Pala rampa: Hrvatska odblokirala pregovore Srbije sa EU
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Pala rampa: Hrvatska odblokirala pregovore Srbije sa EU
C,c,c,c...ne zna se tamo ko je veci baron... :)
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
sami shvatite,sami primjenite..:DStanojko wrote:Javi nam ti... :)IvyTeasdale wrote:Nemojte se sokirat kad saznate na sto ste se obvezali :D
Ma,necete nikad saznat sve..bolje..B-)
2014-04-12
nee,jer ti ne bi imao uvjeta..B-)dzango wrote:Ili ono kada ja tebe ispljeskam po guzi.IvyTeasdale wrote:Ono je bilo odgojno,kao kad roditelji daju primjer nediscipliniranom djetetu..
Ovdje su ipak neki uvjeti ispunjeni..ma koliko vi mislili da nisu..nadali se cak i vise..;-)
2014-04-12
Najprije treba otvoriti, pa onda reći hop...
Ne trebaju meni nikakvi uslovi. Samo te presavijem preko kolena.IvyTeasdale wrote:nee,jer ti ne bi imao uvjeta..B-)dzango wrote:Ili ono kada ja tebe ispljeskam po guzi.IvyTeasdale wrote:Ono je bilo odgojno,kao kad roditelji daju primjer nediscipliniranom djetetu..
Ovdje su ipak neki uvjeti ispunjeni..ma koliko vi mislili da nisu..nadali se cak i vise..;-)
Jedini uslov je bio univerzalna jurizdikcija. A ona ostaje. Što znači da je neko pizda.
Hop se kaže kad se skače a ne kada se nešto otvara.Ero wrote:Najprije treba otvoriti, pa onda reći hop...
dzango wrote:Komesar EU Johanes Han rekao je na konferenciji za novinare da je sa Hrvatskom dogovoren tekst odluke da je Srbija ispunila uslove za otvaranje poglavlja 23 i tekst zajedničke pregovaračke pozicije EU.
U Evropskoj komisiji je uoči sastanka s komesarom Hanom Tanjugu rečeno da će on "imati dobre vesti za Srbiju".
Međutim, za Televiziju N1 je u hrvatskom Ministarstvu spoljnih poslova rečeno da je u pitanju "čista propaganda u svrhu dezinformisanja javnosti".
Na pitanje kako gleda na saopštenje hrvatskog ministarstva da je reč o dezinformacija RTS-a, Han je uzvratio da nema nikave dezinformacije i da je to usaglašeno, pre svega, između članica EU.
šta švabe i englezi se dogovorili da mi pustimo srbiju u eu?
kuži njega.dzango wrote:Ili ono kada ja tebe ispljeskam po guzi.IvyTeasdale wrote:Ono je bilo odgojno,kao kad roditelji daju primjer nediscipliniranom djetetu..
popaljenko....
2014-12-30
nisam se dobro izjasnila,ja bih bila ta koja postavlja uvjete..analogno slucaju :Ddzango wrote:Ne trebaju meni nikakvi uslovi. Samo te presavijem preko kolena.IvyTeasdale wrote:nee,jer ti ne bi imao uvjeta..B-)dzango wrote:Ili ono kada ja tebe ispljeskam po guzi.IvyTeasdale wrote:Ono je bilo odgojno,kao kad roditelji daju primjer nediscipliniranom djetetu..
Jedini uslov je bio univerzalna jurizdikcija. A ona ostaje. Što znači da je neko pizda.
Vidjet cemo jos sto ostaje...a,sto dolazi NJ 8-)
2014-04-12
Jebe se Englezima, to je Švapski problem. A oni su rekli da je dosta zajebancije i nekome zavrnule uši.marcellus wrote:dzango wrote:Komesar EU Johanes Han rekao je na konferenciji za novinare da je sa Hrvatskom dogovoren tekst odluke da je Srbija ispunila uslove za otvaranje poglavlja 23 i tekst zajedničke pregovaračke pozicije EU.
U Evropskoj komisiji je uoči sastanka s komesarom Hanom Tanjugu rečeno da će on "imati dobre vesti za Srbiju".
Međutim, za Televiziju N1 je u hrvatskom Ministarstvu spoljnih poslova rečeno da je u pitanju "čista propaganda u svrhu dezinformisanja javnosti".
Na pitanje kako gleda na saopštenje hrvatskog ministarstva da je reč o dezinformacija RTS-a, Han je uzvratio da nema nikave dezinformacije i da je to usaglašeno, pre svega, između članica EU.
Ti mi kažeš.veber wrote:kuži njega.dzango wrote:Ili ono kada ja tebe ispljeskam po guzi.IvyTeasdale wrote:Ono je bilo odgojno,kao kad roditelji daju primjer nediscipliniranom djetetu..
popaljenko....
