Real Madrid vs Atletico Madrid
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 14
Page 7 of 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Re: Real Madrid vs Atletico Madrid
sat2 wrote:U cijeloj utakmici dvije najbolje šanse imao je Real ... ne treba isticati tko im ih je priredio ...
Guest- Guest
Ende nemoj plakat. Vratit ce se pep, xavi, etoo i opet ce farsa biti najbolja
Guest- Guest
operw wrote:Ende nemoj plakat. Vratit ce se pep, xavi, etoo i opet ce farsa biti najbolja
Guest- Guest
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=black&id=896216
Kako je mitch prasio
Kako je mitch prasio
Guest- Guest
http://net.hr/sport/nogomet/ludnica-u-madridu-tisuce-navijaca-docekale-prvake-modric-i-kovacic-ih-pocastili-pjesmom/
Ende jesi vidio ovo. Modric i kova pjevaju we are the champions
Ende jesi vidio ovo. Modric i kova pjevaju we are the champions
Guest- Guest
bale 2 lige šampiona u 3 godine sa lorealom, bože dragi kakav igrač...
Guest- Guest
Dobro jutro...... koji mrtvi bale vonabe ronaldo.... najveci promasaj reala
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
E i...... jbt toliko svrsavas na to kao "neutralni" navijac da bi se i moj stari postidio svoga bolesnog drkanja za real.... bale nije napravio nista. Ligu prvaka u madrid je donio ronaldo mada u finalu nije napravio nista ali on je najzasluzniji za naslov prvaka. Mogu drkat kurac svi pored ronalda u realu. Kad ode iz loreala kad glupi perez ustolici balea navijaci loreala ce se sramiti svojih peticija o smjeni i prodaji ronalda
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
ne drkam, samo sam realan-indijancu.
ali SIN je tu ipak najjača karika (nije ni čudo obzirom da je najbolji i najveći fudbaler svih vremena), kao i prinčevi od andaluzije i dalmacije sergio ramos i lukica modrić...
ali SIN je tu ipak najjača karika (nije ni čudo obzirom da je najbolji i najveći fudbaler svih vremena), kao i prinčevi od andaluzije i dalmacije sergio ramos i lukica modrić...
Guest- Guest
Bale nije napravijo ama bas nista u realu nista.... ronaldo kao covjek kojemu je omaleni argentinski Bog dao lekcije kako se igra nogomet je najzasluzniji za realov udpjeh u ovoj brutalnoj dominaciji barcelone jefino svitlo u realu je ronaldo.... ramos je sinoc postigao gol iz ofsajda i treba dobit crveni. Modric odglumio ozlijedu da nemora pucat penal kojega bi falio. Da modric igra u varceloni nekim slucajem mnogi ga ovde nebi ni spomenuĺi...
Ronsldo podbacio u finalu kao i uvik valjda ona godina kad je SVEMOCNA PRAVOSLAVNA SNAGA PREDVODJENA NJEMACKIM ARIJEVCEM NABILA MALOME KATOLIKU DOZIVOTNI KOMPLEKS :)
Ronsldo podbacio u finalu kao i uvik valjda ona godina kad je SVEMOCNA PRAVOSLAVNA SNAGA PREDVODJENA NJEMACKIM ARIJEVCEM NABILA MALOME KATOLIKU DOZIVOTNI KOMPLEKS :)
2015-09-13
tako je to u životu oni najveći cigani, klošari i prevaranti uvijek najbolje prođu. i opet ona gnjusna pederčina je čekala kraj raspleta penala da bi ispao neki faktor to je jedino šta sma vidio od utakmice i bilo mi je dosta.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Real je fantastično prošao s obzirom da je 120 minuta igrao sa 9 igrača. Najbolji dio utakmice su one 2 lopte "sa očima" koje je Luka uvalio Benzemi i igraču manje, ali glupani to, naravno, nisu zabili.
Zeko-
2015-08-26
znači da je zoki veći frajer od zizua, on čak i potjera juniora i sudanija na klupu kad ne mogu
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
bale je igračina. čovjek je sam ovukao klšarski wales na europsko i 90% je reprezentacije koja je bez njega malo bolja od malte. jučer najbolji igrač prvih 20min i općenito ofenzivno je najviše pokazao a i vukao je reala onih par utakmica bez cr-a..
najveći promašaj reala je james mislim s obzirom na paru i hype, nije čovjek loš nogometaš, naprotiv...
najveći promašaj reala je james mislim s obzirom na paru i hype, nije čovjek loš nogometaš, naprotiv...
Last edited by bafalo on 29/5/2016, 13:48; edited 1 time in total
ramos koliko kod da nekad napravi kikseva ili popije crvenih uvijek se pojavi sa šamarom atleticu. dolazit će simeoneu&co u noćnim morama umjesto freddy krugeraBraćala wrote:ne drkam, samo sam realan-indijancu.
kuracodigraca wrote:znači da je zoki veći frajer od zizua, on čak i potjera juniora i sudanija na klupu kad ne mogu
jebo te zoki...
Guest- Guest
End1899 wrote:tako je to u životu oni najveći cigani, klošari i prevaranti uvijek najbolje prođu. i opet ona gnjusna pederčina je čekala kraj raspleta penala da bi ispao neki faktor to je jedino šta sma vidio od utakmice i bilo mi je dosta.
Guest- Guest
Jalni bracalaBraćala wrote:kuracodigraca wrote:znači da je zoki veći frajer od zizua, on čak i potjera juniora i sudanija na klupu kad ne mogu
jebo te zoki...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Sljedece godine real-bayern finale...ucitelj protiv ucenika, jucer je ucenik sve sjebao kad je vadio kroosa, savrseno cijelu utakmicu funkcionira sredina i onda stavlja isca, bog nezna zasto...ali eto, opet se provukao
nowitzki-
2014-04-27
Page 7 of 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 14