Real Madrid vs Atletico Madrid
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 14
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Re: Real Madrid vs Atletico Madrid
Sljedece godine real-bayern finale...ucitelj protiv ucenika, jucer je ucenik sve sjebao kad je vadio kroosa, savrseno cijelu utakmicu funkcionira sredina i onda stavlja isca, bog nezna zasto...ali eto, opet se provukao
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
Boze dragi sta je real jucer ispromasivao sve, prvo casemiro ono na pocetku, pa ronaldo pa bale prazan gol, atletico nije imao sansu cijelu utakmicu i onda pricaju ljudi kako je atletico bio bolji....
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Boze dragi sta je real jucer ispromasivao sve, prvo casemiro ono na pocetku, pa ronaldo pa bale prazan gol, atletico nije imao sansu cijelu utakmicu i onda pricaju ljudi kako je atletico bio bolji....
jalni čergari i reakcionaši.
Guest- Guest
I jos su na poklon cigani penal dobili, tamo neko minijaturno zaledje pricaju o nekoj kradji, a penal nitko ne prica, engleski sudac pa tako nesto sudi u finalu lige prvaka, za penal u finalu mora biti tropenal...srecom pa je pravda na kraju zadovoljila em sto ga je falio em su i ispali na penale.....minijaturni ciganski patetico
nowitzki-
2014-04-27
Zizu u 6 mjeseci vec ima ligu prvaka, wengiju to ni za 20 godina nije uspjelo...eto razlike velikog i malog kluba
Last edited by nowitzki on 29/5/2016, 15:53; edited 1 time in total
nowitzki-
2014-04-27
ne mog vjerovat da netko kritzira Balea, čovjek se stalno razvija i gine na terenu..
najbolje mi je kad nogometaši pokušavaju neke škarice a ne mogu doći do lopte ni s ljestvama, i onda tamo leže u grču xD
najbolje mi je kad nogometaši pokušavaju neke škarice a ne mogu doći do lopte ni s ljestvama, i onda tamo leže u grču xD
"Navijac" uniteda slavi realov naslov zesce od mog starog koji je oni vatreni navijac reala
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
I cmartizana su 1966 pokrali.... ali tada je svaki posteni hrvat navijao za real..
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
"- Znao sam da ću ja presuditi. To sam znao još i prije nego je utakmica počela. Zato sam rekao Zidaneu da me pusti da pucam peti. Znao sam da ću zabiti za pobjedu - rekao je Portugalac nakon utakmice protiv Atletica u Milanu."
taman sam bio na wcu i sad me opet stislo
taman sam bio na wcu i sad me opet stislo
End- Posts : 21177
2015-08-25
simpatizeri čerge govore o krođi, LOL. pa vama je svaka evro titula, osim one prošlogodišnje ukradena.
besramno pokrali milančeta 2006, o overbou i čelsiju 2009. da ne pričamo, pa onda pokraden real 2011...
i onda dođe simpatizer justina biebera o krađi da pridikuje. pokrijte se ušima, jadnici. da vam nije uefe, kantu nijednu ne bi videli.
govna ciganska.
besramno pokrali milančeta 2006, o overbou i čelsiju 2009. da ne pričamo, pa onda pokraden real 2011...
i onda dođe simpatizer justina biebera o krađi da pridikuje. pokrijte se ušima, jadnici. da vam nije uefe, kantu nijednu ne bi videli.
govna ciganska.
Guest- Guest
Navijaci reala barcelone i partizana osjecaju isto susramlje..... jednostavno kradu
2015-09-13
Znaci ronaldo je sad u vlasnistvu 16 trofeja....... daleko je to jos
2015-09-13
u redu je kada kradu za tebe, pa se ti stidiš-to je ljudski.
problem su one fukare poput simpatizera prosjaka iz torina koji su ponosni na sve krađe, ili cigana iz čerge koje ni malo ne tangiraju krađe koje u njihovu korist se ponavljaju iz godine u godinu...
problem su one fukare poput simpatizera prosjaka iz torina koji su ponosni na sve krađe, ili cigana iz čerge koje ni malo ne tangiraju krađe koje u njihovu korist se ponavljaju iz godine u godinu...
Guest- Guest
ali zamisli kakve su to krađe u finalima oni nisu sposobni bez da besramno kradu, a di su još sve ostale utakmice.
2015-08-25
barcelona je bila pogurana to je ljudski isto kao šta je ove sezone bila pokradena, idemo dalje, ali barem su u finalu sve svoje protivnike gospodski i časno odradili bez da su im ostavili imalo šanse, a pogotovo klošarski čmarnajted to tebe boli pacove kontenjerski.
2015-08-25
A što je najjače Ramos koji je bio u ofsajdu, uopće nije niti dirao loptu A end neće npr. spomenuti da penal sviran za Ateltico, uopće nije bio penal. Onako nešto se ne svira, pogotovo ne u finalu LP. Ali dobro kako god, Real ima 11 trofeja lige prvaka, a simpatizeri cigansko lopovskog kluba na aparatima. Neprocjenjivo
Koje kradje juventusa???? Kradja jer su najbolji... pa Lorenzo Sanz sam govori da je mijatovic bio u ofsajdu 1998 . Reala placa svoje naslive posebno u zadnjih par godina kad su u sjeni trenutno barcelone. Protiv manchestera nisu znali sastavit loptu pa Cakir na vjeri Boga iskljuci Nanija za nista komicni prekrsaj. A sinoc PEPE I RAMOS nisu smjeli pod nikojin slucajem docekati kraj utakmice pa ta dvohica uz onog idiota piquea su najveca sramota nogometa... btw da juventus krade...nebi 2006 moratti bankrotirao tjerajuci vodu na mlin kluba ciha je zvizda odavno ugasla
2015-09-13
a čmarnajted ti ima 3 debilčino glupa da li je tebi to jasno
2015-08-25
scorpion-
2014-04-18
Tri ali pošteno i časno osvojena. Za razliku od Barceloninih 5, koje su 3 ukradene. Debilu moronskiEnd1899 wrote:a čmarnajted ti ima 3 debilčino glupa da li je tebi to jasno
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 14