Real Madrid vs Atletico Madrid
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 14
Page 6 of 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Re: Real Madrid vs Atletico Madrid
Braćala wrote:bafalo wrote:kako će se plakat kad cr opet uzme zlatnu loptu mada ako je čovjek prepustit će je luki modriću
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
u toj brzini i takvoj poziciji sudija bi vrlo teško video ofsajd, tenkre.
nisu sigurno napravili namerno grešku.
Guest- Guest
Opet smo svi slozni da od tebe glupljeg nema a posebno mi je drago kad mene citiras jer ces me se i mrtva bojati. Tako i triba.. a sto se tice ovog foruma ti bez njega nemas smisla u zivotuBraćala wrote:kako je vojvoda glup, bože dragi. osećam susramlje kada ga čitam na ovom smešnom forumu...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
pablo_escobar wrote:Opet smo svi slozni da od tebe glupljeg nema a posebno mi je drago kad mene citiras jer ces me se i mrtva bojati. Tako i triba.. a sto se tice ovog foruma ti bez njega nemas smisla u zivotuBraćala wrote:kako je vojvoda glup, bože dragi. osećam susramlje kada ga čitam na ovom smešnom forumu...
Guest- Guest
Da se slucajno dogodilo u korist Zvezde Dinama Bayerna barce Juventusa atletica benfice ajaxa Arsenala olympiakosa ili od koga vec inas komplekse sada bi ovde vatru riga na suce i prica o zavjerama i drzavnim projektima. .. ono finale u bariju je rapsodija za ovoBraćala wrote:u toj brzini i takvoj poziciji sudija bi vrlo teško video ofsajd, tenkre.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
bafalo wrote:tko je ta beyonce da ima pravde pjevala bi u lancima.
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:bafalo wrote:tko je ta beyonce da ima pravde pjevala bi u lancima.
2015-09-13
vojvodo, večeras je u društvu u kojem sam gledao tekmu bio i jedan tvoj imoćanin šime, bivši igrač i neki kurac je obnašao u nk imotskom prije 5 godina
2015-08-19
pablo_escobar wrote:Da se slucajno dogodilo u korist Zvezde Dinama Bayerna barce Juventusa atletica benfice ajaxa Arsenala olympiakosa ili od koga vec inas komplekse sada bi ovde vatru riga na suce i prica o zavjerama i drzavnim projektima. .. ono finale u bariju je rapsodija za ovoBraćala wrote:u toj brzini i takvoj poziciji sudija bi vrlo teško video ofsajd, tenkre.
umri u patnji i bolu, iskompleksirani degeneriku...
Guest- Guest
Prije 25 godina bracalina obitelj dozivila mentalni poremecaj iz barija stigla uzasna vijest
2015-09-13
pablo_escobar wrote:jasambrend wrote:bafalo wrote:tko je ta beyonce da ima pravde pjevala bi u lancima.
psihopata iz costa rice je opterećen sa mnom. ne bi me čudilo da unajmi privatnog detektiva da me prati i da mu prikupi informacije o meni...
Guest- Guest
Cim je igra u tom rasulu od kluba mora da je cuven posebno kad se zna da su se u tom klubu ko na orgijama transirali hdzovi kadrovi umisljajuci sebi da ce biti poput santiaga bernabeus.. nemam pojma ko je likkuracodigraca wrote:vojvodo, večeras je u društvu u kojem sam gledao tekmu bio i jedan tvoj imoćanin šime, bivši igrač i neki kurac je obnašao u nk imotskom prije 5 godina
2015-09-13
a ne znam jel igrao tamo, al je imao neku funkciju tamo. igrao je u dalmatinskim klubovima, ima lik blizu 60 godinapablo_escobar wrote:Cim je igra u tom rasulu od kluba mora da je cuven posebno kad se zna da su se u tom klubu ko na orgijama transirali hdzovi kadrovi umisljajuci sebi da ce biti poput santiaga bernabeus.. nemam pojma ko je likkuracodigraca wrote:vojvodo, večeras je u društvu u kojem sam gledao tekmu bio i jedan tvoj imoćanin šime, bivši igrač i neki kurac je obnašao u nk imotskom prije 5 godina
2015-08-19
Ooop pa uglavnom si ti dozivao mene.cak cujem da si ljetos dozivao moje ime da strijeljamo izdajnike..... jbg znas da sam zakleti ustasa iz imotskog. . Mora da su ti rodjaci pricali ko smo.... ;)... sljusBraćala wrote:psihopata iz costa rice je opterećen sa mnom. ne bi me čudilo da unajmi privatnog detektiva da me prati i da mu prikupi informacije o meni...
2015-09-13
Smiješno finale...nikad losija momčad nije osvojila ovo...antipropaganda nogometa...cigani s Pirineja preloše kopirali ove s Apenina...
Last edited by jasambrend on 29/5/2016, 01:11; edited 2 times in total
darth_vader-
2014-04-17
A u kurac taj mi moze caca biti... iskreno slabo poznan imocane... slabo sam zivio u svom gradu ali realno jedino sam ih upoznao za vrijeme ratakuracodigraca wrote:a ne znam jel igrao tamo, al je imao neku funkciju tamo. igrao je u dalmatinskim klubovima, ima lik blizu 60 godinapablo_escobar wrote:Cim je igra u tom rasulu od kluba mora da je cuven posebno kad se zna da su se u tom klubu ko na orgijama transirali hdzovi kadrovi umisljajuci sebi da ce biti poput santiaga bernabeus.. nemam pojma ko je likkuracodigraca wrote:vojvodo, večeras je u društvu u kojem sam gledao tekmu bio i jedan tvoj imoćanin šime, bivši igrač i neki kurac je obnašao u nk imotskom prije 5 godina
2015-09-13
Sutra rezime
nowitzki-
2014-04-27
Ono sta daje dodatnu tezinu ovom naslovu je podatak da je to 90% ista ekipa koja je osvojila i prije2 godine. Real je stabilizirao transfer politiku, kupuju smislena pojacanja i drze jezgru ekipe na okupu, ljepota igre vise nije prioritet, a rezultat svega tog su trofeji.
Guest- Guest
U cijeloj utakmici dvije najbolje šanse imao je Real ... ne treba isticati tko im ih je priredio ...
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:U cijeloj utakmici dvije najbolje šanse imao je Real ... ne treba isticati tko im ih je priredio ...
Guest- Guest
Page 6 of 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 14