na godinu i pol plačenog godišnjeg pa se vrate
Daj i meni godinu i pol dana plačenog godišnjeg pa smo ok
2014-04-11
RayMabus wrote:Neplača ga država nego JAkic wrote:
a zašto onda stavljaš grafikone dobnih struktura stalno ako nisi za ovo?
Ha..odeš na bolovanje, to ti je to.RayMabus wrote:Tako da ti ja gdje to vidim želim otići iz takve radne okoline jer mi podsvijest radiRayMabus wrote:To ti je čista diskriminacija , ti radiš sa deset žena i sve odu na godinu i pol plačenog godišnjeg pa se vrate
Padni ispred posla ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Zato jer je on osoba koja dobro promisli prije svega što napiše tu.
Guest- Guest
Pa upravo zato da ti pokažem gdje to vodi kad žene uvedeš na tržište rada posebno te mlade pred kojima je odgoj male djecekic wrote:RayMabus wrote:Neplača ga država nego JAkic wrote:
a zašto onda stavljaš grafikone dobnih struktura stalno ako nisi za ovo?
2014-04-11
Ispod časti mi je glumatat i lagati nešto da bi dobio bolovanjekaja wrote:Ha..odeš na bolovanje, to ti je to.RayMabus wrote:Tako da ti ja gdje to vidim želim otići iz takve radne okoline jer mi podsvijest radiRayMabus wrote:To ti je čista diskriminacija , ti radiš sa deset žena i sve odu na godinu i pol plačenog godišnjeg pa se vrate
Padni ispred posla ..
Ipak sam ja đeneral Galaktičke federacije sa pet činova
To kod mene neš vidit
OČU GODINU I POL DANA PLAČENOG GODIŠNJEG KO I ONE
KRAJ RASPRAVE
2014-04-11
Jel ona dobije tri godine plačenog godišnjeg
Oću i ja
Neću bolovanje
OĆU DA TI JEBEN MATER
To je šest godina koje ćeš plačat po djetetu iz državne kase
DALI TI JE JASNO?
Oću i ja
Neću bolovanje
OĆU DA TI JEBEN MATER
To je šest godina koje ćeš plačat po djetetu iz državne kase
DALI TI JE JASNO?
2014-04-11
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Još jedan udar po malom poduzetništvu...
» Korona trudnice rađaju retardiranu djecu
» Holding otpusta trudnice i rodilje.To je sramota i skandal
» Kina uvodi carine malom Švabi
» Zbog transrodnih osoba London u UN- traži ukidanje naziva ”trudnice”
» Korona trudnice rađaju retardiranu djecu
» Holding otpusta trudnice i rodilje.To je sramota i skandal
» Kina uvodi carine malom Švabi
» Zbog transrodnih osoba London u UN- traži ukidanje naziva ”trudnice”
Page 1 of 5