ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Krade i još prijeti : Kolega Petrov i neki MOST-ovci hodaju po tankom ledu, to ću još kratko tolerirati

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Krade i još prijeti : Kolega Petrov i neki MOST-ovci hodaju po tankom ledu, to ću još kratko tolerirati - Page 2 Empty Re: Krade i još prijeti : Kolega Petrov i neki MOST-ovci hodaju po tankom ledu, to ću još kratko tolerirati

Post by aben 26/5/2016, 21:41

vuksadinare wrote:Da se mene pita..inu totalka razjebati...40 godina mjesto uhljebnistva politickih elita,muljanja,politickih ubojstava,izvlacenja novca,pranja novca i drugih gluposti..poklonit je i busmanima i osnovat novu naftnu drzavnu kompaniju na zdravijim temeljima

ccc...to ne bi naučilo pa ni da ga ubiješ..

aben

2014-04-16

Back to top Go down

Krade i još prijeti : Kolega Petrov i neki MOST-ovci hodaju po tankom ledu, to ću još kratko tolerirati - Page 2 Empty Re: Krade i još prijeti : Kolega Petrov i neki MOST-ovci hodaju po tankom ledu, to ću još kratko tolerirati

Post by debotoijusto 26/5/2016, 21:54

aben wrote:
vuksadinare wrote:Da se mene pita..inu totalka razjebati...40 godina mjesto uhljebnistva politickih elita,muljanja,politickih ubojstava,izvlacenja novca,pranja novca i drugih gluposti..poklonit je i busmanima i osnovat novu naftnu drzavnu kompaniju na zdravijim temeljima

ccc...to ne bi naučilo pa ni da ga ubiješ..

pokojni tovar moje obitelji je uspija naucit par stvari , batinom
to su bila druga vrimena
danas bi isa u skolu za tovara
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics