3 najveca izdajnika u povijesti
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
3 najveca izdajnika u povijesti
Mada bi se tu dalo nac imena poput cristiana ronalda figa gotzea marlene dietrich zlatka canjugr i takvih jasno je da se tri imena najvise isticu.... JUDA ISKARIOTSKI IZDAJA BOGA I SRAMOTAN KRAJ.. DRUGO MJESTO ZAUZIMA VON STAUFFENBERG. SVIMA JE SVE JASNO PO PITANJU BROJA DVA. I TRECI JE CASPERLA.... IZDAJNIK NA KVADRAT
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: 3 najveca izdajnika u povijesti
pablo_escobar wrote:JUDA ISKARIOTSKI IZDAJA BOGA I SRAMOTAN KRAJ.. DRUGO MJESTO ZAUZIMA VON STAUFFENBERG. SVIMA JE SVE JASNO PO PITANJU BROJA DVA. I TRECI JE CASPERLA.... IZDAJNIK NA KVADRAT
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Postoje jos kandidata tipa 90% HDZOVACA...
Vuk Brankovic, Svi "HRVATSKI PARTIZANI ODREDA" NAJVECA SRAMOTA. ONDA I CRISTIANO RONALDO JE JEDAN OD NAJVECIH
Vuk Brankovic, Svi "HRVATSKI PARTIZANI ODREDA" NAJVECA SRAMOTA. ONDA I CRISTIANO RONALDO JE JEDAN OD NAJVECIH
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ne krivim te zbog toga sto lupas ipak si ti odrastao pod utjecajem udbaskih lazi i izmisljotinaTommy Ramone wrote:Juda, Ante Pavelić i Niko Kranjčar.
2015-09-13
ona tri jadnika koji su u plesu sa zvjezdama poklonili titulu homoseksualcu nižetiću umjesto lani. najveća krađa nakon 30 đubrentusovih titula
Von stauffenberzi hrvatske... nakon one izdajnicke stoke iz siska 1941 ta dvojica su sramota hrvatske..... hvala ti boze na maksu luburicu dinku sakicu petru brzici tomislavu filipovicukuracodigraca wrote:mladen lorković i ante vokić
2015-09-13
pablo_escobar wrote:Von stauffenberzi hrvatske... nakon one izdajnicke stoke iz siska 1941 ta dvojica su sramota hrvatske..... hvala ti boze na maksu luburicu dinku sakicu petru brzici tomislavu filipovicukuracodigraca wrote:mladen lorković i ante vokić
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Kakva ljiga od čovjeka. Ali dobro, tješi me to da je dobio svojepablo_escobar wrote:VON STAUFFENBERG
Najvece smece nakon Jude ne postoji nit ce postojati jadniji olosscorpion wrote:Kakva ljiga od čovjeka. Ali dobro, tješi me to da je dobio svojepablo_escobar wrote:VON STAUFFENBERG
2015-09-13
pablo_escobar wrote:Najvece smece nakon Jude ne postoji nit ce postojati jadniji olosscorpion wrote:Kakva ljiga od čovjeka. Ali dobro, tješi me to da je dobio svojepablo_escobar wrote:VON STAUFFENBERG
Lijepo je viditi to kopile kako je smaknuto.. porod mu se daBogda zatro
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Heroj.scorpion wrote:Kakva ljudina.pablo_escobar wrote:VON STAUFFENBERG
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Heroj.scorpion wrote:Kakva ljudina.pablo_escobar wrote:VON STAUFFENBERG
Velikan!
Guest- Guest
Josko Jeličić, Vlaisavljevicka, Mesić ...
darth_vader-
2014-04-17
aj povjesnicari, tko je iznio Hicu ko malo dijete u narucju nakon eksplozije iz kolibe?
Neznam ali tko je da je taj se naziva drugin simunom cirencom. Ruke mu blagoslovljene bile
2015-09-13
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» STRIJELJANJE IZDAJNIKA
» Najavljena je najveća privatizacija u povijesti planete
» Najveća afera u hrvatskoj povijesti postaje još grotesknija: MOL je Sanaderu isplatio mito novcem iz Ine?
» sveti dan............strijeljanje izdajnika
» STRIJELJANJE IZDAJNIKA
» Najavljena je najveća privatizacija u povijesti planete
» Najveća afera u hrvatskoj povijesti postaje još grotesknija: MOL je Sanaderu isplatio mito novcem iz Ine?
» sveti dan............strijeljanje izdajnika
» STRIJELJANJE IZDAJNIKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3