Goranko Fižulić se prijeti: Nacionalno homogene države su prošlost, neki će očito tu lekciju morati naučiti na mnogo teži način
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Goranko Fižulić se prijeti: Nacionalno homogene države su prošlost, neki će očito tu lekciju morati naučiti na mnogo teži način
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/istina-o-izbjeglicama-gledamo-li-kraj-nacionalno-homogene-drzave-u-europi/
Ratovi neće tako skoro završiti, a djeca i odrasli imaju pravo na svoju šansu izvan ograde kampova. Život, školovanje i rad u državama OECD-a je najbolje i najmanje skupo rješenje. Gotovo trećina stanovnika Švicarske nije rođena u toj zemlji, a očekivano podaci su slični za Novi Zeland i Australiju. Svaki šesti ili sedmi stanovnik Austrije, Irske, Slovenije, Švedske, Belgije i Norveške rođen je u nekoj drugoj zemlji. Nacionalno homogene države su prošlost, neki će očito tu lekciju morati naučiti na mnogo teži način.
Ratovi neće tako skoro završiti, a djeca i odrasli imaju pravo na svoju šansu izvan ograde kampova. Život, školovanje i rad u državama OECD-a je najbolje i najmanje skupo rješenje. Gotovo trećina stanovnika Švicarske nije rođena u toj zemlji, a očekivano podaci su slični za Novi Zeland i Australiju. Svaki šesti ili sedmi stanovnik Austrije, Irske, Slovenije, Švedske, Belgije i Norveške rođen je u nekoj drugoj zemlji. Nacionalno homogene države su prošlost, neki će očito tu lekciju morati naučiti na mnogo teži način.
Kermit-
2014-04-17
Re: Goranko Fižulić se prijeti: Nacionalno homogene države su prošlost, neki će očito tu lekciju morati naučiti na mnogo teži način
Eo Đoda i DNRH o ovome ja govorim...
Kermit-
2014-04-17
Re: Goranko Fižulić se prijeti: Nacionalno homogene države su prošlost, neki će očito tu lekciju morati naučiti na mnogo teži način
hehehehehehehehehehe...
Guest- Guest
Shvatite, države su prošlost...Vrijeme je za svjetsku državu...hehehehehehe
Guest- Guest
pa u biti da to je cilj, to je je bio i cilj svega na bliskom istoku, ali no "Europa da je pametna samo treba zatvoriti granice" hahahahred wolf wrote:Shvatite, države su prošlost...Vrijeme je za svjetsku državu...hehehehehehe
Kermit-
2014-04-17
Nek ostanu graniće otworene ...ionako će swi u Šwabiju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
hahahahahahahahahaasilovski wrote:pa u biti da to je cilj, to je je bio i cilj svega na bliskom istoku, ali no "Europa da je pametna samo treba zatvoriti granice" hahahahred wolf wrote:Shvatite, države su prošlost...Vrijeme je za svjetsku državu...hehehehehehe
Guest- Guest
U budućnosti neće biti granica...heheheheheheheheRayMabus wrote:Nek ostanu graniće otworene ...ionako će swi u Šwabiju.
Guest- Guest
Je li kolumnist bivši gonič robova i kralj igračaka, koji je do vizitki proizvođača došao putujući kao ministar, o našem trošku?
Ako je, koga briga što on misli..ili piše.
Guest- Guest
red wolf wrote:U budućnosti neće biti granica...heheheheheheheheRayMabus wrote:Nek ostanu graniće otworene ...ionako će swi u Šwabiju.
Vuče, KAD ce to biti?
Guest- Guest
uvijek izjave daju neki šonjavi i vrlo upitni likovi...
Guest- Guest
Goranko zvan još i "Toliko sam sposoban da sam poklonjeno carstvo uspio totalno razjebat i bit na rubu propasti".
Brain32-
2014-04-15
dzepna_venera wrote:Je li kolumnist bivši gonič robova i kralj igračaka, koji je do vizitki proizvođača došao putujući kao ministar, o našem trošku?
Ma smeće obično...sad mudruje, a uspio je razjebati sve čega se u životu dotakao...
darth_vader-
2014-04-17
A ebote život...Brain32 wrote:Goranko zvan još i "Toliko sam sposoban da sam poklonjeno carstvo uspio totalno razjebat i bit na rubu propasti".
Guest- Guest
To ne treba biti zapreka da mu se jos koji put omoguci da doklaze svima kakav je ustvari biznismen.Brain32 wrote:Goranko zvan još i "Toliko sam sposoban da sam poklonjeno carstvo uspio totalno razjebat i bit na rubu propasti".
Ima zelju, navikao je biti gazda, posteno bi bilo omoguciti mu jos koji pokusaj.
dijagram-
2015-08-09
Kakav je to gazda koji ne padne i ne digne se. Ili bar pokuša.dijagram wrote:To ne treba biti zapreka da mu se jos koji put omoguci da doklaze svima kakav je ustvari biznismen.Brain32 wrote:Goranko zvan još i "Toliko sam sposoban da sam poklonjeno carstvo uspio totalno razjebat i bit na rubu propasti".
Ima zelju, navikao je biti gazda, posteno bi bilo omoguciti mu jos koji pokusaj.
Trinity-
2014-04-17
Bi on, hoce, samo ga moramo podrzati, pridrzati , ako treba i materijalno pogurati.Trinity wrote:Kakav je to gazda koji ne padne i ne digne se. Ili bar pokuša.dijagram wrote:To ne treba biti zapreka da mu se jos koji put omoguci da doklaze svima kakav je ustvari biznismen.Brain32 wrote:Goranko zvan još i "Toliko sam sposoban da sam poklonjeno carstvo uspio totalno razjebat i bit na rubu propasti".
Taki coek , a nije u biznisu, to je direktna steta za sve nas.
Sansa su mu ovi izbori, sav se uzjebo , nece li netko da ga primjeti, takvog pametnog:)
dijagram-
2015-08-09
....goranko..tu si se debelo zahebo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Goranko..prilicno pickasto ime...
Guest- Guest
To bi bilo i najpoštenije, no uz jedan preduvijet, bez uplitanja iti jedne religije. Vjeruj u kaj god hoćeš, ali nikog ne smiješ zbog toga prozivat kaj ne dijeli tvoju dogmu.red wolf wrote:Shvatite, države su prošlost...Vrijeme je za svjetsku državu...hehehehehehe
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Goranko Fižulić: Promidžba masovne emigracije
» Fižulić održao lekciju drskim mongolima Rusima
» Očito je da Rusi izuzetno mnogo drže do Kolinde:zašto smo jedino mi izbjegli oštru protumjeru Rusije
» Fižulić: samo države natrpane emigrantima imaju budućnost
» Krade i još prijeti : Kolega Petrov i neki MOST-ovci hodaju po tankom ledu, to ću još kratko tolerirati
» Fižulić održao lekciju drskim mongolima Rusima
» Očito je da Rusi izuzetno mnogo drže do Kolinde:zašto smo jedino mi izbjegli oštru protumjeru Rusije
» Fižulić: samo države natrpane emigrantima imaju budućnost
» Krade i još prijeti : Kolega Petrov i neki MOST-ovci hodaju po tankom ledu, to ću još kratko tolerirati
Page 1 of 3