Oglasili se opet HNS-ovci:Milanovicu mi ili MOST i Petrov,zelimo ovaj put konkretan odgovor
Page 1 of 1
Oglasili se opet HNS-ovci:Milanovicu mi ili MOST i Petrov,zelimo ovaj put konkretan odgovor
Nakon ponude Milanovica,Bozi Petrovu premijersku fotelju opet su se oglasili nezadovoljni hns-ovci lutanjem koalicijskog im partnera Milanovica pa su putem medija i facebooka porucili tehnickom premijeru ostru poruku:'Molimo Zorana Milanovica da konkretno odluci MOST ili HNS,ne zelimo vise nikakve izgovore,pregovore,hocu-necu.Ako zeli MOST i Petrova za premijera mi cemo kako smo vec rekli biti konstruktivna oporba',stoji u priopcenju HNS-a
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Oglasili se opet HNS-ovci:Milanovicu mi ili MOST i Petrov,zelimo ovaj put konkretan odgovor
Zoki uzmi pistolj i ubij se.....jebu ga mali ko pinta pantu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Oglasili se opet HNS-ovci:Milanovicu mi ili MOST i Petrov,zelimo ovaj put konkretan odgovor
ZEMI MOST!!!!
samo neka ovi govnari HNS-ovi nestanu.
samo neka ovi govnari HNS-ovi nestanu.
2014-12-30
Ali oni imaju 10 mandata, bez njih Milanovicu zbilja igra samo tripartitna vlada...jedino ako zadovolje apetite i HNS-a I MOST-a.
Guest- Guest
a otkud njima za 1% 10 mandata?kolerik wrote:Ali oni imaju 10 mandata, bez njih Milanovicu zbilja igra samo tripartitna vlada...jedino ako zadovolje apetite i HNS-a I MOST-a.
vili40-
2015-08-02
vesnica nije čekala ni da padne noć, a bome pljuskanje je krenulo doslovno na promenadi... biće u Gajevoj.....jebote kolko su se love namažnjavali mogli su onog maera ostaviti još dva mjeseca....očito telefonski mad zoksu ne ide u tikveš....
2015-08-08
vele ovi iz mosta da očekuju od sdp-a da daju konkretan i vjerodostojan odgovor... što bi u prijevodu značilo da im mad zox nije ni konkretan ni vjerodostojan u svojim ljubavnim pisamcima.... naravno da to zole sve kak je pametan nije sposoban iščitati.... a pogotovo naknadnu opasku ako nisu s vremenom na vrijeme da prepišu hdz-ov odgovor.... ovo bi nekog ozbiljnijeg političara nagnalo da izvrši sepuku u slobodnom padu sa zagrebčanke.... al od zoleta koji nit časti, nit poštenja nit morala, bi bilo previše za očekivati...
2015-08-08
Similar topics
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
» SDP-ovci zaboravili da je osoba koja je zviždala Milanoviću isto bila uhićena
» Intervju - Božo Petrov o abortusu, homoseksualcima, Crkvi, želji za vlasti, Zoranu Milanoviću i Dragi Prgometu
» Krade i još prijeti : Kolega Petrov i neki MOST-ovci hodaju po tankom ledu, to ću još kratko tolerirati
» Plenki u nevolji Ilčić iz HRASTA zamutio vodu i ugrozio koaliciju,HNS-ovci prijete ako je HRAST u pravu ne želimo biti u koaliciji
» SDP-ovci zaboravili da je osoba koja je zviždala Milanoviću isto bila uhićena
» Intervju - Božo Petrov o abortusu, homoseksualcima, Crkvi, želji za vlasti, Zoranu Milanoviću i Dragi Prgometu
» Krade i još prijeti : Kolega Petrov i neki MOST-ovci hodaju po tankom ledu, to ću još kratko tolerirati
» Plenki u nevolji Ilčić iz HRASTA zamutio vodu i ugrozio koaliciju,HNS-ovci prijete ako je HRAST u pravu ne želimo biti u koaliciji
Page 1 of 1