3 najveca izdajnika u povijesti
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: 3 najveca izdajnika u povijesti
Samo bracala istini za volju radeci na kruzerima vidio sam i spoznao veliku razliku srbina iz obrenovca ili kikinde od srba iz hrvstske ili bih
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
pa i nakon ww1 su Srbi mogli raditi sto su hjeli to stoji, samo to prema nama pokazuje velikosrbizam kad to govorite jer zalite za tim :) kralj aleksandar je sjebana licnost, on je mislio da jos zivi u srednjem vijeku i da je zigmund luksemburski koji moze vladati s par naroda, u svakom slucaju da nije popio metak zanimljivo bi bilo kako bi on docekao ww2.. ili bi i njega bacili kroz prozor..
pablo_escobar wrote:Samo bracala istini za volju radeci na kruzerima vidio sam i spoznao veliku razliku srbina iz obrenovca ili kikinde od srba iz hrvstske ili bih
nista manja razlika nije izmedju hrvata iz dalmacije ili onog iz zagorja ili istranina i onog iz slavonije...
Guest- Guest
U hrvatskoj se bar nesto znalo u bih nismo znali nista cas mi protiv vas a muslici sa nama cas srbi nama pomazu protiv balija cas ovako cas onako ja samo znam da sam krajem 1992 kso i mnogi hvo vojnici imao zapovjed da niposto na srbe ne otvaramo vatruBraćala wrote:pablo_escobar wrote:I arkanovce i niske special junce itdBraćala wrote:pablo_escobar wrote:Vojnik pobjednicke zemlje i pobjednicke vojske
ne znam koga ste to pobedili, nezadovoljnu grupu svojih gradjana?
svakako, svakako...
da ste tu prvu gamad barem pocistili, srbija bi vam bila zahvalna-a ustvari ste i vi i oni igrali za isti tim...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
kic wrote:pa i nakon ww1 su Srbi mogli raditi sto su hjeli to stoji, samo to prema nama pokazuje velikosrbizam kad to govorite jer zalite za tim :) kralj aleksandar je sjebana licnost, on je mislio da jos zivi u srednjem vijeku i da je zigmund luksemburski koji moze vladati s par naroda, u svakom slucaju da nije popio metak zanimljivo bi bilo kako bi on docekao ww2.. ili bi i njega bacili kroz prozor..
napravio je pakt sa pogresnim ljudima tj. englezima, tu gresku je ispravio knez pavle, ali oni sa kojima je pokojni leka pravio dogovore to nisu dozvolili. kada god su srbi bili uz nemce-bilo im je bolje. nemci jesu klosari, ali je sa njima barem cist racun za razliku od prevaranata engleza i francuza.
Guest- Guest
Braćala wrote:pablo_escobar wrote:Braćala wrote:pablo_escobar wrote:A cujes sa srbima iz ssrbije nikad nista nismo pricali o tome nismo niti smjeli dok su srbi iz hrv i bosne inkognito kao i hrvati iz tih krajeva cesto potencurali tu temu.... mada je tamo to zabranjeno bilo spominjat
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
e to stoji, kao sto se mi danas vezemo diplomatski uz Turke i Bosnjake, sto je izdaja po meni..
Ova bolesna veza hrvatske sa turskon je pervezija.... sramotno da se mi vezemo sa najzakletijim dusmanimakic wrote:e to stoji, kao sto se mi danas vezemo diplomatski uz Turke i Bosnjake, sto je izdaja po meni..
2015-09-13
problem kod obe nacije, a pogotovo kod nas, je to sto mislimo da u geopolitickim igrama mozemo ravnopravno da polemisemo sa svima-pa i sa velikim igracima.
tu su balije i siptari apsolvirali igru, i majstori su za nas-znaju kome, kada i kako pusiti kurac.
tu su balije i siptari apsolvirali igru, i majstori su za nas-znaju kome, kada i kako pusiti kurac.
Guest- Guest
ne treba izmisljati neprijateljstva, ali Turci rovare dugo ovdje i kad vidis politiku najvecih SAD i EU, mislim da bi im prakticki pustili da rade sto hoce u BiH danas, sto bi mozda moglo rezultirati definitivnim egzodusom krscana s tog podrucja jednom, ionakl vise nitko ne zeli zivjeti u tim krajevima, samo ZG i BG je u modi, ili vani..
erdogan je jako zajeban igrac, primitivni sociopata koji se igra osmanlijskog sultanata. EU i usa ga forsiraju jer im treba neko strasilo koje ce se macovati sa putinom i sa rusijom, a pustaju ga da rovari po BIH jer je putin bacio sapu na RS preko dodika, kome se opasno ljulja fotelja.
Guest- Guest
U pravu si ... mada osobno mislin da ce taj patvoreni turski samoprozvani sultan trajat onoliko koliko americi i eu bude treba
2015-09-13
Vidi dodik je kurcina ali jefini lik u svemu zvanom Bih Koji moze donekle vuci te sarajvske balije za nos
2015-09-13
Svaki put se bracala uzjebe kad neko spomene nacizam. On je ili židov ili cigan, nema treće opcije
Ti si kreten!Braćala wrote:ja sam covek, idiote.
Ne znam kakve veze ima političko uvjerenje sa tim što je neko čovjek
hahaha idi se liječi konopljom klošaruBraćala wrote:ja sam covek, idiote.
End- Posts : 21177
2015-08-25
scorpion wrote:Ti si kreten!Braćala wrote:ja sam covek, idiote.
Ne znam kakve veze ima političko uvjerenje sa tim što je neko čovjek
ima, jer normalan čovek ne može podržavati neki pokret koji je kriv za smrt preko 50 miliona ljudi, ali izlišno je tebi bilo šta objašnjavati kada si glup ko kurac...
Guest- Guest
Takodjer valja spomenuti i FRANCA i portugalskog Salazara... sramnici
2015-09-13
A jel normalan čovjek koji je završio fakultet treba bit tako neuk? Nacizam kriv za smrt 50 miliona? Ajde na lječenje klošaru i usput pročitaj neku knjiguBraćala wrote:ima, jer normalan čovek ne može podržavati neki pokret koji je kriv za smrt preko 50 miliona ljudi, ali izlišno je tebi bilo šta objašnjavati kada si glup ko kurac...
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» STRIJELJANJE IZDAJNIKA
» Najavljena je najveća privatizacija u povijesti planete
» Najveća afera u hrvatskoj povijesti postaje još grotesknija: MOL je Sanaderu isplatio mito novcem iz Ine?
» sveti dan............strijeljanje izdajnika
» STRIJELJANJE IZDAJNIKA
» Najavljena je najveća privatizacija u povijesti planete
» Najveća afera u hrvatskoj povijesti postaje još grotesknija: MOL je Sanaderu isplatio mito novcem iz Ine?
» sveti dan............strijeljanje izdajnika
» STRIJELJANJE IZDAJNIKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3