Ti bi dobila po guzi. Pa postavljaj uslove do mile volje,IvyTeasdale wrote:nisam se dobro izjasnila,ja bih bila ta koja postavlja uvjete..analogno slucaju :Ddzango wrote:Ne trebaju meni nikakvi uslovi. Samo te presavijem preko kolena.IvyTeasdale wrote:nee,jer ti ne bi imao uvjeta..B-)dzango wrote:Ili ono kada ja tebe ispljeskam po guzi.IvyTeasdale wrote:Ono je bilo odgojno,kao kad roditelji daju primjer nediscipliniranom djetetu..
Vidjet cemo jos sto ostaje...a,sto dolazi NJ 8-)
Ili to ili ce vas da konsultuju. Ne znam, sta mislis da je od ta dva?marcellus wrote:dzango wrote:Komesar EU Johanes Han rekao je na konferenciji za novinare da je sa Hrvatskom dogovoren tekst odluke da je Srbija ispunila uslove za otvaranje poglavlja 23 i tekst zajedničke pregovaračke pozicije EU.
ja niti jednoj ne prijetim pljuskanjem po guzidzango wrote:Ti mi kažeš.veber wrote:kuži njega.dzango wrote:Ili ono kada ja tebe ispljeskam po guzi.IvyTeasdale wrote:Ono je bilo odgojno,kao kad roditelji daju primjer nediscipliniranom djetetu..
popaljenko....
2014-12-30
Osim ako dama sama ne insistira... :)veber wrote:ja niti jednoj ne prijetim pljuskanjem po guzidzango wrote:Ti mi kažeš.veber wrote:kuži njega.dzango wrote:Ili ono kada ja tebe ispljeskam po guzi.IvyTeasdale wrote:Ono je bilo odgojno,kao kad roditelji daju primjer nediscipliniranom djetetu..
popaljenko....
Imaš dvije informacije, za koju misliš da je prava?dzango wrote:Hop se kaže kad se skače a ne kada se nešto otvara.Ero wrote:Najprije treba otvoriti, pa onda reći hop...
Zato ti kažem, najprije skočit pa onda hop. Komu se to tako žuri?
Ja samo kada su nevaljale. To je vaspitna mera.veber wrote:ja niti jednoj ne prijetim pljuskanjem po guzidzango wrote:Ti mi kažeš.veber wrote:kuži njega.dzango wrote:Ili ono kada ja tebe ispljeskam po guzi.IvyTeasdale wrote:Ono je bilo odgojno,kao kad roditelji daju primjer nediscipliniranom djetetu..
popaljenko....
to je drugo...Stanojko wrote:Osim ako dama sama ne insistira... :)veber wrote:ja niti jednoj ne prijetim pljuskanjem po guzidzango wrote:Ti mi kažeš.veber wrote:kuži njega.dzango wrote:Ili ono kada ja tebe ispljeskam po guzi.IvyTeasdale wrote:Ono je bilo odgojno,kao kad roditelji daju primjer nediscipliniranom djetetu..
popaljenko....
2014-12-30
Da se razumemo...veber wrote:to je drugo...Stanojko wrote:Osim ako dama sama ne insistira... :)veber wrote:ja niti jednoj ne prijetim pljuskanjem po guzidzango wrote:Ti mi kažeš.veber wrote:kuži njega.dzango wrote:Ili ono kada ja tebe ispljeskam po guzi.IvyTeasdale wrote:Ono je bilo odgojno,kao kad roditelji daju primjer nediscipliniranom djetetu..
popaljenko....
Ima i treća. Ova iz Brisela.Ero wrote:Imaš dvije informacije, za koju misliš da je prava?dzango wrote:Hop se kaže kad se skače a ne kada se nešto otvara.Ero wrote:Najprije treba otvoriti, pa onda reći hop...
Zato ti kažem, najprije skočit pa onda hop. Komu se to tako žuri?
oš reći da je megi zločesta?dzango wrote:Ja samo kada su nevaljale. To je vaspitna mera.
2014-12-30
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Štir: Hrvatska odblokirala poglavlje 26
» Njemacki najtezi samar Srbiji;'Zamrznuti pregovore Brisela i Srbije o clanstvu'
» Hrvatska pala na ispod 4 miljona stanovnika
» Hrvatska ima saveznika u blokiranju Srbije u EU, a to je BUGARSKA
» Hrvatska je pala ispod četiri milijuna stanovnika
» Njemacki najtezi samar Srbiji;'Zamrznuti pregovore Brisela i Srbije o clanstvu'
» Hrvatska pala na ispod 4 miljona stanovnika
» Hrvatska ima saveznika u blokiranju Srbije u EU, a to je BUGARSKA
» Hrvatska je pala ispod četiri milijuna stanovnika
Page 2 of 4