Krade i još prijeti : Kolega Petrov i neki MOST-ovci hodaju po tankom ledu, to ću još kratko tolerirati
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Krade i još prijeti : Kolega Petrov i neki MOST-ovci hodaju po tankom ledu, to ću još kratko tolerirati
vuksadinare wrote:Da se mene pita..inu totalka razjebati...40 godina mjesto uhljebnistva politickih elita,muljanja,politickih ubojstava,izvlacenja novca,pranja novca i drugih gluposti..poklonit je i busmanima i osnovat novu naftnu drzavnu kompaniju na zdravijim temeljima
ccc...to ne bi naučilo pa ni da ga ubiješ..
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Re: Krade i još prijeti : Kolega Petrov i neki MOST-ovci hodaju po tankom ledu, to ću još kratko tolerirati
aben wrote:vuksadinare wrote:Da se mene pita..inu totalka razjebati...40 godina mjesto uhljebnistva politickih elita,muljanja,politickih ubojstava,izvlacenja novca,pranja novca i drugih gluposti..poklonit je i busmanima i osnovat novu naftnu drzavnu kompaniju na zdravijim temeljima
ccc...to ne bi naučilo pa ni da ga ubiješ..
pokojni tovar moje obitelji je uspija naucit par stvari , batinom
to su bila druga vrimena
danas bi isa u skolu za tovara
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Oglasili se opet HNS-ovci:Milanovicu mi ili MOST i Petrov,zelimo ovaj put konkretan odgovor
» Uraaa...bice referenduma.SDP-ovci sramno prikupljaju potpise a Grmoja i Petrov stavili potpise za referendum
» Goranko Fižulić se prijeti: Nacionalno homogene države su prošlost, neki će očito tu lekciju morati naučiti na mnogo teži način
» Tko laže(Stazić) taj i krade, a tko krade taj i...ako bi bio u prilici
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» Uraaa...bice referenduma.SDP-ovci sramno prikupljaju potpise a Grmoja i Petrov stavili potpise za referendum
» Goranko Fižulić se prijeti: Nacionalno homogene države su prošlost, neki će očito tu lekciju morati naučiti na mnogo teži način
» Tko laže(Stazić) taj i krade, a tko krade taj i...ako bi bio u prilici
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
Page 2 of 2